39,99 €*

Reviews on

Regencape voor trekking Forclaz 75 liter S/M rood

4.7 / 5 3 Reacties
3 gebruikers bevelen dit product aan
 • 15 October 2016
  That review has been deposited on this product version
  Regencape

  Goede Kwaliteit. Opvallende kleur. Redelijk gemakkelijk weer in de hoes te krijgen
  Regencape doet dienst op de scootmobiel, zelfs de rugtas achter de stoel blijft droog. Voor bij de benen ook goede bescherming.
  Zeer tevreden met de aankoop

 • Man
  30-39
  16 August 2016
  That review has been deposited on this product version
  Topkwaliteit
  heel erg mooi pruduct maar in 1 kleur verkrijgbaar

  Hoi decathlon.

  ik ben ontzettend blij met dit product want zoals altijd hebben jullie weer een topkwaliteit geleverd en dat vindt ik een pluspunt.
  het draagcomfort is heel erg goed en heeft heel veel goede functies en ik raad dit product zeer van harte aan voor zowel dames als heren.
  ik heb dit bedrag er graag voorover als je dan daarvoor een heel mooi topkwaliteit product en andere producten die bij jullie besteld zijn ook van een hele goede kwaliteit dus ik zou zeggen ga zo door.
  het is ook heel erg slim bedacht om de opberghoes aan de binnenkant van het rug gedeelte vast te naaien want nou raak je die ook niet meer kwijt en het logo van quechua gebruiken als goed reflecterende strook boven op het feit dat het product al een hele mooie felle rode goed opvallende kleur heeft van zichzelf zijn ook 2 pluspunten waard.
  ik twijfelde wel eventjes of het product een ophanglusje had want die was niet te zien tijdens het demonstratiefilmpje maar toen ik de cape eenmaal uitgepakt had zag ik dat ie verstopt zat maar wel fijn dat ie eraan genaaid zit.
  ik vroeg me ook af tijdens het kijken van het demonstratiefilmpje wat er onder het flapje aan de rugkant van het product zit maar nu zie ik dus dat dat de ritssluiting van de eraan vast genaaide opberghoes is dus die raadselsels zijn ook weer opgelost voor mij.
  jullie zouden nog eventueel als een 2.0 versie kunnen maken van het demonstratiefilmpje waarin ze ook laat zien hoe de cape na gebruik weer op te bergen in de opberghoes want dat laat ze niet zien in het demonstratiefilmpje en dat is in het begin wel eventjes wennen dus als mensen dat zien doen ze haar gewoon na en dan heb je het uiteindelijk zo onder de knie hoe het moet en ik heb het gevoel dat ik product nog heel erg vaak ga gebruiken in de toekomst in combinatie met mijn bestelde regenbroek want in nederland regent het behoorlijk de laatste tijd nogal veel en ik hoorde op het weerbericht ook dat dat de komende jaren alleen maar erger wordt dus wat dat betreft is het geen overbodige luxe.
  ik vindt rood een hele mooie klaar maar ik raad jullie wel aan in de toekomst de cape in meer verschillende kleurvarianten uit te gaan brengen in de toekomst want smaken in kleur verschillen nou eenmaal en misschien kunnen jullie in de toekomst ook varianten gaan maken voor kleine kinderen bijvoorbeeld zodat die niet bij vader of moeder onder de cape hoeven te kruipen om ook mee droog te blijven tijdens een hele harde regenbui en dat is wel zo prettig voor zowel de ouders als het kind.
  ik hoop dat jullie opvatten als hele goede tips en denken hee dat zijn goede wel goede ideetjes en daar kunnen we misschien wel iets mee gaan doen en nogmaals ik ben er ontzettend enthousiast over en ik neem aan dat jullie gewoon hele mooie topkwaliteit producten blijven maken voor de consument want die er alleen maar beter van.

  Groeten van rini.

 • 60 of ouder
  21 June 2015
  That review has been deposited on this product version
  Geverifieerde review
  regencape
  prijs kwaliteit

  in de winkel was hij niet een aardige verkoper heeft hem daar voor mij bestelt.kreeg hem een paar dagen later thuis zonder verzend kosten super.

NAAR BOVEN