Opblaasbaar veldbed Camp Bed Air 70
59,99 €*

Reviews on

Opblaasbaar veldbed Camp Bed Air 70

4.4 / 5 17 Reacties
16 gebruikers bevelen dit product aan
  • Vrouw
    20-29
    23 October 2016
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Ligt heerlijk en makkelijk mee te nemen.
    Geeft fijne steun en handig dat je hoger ligt. Geen, hoewel een andere kleur leuk zou zijn

    Ik kon niet meer buiten liggen op een gewoon ligbed dit is vaak te hard. Dit was echt een geweldige uitvinding op het juiste moment. Ik kon nu ook weer is een weekendje in een huisje ergens anders logeren want de hardheid van het matras maakt niet meer uit. Ik neem gemakkelijk mijn eigen bedje mee. Deze lekker hard oppompen en het luchtbed erbovenop gemiddeld zodat de heupen comfortabel liggen. Bedankt aan de uitvinder.

  • Vrouw
    50-59
    14 October 2016
    That review has been deposited on this product version
    Tijd voor een tweepersoonsversie?

    Ik lees veel goede revieuws.
    Kan er 'n 2persoonsversie geproduceerd worden?

  • Man
    60 of ouder
    19 September 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    topproduct
    comfortabel, compact, topproduct

    met dit bed kun je tot je 80ste kamperen!

  • Man
    40-49
    18 August 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    hangmat ipv veldbed
    te zacht

    ik verwachte dat je meer steun zou hebben met dit veldbed maar zodra je er op ligt zakt hij in het midden in en heb je een soort van hangmat

    Antwoord van het merk :


    Beste Frank,

    Bedankt voor het schrijven van een review over het Air Bed Air van Quechua.
    Vervelend om te horen dat het bed in het midden inzakte bij gebruik.
    Het bed moet erg hard opgepompt zijn om genoeg steun te kunnen geven; 0,4 bar of 6 PSI.
    Wanneer ook bij deze meting het bed niet genoeg steun geeft kun je het product terugbrengen of omruilen.
    Sportieve groet,
    Luke - Online Merchandiser DECATHLON

    Frank find this answer useful

  • Man
    50-59
    15 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Innovatie in campingsland

    Voor de ruglijders is dit een geschenk. Geen verkrampte rug meer na een nachtje op de koude grond. Makkelijk in en uit bed kruipen.
    De lengte van 190 cm is wel wat kort. Door het ontbreken van een hoofdbord valt je hoofdkussen er regelmatig af. De matras moet hard opgepompt worden want anders voel je de latjes er door. Dit komt omdat de latjes te ver uit elkaar staan. Zowel de latjes als de onderkant van de matras voelen rubberachtige aan. Door de wrijving bij het bewegen in bed hoor je veel gepiep en gekraak. Dit los je op met er een badhanddoek tussen te leggen.

    Antwoord van het merk :

    Beste William,

    nogmaals bedankt om ook over onze nieuwste opblaasbare lattenbodem van Quechua even je gedacht neer te pennen.
    Er is inderdaad hier en daar nog wat werk aan en de tips die je meegeeft zijn top voor onze andere klanten.
    Ik ga ze in iedere geval meenemen in September naar Frankrijk en ze daar doorspelen aan onze designers.
    Nogmaals bedankt en ook van deze mag je zeker foto's op onze site posten.

    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

  • Man
    10 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    prima bedje

    Prima basis voor een luchtbed of matje, je ligt wat hoger én van de grond af en komt daardoor gemakkelijker in de benen. Koppelbaar aan een ander veldbed. Daardoor minder last van het draaien in bed dan bij een tweepersoons luchtbed. Let wel op dat je een (hand)pomp met manometer meeneemt. Met een elektrische pomp of met je eigen mond / longen krijg je het bed onvoldoende op druk.

  • Vrouw
    30-39
    02 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Heerlijk geslapen
    Ligt heerlijk!

    Erg goed geslapen op het veldbed. 2 tegen elkaar aan geplaatst. Zelf opblaasbaar slaapmatje erop en het slaapt zoals thuis.

  • Vrouw
    28 July 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    heerlijk geslapen
    gebruiksvriendelijk, veel slaapcomfort

    Het veldbed voldoet zeker aan alle verwachtingen. Snel op te zetten en af te breken.
    Comfort tijdens het slapen. Enige kleine minpunt is dat je voor voldoende stabiliteit voor volwassen mannen (dus met iets meer gewicht) wel het veldbed flink hard moet kunnen oppompen. Maar je verhelpt dit wanneer je er twee aan elkaar vast maakt. Verder heel tevreden!

  • Man
    50-59
    27 July 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Heel comfortabel
    Neemt weinig ruimte in met vervoer. Het losdraaien van het ventiel geeft flinke klap

    Wij hebben na heel wat andere luchtbedden twee weken heerlijk geslapen op deze latten bodems.
    Het voelt heel vertrouwd en is super stabiel.

  • 50-59
    19 July 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Veldbed
    Ligt goed en makkelijk te gebruiken Tussen plankjes hadden wat meer dichter bij elkaar

    Tussen plankje zijn iets te ver uit elkaar .en als je lucht bed wat zacht wordt zak je er stukje door heen ..oplossing is tussen de plankjes. Twee stukje band te plaatsen .over de helle lengte en dan zak je er niet door .is lucht bed hard .licht het super .verder is super sterk materiaal

NAAR BOVEN