Parka trekking dames RainWarm 900 3 in 1 zwart
149,99 €*

Reviews on

Parka trekking dames RainWarm 900 3 in 1 zwart

4.4 / 5 9 Reacties
8 gebruikers bevelen dit product aan
  • Vrouw
    40-49
    22 November 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Perfect winter jacket
    Versatile, warm and waterproof A bit rigid and heavy

    The perfect jacket for a cold and rainy winter. Very versatile, a lot of pockets (I am not even carrying a purse anymore!), waterproof and warm enough for the Dutch winter. Perfect lenght. The outer fabric is bit rigid, but it softens with use.

  • Vrouw
    60 of ouder
    11 November 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    parka
    hij is wind en waterdicht hij is erg zwaar

    vlotte levering, goed verpakt

  • Vrouw
    30-39
    12 September 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Aanrader
    Makkelijk warm waterdicht winddicht mooi model Kleur

    Hele fijne jas voor alle weersomstandigheden te gebruiken. De binnenjas kan heel makkelijk gescheiden worden van de buutenjas. Ook wind n water worden oed tegengehouden. Enige minpunt voor.mezelf is dat deze jas enkel in het zwart besteld kan worden. Vooral voor de binnenjas die je ook als.zomerjas kan gebruiken is zwart niet zo'n zomersr kleur.

  • Vrouw
    40-49
    31 January 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Te goed
    Hartstikke winddicht, goed waterdicht, lekker warm Zwaar van gewicht, binnenjasje niet waterdicht

    Onbegrijpelijk dat zo'n dunne voering zo warm is. Binnenjasje alleen volstaat ook als ski-jack. Behalve op regen/ sneeuwlagen (of als je vaak valt). Zwart is wel erg zwart.

  • Vrouw
    Jonger dan 20
    15 January 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    top jas !
    warm, comfortabel, wind en regendicht geen

    geen

  • Vrouw
    20-29
    15 December 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Heerlijk warme jas
    Warmte, uitneembare binnenjas, verstelbaarheid

    Heerlijk warme jas! Erg blij met deze aankoop. De jas ziet er mooi uit, is op allerlei plekken verstelbaar, heeft een makkelijk uitneembare binnenjas, en draagt gewoon super fijn.

  • Vrouw
    20-29
    15 December 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Goede jas!
    Warme jas, droogt snel! zware jas, mouwen lijken wat wijd.

    Ik ben super blij met de jas! Ik draag hem dagelijks en hij is nog meer dan ik had verwacht! Geen lelijke regenjas meer meezeulen omdat je weet dat deze jas tegen een buitje kan. Hij droogt snel en Daarnaast is hij lekker warm! Voldoet aan al mijn eisen. Hij was het geld zeker waard!

  • Vrouw
    Jonger dan 20
    02 December 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    3-in-1 damesparka voor trekking Arpenaz 900 Rain
    Waterdicht en warm geen

    voldoet volledig aan mijn wensen

  • 20 November 2015
    That review has been deposited on this product version
    Warme jas, maar niet waterdicht.

    Deze jas heb ik nog maar net. Lekker warm en veel zakken. Erg praktisch! De jas is ook goed winddicht. Helaas is de jas niet waterdicht. Met een flinke regenbui zijn de spullen in je jaszak al na 5 minuten nat. Niet handig als je telefoon daar zit. Jammer, aangezien het toch niet de goedkoopste jas is. Ik probeer het nog met impregneerspray, maar vindt eigenlijk dat dit gewoon goed moet zijn als je de jas koopt.

NAAR BOVEN