Meubilair trekking plaid groen
Vanaf
9,99 €*

Reviews on

Meubilair trekking plaid groen

4.2 / 5 9 Reacties
9 gebruikers bevelen dit product aan
  • Vrouw
    40-49
    04 September 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Picknick-strand kleed
    Lekker compact, snel schoon en droog materiaal bovenzijde niet zo aangenaam

    Makkelijk mee te nemen voor picknick of strand omdat t zo klein op te vouwen is. Vochtige ondergrond maakt ook niets uit dankzij de dubbele laag. Enige nadeel vond ik t materiaal van de bovenzijde. Dennennaalden en kruimels kun je er weliswaar redelijk gied afkloppen maar de geweven stof is onaangenaam voor n heel droge huid. N gladde katoen met n leuke print had ik prettiger gevonden.

  • Man
    40-49
    22 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Blauwe plaid
    Waterafstotend Zou iets groter mogen zijn.

    Stevige kwaliteit, snel te reinigen.

  • Man
    23 May 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Plaid beoordelen

    praktisch op te bergen en handige waterdichte onderzijde.

    Antwoord van het merk :

    Jiheb,

    Bedankt om even de tijd te nemen om ons je gedacht te geven over het picnic deken van Quechua.
    Het doet ons steeds deugd om te lezen dat mensen tevreden zijn over hun aankoop bij Decathlon.
    Moest je nog enkele leuke foto's hebben van je aankoop, aarzel dan zeker niet om deze op onze site te posten.
    Verder wensen wij u nog veel picnic plezier met het deken van Quechua.

    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

  • Vrouw
    30-39
    26 August 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Prima plaid
    Ideaal formaat, handig om mee te nemen kleur

    Ideaal formaat, handig om mee te nemen, licht en toch degelijk, goed om te gaan picknicken of om gewoon in de tuin te zetten met de kids en hun speelgoed.
    Misschien wel een andere kleur of een leuk motiefje zou niet misstaan.

  • Vrouw
    20-29
    12 August 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Handig plaid!
    Makkelijk mee te nemen, vouwt weer goed op Zand blijft er goed in zitten

    Handig kleed om mee te nemen. Had deze meegenomen naar het strand alleen het zand blijft er enorm goed in hangen. Verder ideaal! Ook weer makkelijk op te vouwen na gebruik. Kleur blijft ook mooi na een keer wassen.

  • Vrouw
    30-39
    07 August 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Stevige, gemakkelijk opvouwbare deken
    Stevig, gemakkelijk op te vouwen en mee te nemen Niet machine wasbaar, haakt relatief snel

    Stevige deken, gebruikt op festivals en als mat voor de tent. Zeer vuil na gebruik, maar volledig afgespoten en terug proper!

  • Man
    30-39
    18 August 2014
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Quechua

    uitstekend

  • Man
    50-59
    01 August 2014
    Gebruikt voor 7 tot 12 maanden
    That review has been deposited on this product version
    plaid
    licht en comfortabel ook op natte bodem Geen.

    Zelfs al eens onder staan te schuilen voor de regen.
    Ik gebruik de XL ook als tentzeil!

  • 12 May 2014
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    plaid
    compact en waterdicht niet voor op het strand

    Bij gebruik op.het strand blijft er veel.zand in zitten. ..

NAAR BOVEN