4,99 €*

Reviews on

Onderhandschoenen voor trekking Forclaz Touch volwassenen zwart

4.5 / 5 31 Reacties
30 gebruikers bevelen dit product aan
  • Man
    50-59
    14 February 2017
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Onderhandschoenen

    Deze handschoenen uitgetest bij 0 graden C tijdens een wandeling. In het begin voel je de kou een beetje, maar als je een aantal km hebt gewandeld zijn ze perfect. Gewoon lekkere warme handen zonder dat ze klam en nat worden. Gewoon perfect. Ook voor de wandel App te bedienen onderweg hoef je niet meer een handschoen uit te trekken, lekker handig. Ik weet (nog) niet hoe land de handschoenen mee gaan, maar voor die prijs kun je ze niet laten liggen. Hoort in elke backpack te liggen.

  • Man
    30-39
    05 February 2017
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    zitten goed, maar ondermaats gestikt

    Terwijl ik ze uit 'de doos' haalde, merkte ik al zes loshangende draadjes en lusjes. Al zijn ze goedkoop en zitten ze goed, dit voldoet niet aan de basiskwaliteit.

    Antwoord van het merk :

    Beste David,

    Alvast bedankt om even de tijd te nemen om ons je mening te geven over de handschoenen van Quechua!
    Ons doel is 100% tevreden klanten, daarom dragen wij de kwaliteit van onze producten bij Decathlon zeer hoog in het vaandel.
    Ik lees dat je best tevreden bent met de pasvorm, maar minder tevreden bent over de kwaliteit. Blijkbaar is de afwerking van de handschoenen niet optimaal!
    Ik nodig je daarom graag uit in je dichtsbijzijnde Decathlonwinkel met je aankoop en deze mail om je handschoenen om te ruilen.
    Wij hopen dat je nog lang mag genieten van de nieuwe handschoenen!

    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON
    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

  • Vrouw
    20-29
    29 December 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Superhandig
    Handschoenen werken echt met touch Enkel wijsvinger en duim.

    Perfect als je in een koud land met prachtige landschappen veel foto's met je smartphone wil maken.

    Antwoord van het merk :

    Beste,

    Alvast bedankt voor uw tijd om ons product te beoordelen. We zijn verheugd om te zien dat onze klanten tevreden zijn met onze producten en hun kwaliteit. Indien u nog foto's heeft van avonturen of momenten met deze handschoenen, aarzel dan niet om deze ook met ons te delen.

    Karl Van Der Auwera Verkoper monitor Quechua by DECATHLON

  • Vrouw
    40-49
    25 April 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Onderhandschoenen
    Niet te dik, niet te dun Geen

    Zalige handschoenen om mee te gaan skien!

    Antwoord van het merk :

    Geachte,

    bedankt met je review over de take heat handshoenen van Wed'ze
    Moest je nog enkele leuke foto's hebben van jezelf en je aankoop, aarzel dan zeker niet om deze op onze site te posten.

    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

  • Man
    20-29
    04 March 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    lekker
    zit goed vlug kapot

    vrij duur voor dat geld en vlug gaten er in.

  • Vrouw
    60 of ouder
    24 February 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Onderhandschoen ski
    dun, droog en warm, GSM bedienen met handschoenen

    GSM bedienen met hanschoenen aan gaat prima

  • Vrouw
    60 of ouder
    05 February 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    prima
    goedkoop en lekker warm geen

    Wat een heerlijke winkel. Makkelijk bereikbaar en makkelijk parkeren . Uiterst vriendelijk en behulpzaam personeel

  • Man
    60 of ouder
    02 February 2016
    Gebruikt voor meer dan 2 jaar
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Onderhandschoen SKI take heat touch zwart wedje
    Geweldige handschoenen

    Fijne handschoen in het dagelijks gebruik bij zachte winters. Ideaal bij het sporten. MTB-en en op de racefiets bij zachte winters, in het voor- en najaar.
    Makkelijk op te bergen. Prima product

  • Man
    30-39
    01 February 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Fijne handschoenen
    Niet te strak

    Alleen gebruiken beneden vriespunt

  • 20-29
    05 January 2016
    Gebruikt voor meer dan 1 jaar
    That review has been deposited on this product version
    Goede extra bescherming
    Goed gevormd Gaat kapot door klittenband

    Goede onderhandschoenen voor de extra bescherming tegen de elementen. Ze zijn ook nog eens goed gevormd dat als je je koude biertje en je warme apfelstrudel aan de piste wil nuttigen dat je ze ook lekker aan kan houden

NAAR BOVEN