Opblaasbaar hoofdkussen Air Basic
4,95 €*

Reviews on

Opblaasbaar hoofdkussen Air Basic

4.3 / 5 12 Reacties
10 gebruikers bevelen dit product aan
  • Man
    01 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Air basic
    Lekker compact Transpireert zonder hoesje

    Prijs / kwaliteit. Erg goed

  • Vrouw
    20-29
    12 July 2016
    Gebruikt voor meer dan 1 jaar
    That review has been deposited on this product version
    goed maar hard kussen
    makkelijk opblazen en aflaten, duurzaam, klein en ligt erg hard

    Uitstekend kussentje, al vond ik het persoonlijk wat hard liggen waardoor ik het niet langer gebruik. Mijn zus heeft hier echter niet zoveel problemen mee.

    Antwoord van het merk :

    Beste Nele,

    Eerst en vooral wil ik je bedanken om ons je mening te geven over dit ultralicht opblaasbaar kussen van Quechua.
    Dit kussen is compatible met ons Pillow Camp Comfort Ref 1 791 152
    Hier kan je het opblaasbaar kussen insteken zodat je zachter ligt.
    Je kan dit kussen vinden op onze website of in één van onze Decathlon winkels.

    Met sportieve groeten!
    Mieke Theys Monitor en Expert Quechua DECATHLON

  • 17 June 2016
    That review has been deposited on this product version
    Lekker compact kussen

    Het kussen is snel op te blazen en snel leeg te laten lopen. Het is compact mee te nemen en ligt ook prima. In combinatie met het comfort pillow ligt het net iets lekkerder

  • Vrouw
    09 June 2016
    That review has been deposited on this product version
    Matig
    Ligt prima als je het niet te hard opblaast Loopt niet leeg

    Mijn kussen liep bijna niet leeg, heb meer dan 4 uur lopen wachten en nog niet helemaal leeg, ook niet als ik het eruit probeer te halen. Niet erg handig bij rondtrekken lijkt mij.

  • Man
    20-29
    12 May 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Top
    Compact en ligt comfortabel Geen

    Het is een zeer compact kussentje, welke je snel opgeblazen hebt en eenmaal opgeblazen ligt hij prima.

  • Man
    50-59
    24 September 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    opblaasbaar kussentje
    handig kussentje

    geen verdere tips

  • Vrouw
    40-49
    05 September 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    opblaasbare kussen
    compact randjes schuren wat bij het slapen

    minder scherpe randjes voorzien

    Antwoord van het merk :

    Geachte,

    Eerst en vooral bedankt voor je mening over het inflatable pillow. Wij weten dat de randen niet steeds aangenaam zijn, maar hebben hier reeds enkele tips om u nacht aangenamer te maken. U kan eventueel een T-shirt over je kussen leggen of een kussensloop van thuis meenemen om er rond te doen. ik persoonlijk steek dit kussen steeds in een fleece trui, zacht en warm!
    Mocht u toch nog hinder ondervinden tijdens het gebruik, nodig ik u graag uit om dit porduct om te ruilen in u dichtsbijzijnde decathlon winkel.

    Met sportieve groeten,

    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

    CARINE find this answer useful

  • Man
    40-49
    10 August 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Opblaasbaar kussen

    Je mag het niet te hard opblazen dan is het super.

  • Vrouw
    50-59
    12 July 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Makelijk
    Ligt goed Je moet er wel iets over heen doen voor het zweten

    Hoop er lang plezier van te hebben

  • Man
    20-29
    10 July 2014
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Compact
    Compact, Ligt uitstekend !!! Geen

    Geen

NAAR BOVEN