Onderhandschoenen voor trekking Forclaz Touch volwassenen geel
4,99 €*

Reviews on

Onderhandschoenen voor trekking Forclaz Touch volwassenen geel

4.5 / 5 28 Reacties
28 gebruikers bevelen dit product aan
  • Vrouw
    40-49
    25 April 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Onderhandschoenen
    Niet te dik, niet te dun Geen

    Zalige handschoenen om mee te gaan skien!

    Antwoord van het merk :

    Geachte,

    bedankt met je review over de take heat handshoenen van Wed'ze
    Moest je nog enkele leuke foto's hebben van jezelf en je aankoop, aarzel dan zeker niet om deze op onze site te posten.

    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

  • Man
    20-29
    04 March 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    lekker
    zit goed vlug kapot

    vrij duur voor dat geld en vlug gaten er in.

  • Vrouw
    60 of ouder
    24 February 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Onderhandschoen ski
    dun, droog en warm, GSM bedienen met handschoenen

    GSM bedienen met hanschoenen aan gaat prima

  • Vrouw
    60 of ouder
    05 February 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    prima
    goedkoop en lekker warm geen

    Wat een heerlijke winkel. Makkelijk bereikbaar en makkelijk parkeren . Uiterst vriendelijk en behulpzaam personeel

  • Man
    60 of ouder
    02 February 2016
    Gebruikt voor meer dan 2 jaar
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Onderhandschoen SKI take heat touch zwart wedje
    Geweldige handschoenen

    Fijne handschoen in het dagelijks gebruik bij zachte winters. Ideaal bij het sporten. MTB-en en op de racefiets bij zachte winters, in het voor- en najaar.
    Makkelijk op te bergen. Prima product

  • Man
    30-39
    01 February 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Fijne handschoenen
    Niet te strak

    Alleen gebruiken beneden vriespunt

  • 20-29
    05 January 2016
    Gebruikt voor meer dan 1 jaar
    That review has been deposited on this product version
    Goede extra bescherming
    Goed gevormd Gaat kapot door klittenband

    Goede onderhandschoenen voor de extra bescherming tegen de elementen. Ze zijn ook nog eens goed gevormd dat als je je koude biertje en je warme apfelstrudel aan de piste wil nuttigen dat je ze ook lekker aan kan houden

  • Vrouw
    30-39
    03 April 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Mijn smartphone handschoen
    De vingertopjes werken echt op mijn telefoon! Ze lobberen al een klein beetje uit.

    Ik vind het prijs-kwaliteit echt een goede deal! Niet twijfelen om ze te kopen als je graag een touch handschoen wil!
    Ik gebruik ze bij iets warmer weer ook als gewone handschoen, wat ook perfect kan.

  • Vrouw
    20-29
    21 March 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Super handige handschoenen met veel warmte!
    warmte, gemak bij smartphone gebruik, topper geen

    ze passen heel makkelijk onder andere handschoenen een absoluut pluspunt. Ze zijn comfortabel en zelfs als je tijdens het snowboarden moet stoppen kan je ze makkelijk uit en aan doen of gebruiken voor een sms te sturen, geen gesukkel.

  • Man
    30-39
    18 February 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Geweldige koop
    Handen blijven warm Geen

    Geweldig product geen woorden voor

NAAR BOVEN