Regenbroek voor kinderen Hike 100 marineblauw

Ref :
8355761
Pluspunt van het artikel
Vergeet niet deze regenbroek onderin je rugzak te stoppen wanneer je gaat wandelen, samen met je regenjack heb je zo een volledig pak dat je beschermt. Compact, waterdicht en ademend basisstuk!.
Users reviews
3.5 / 5 2 Reacties
vanaf
9,99 €*

Users reviews

3.5 / 5 2 Reacties
1 gebruikers bevelen dit product aan
Verdeling van de scores
 • Vrouw
  40-49
  29 April 2016
  Gebruikt voor 1 week of minder
  That review has been deposited on this product version
  Geverifieerde review
  Teruggestuurd

  Door het elastiek in de boord vd broekspijpen is de regenbroek niet over de schoenen aan te trekken; om die reden heb ik de broek retour gezonden

 • Vrouw
  40-49
  25 March 2016
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  Geverifieerde review
  Prima regenbroek prijs/kwaliteit
  Dun, soepel, goed waterdicht Je voeten worden nog steeds nat

  Prima regenbroek voor kinderen met een goede prijs/kwaliteit verhouding. Er zijn alleen geen verlengstukken aan om je schoenen mee te beschermen. Dit kan soms wel handig zijn op de fiets.

  Antwoord van het merk :

  Geachte,

  bedankt voor je review over de regenbroek Rain cut children van Quechua. Het is leuk om te lezen dat je tevreden bent over deze regenbroek. ik begrijp je probleem met het nat worden van de schoenen maar hier is een eenvoudige verklaring voor. Mits hiet hier gaat over een regenbroek voor te wandelen zij er geen verlengstukken voorzien aan de schoenen. Wij gaan er immers van uit dat als men gaat wandelen bij regenweer men waterdichte schoenen draagt. Als u eerder op zoek bent naar een regenbroek die echt voor het fietsen is gemaakt, verwijs ik u graag door naar de afdeling van de fietskledij. Hier hebben ze aangepaste regenbroeken voor te fietsen.
  http://nl.decathlon.be/overbroek-stad-kinderen-300-id_8328954.html

  Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

Productvoordelen

Waterdichtheid
Waterdichte coating (2 000 Schmerber), alle naden zijn waterdicht gemaakt.
Ademend vermogen
Vochtabsorberende coating (RET=12): beperkt condensatie binnenin de broek.
Stevigheid
2 jaar garantie.
Milieuvriendelijk
Vergelijking van de levenscyclus: kinderregenjas - sustainability.decathlon.com

DE KENMERKEN

Maten:
2,3,4,5,6,8,10,12,14 jaar
Samenstelling
Hoofdstof : 100.0% Polyester Coating : 100.0% Polyurethaan
Approved by
Onze teams van jonge testers aan de voet van de Mont Blanc en door ons lab voor Onderzoek en Ontwikkeling dat als taak heeft de beste materialen te selecteren.
Tests
Ons ontwerpteam is gevestigd aan de voet van de Mont Blanc, in de Haute-Savoie (Frankrijk). Het hele jaar door bedenken en ontwikkelen we er mooie, eenvoudige en technische artikelen. Vervolgens worden die artikelen ongenadig getest op het terrein, we zijn er immers van overtuigd dat we enkel door te testen in echte situaties onze artikelen voortdurend kunnen verbeteren.
Ontworpen voor
kinderen, om ze op wandeltochten tegen de wind en de regen te beschermen.
Garantie
2 jaar

TIPS

Opslag Tips
Opbergen op een schone en droge plaats.
Gebruikslimiet
Uit de buurt houden van elke warmtebron.

Bijkomende informatie

Waterdichtheid van de stof
Men meet in hoeverre een stof bestand is tegen waterdruk, die wordt uitgedrukt in mm waterkolom (test gebaseerd op de ISO-norm 811). Hoe hoger de druk, hoe beter de stof waterdicht is. Een stof met een waterdichtheid van 2 000 mm weerstaat dus aan een druk van 2 000 mm water (wat ongeveer overeenkomt met een regenbui van 2 uur). De waterdichtheid wordt uitgedrukt in Schmerber (bijvoorbeeld: 2 000 Schmerber).
Ademend vermogen van de stof
Om te weten of een stof ademend is, wordt de waterdampdoorgangsweerstand (RET) berekend (test gebaseerd op ISO-norm 11092). Hoe lager die weerstand, hoe beter de stof het vocht dat het lichaam afgeeft laat ontsnappen en hoe beter ze dus ademt. Bijvoorbeeld: RET < 9 = bijzonder goed ademende stof / 9 < RET < 12 = goed ademende stof / 12 < RET < 20 = ademende stof / RET > 20 = stof die weinig of niet ademt.
Waterafstotend vermogen van de stof
Waterafstotend vermogen is het vermogen om water over het oppervlak te laten glijden, zonder absorberen. Zo slorpt de kleding geen water op en blijft ze licht, ademend en warm. Dit waterafstotend vermogen wordt verkregen door de buitenkant van de stof te behandelen. Die behandeling moet geregeld worden herhaald tijdens de levensduur van het kledingstuk (we raden aan om de 3 wasbeurten). Alle waterdichte jassen van Quechua zijn waterafstotend behandeld.
Technische details
Elastische taille, pijpen onderaan verstelbaar (aantrekbandje met klittenband) en voorzien van een elastiek.
Vergelijkende score voor de milieu-impact van de artikelen
De milieu-impact van dit artikel wordt berekend voor de hele levensduur ervan en met verschillende indicatoren. Er wordt een algemene score van A tot E gegeven zodat in een vergelijking tussen artikelen van eenzelfde type (T-shirts, broeken, rugzakken... ) de artikelen met de beste milieuprestatie gemakkelijker te herkennen zijn. Decathlon past dit systeem van milieu-etikettering vrijwillig toe. Voor meer info: http://sustainability.decathlon.com/

U hebt misschien ook interesse in deze producten

34,99 €*
5.00 / 5 2 Reacties
  9,99 €*
  5.00 / 5 1 Reactie
   NAAR BOVEN