Regenjack voor trekking dames Arpenaz 300 zwart
34,99 €*

Reviews on

Regenjack voor trekking dames Arpenaz 300 zwart

4.5 / 5 43 Reacties
41 gebruikers bevelen dit product aan
  • Vrouw
    20-29
    27 August 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Leuke jas
    Leuke kleur, goede lengte, mooie pasvorm Dun jasje

    Leuke kleur en de jas is aansluitend waardoor het er leuker uitziet. De mouwen zijn lang genoeg en de jas zelfs heeft ook een goede lengte. Het is wel een dunnere regenjas, maar voor de lente/herfst is deze zeker geschikt.

    Antwoord van het merk :

    Beste Nathalie,

    Eerst en vooral wil ik je bedanken om ons je mening te geven over deze regenjas van Quechua.
    Het doet ons veel plezier te lezen dat je tevreden bent met je Decathlon aankoop.
    Deze regenjas zit in onze lente/ zomer collectie, vanaf deze maand komt onze herfst/ winter collectie terug in onze winkels.
    Hierbij ook onze Arpenaz 300 3in1 jas.
    Dit is hetzelfde design als jouw aangekochte regenjas maar dan met een uitneembare fleece trui voor de koude dagen.
    Heb je nog enkele leuke foto's van je aankoop, aarzel dan niet om deze op onze website te posten.

    Met sportieve groeten!

    Mieke Theys Monitor en Expert Quechua DECATHLON

  • Vrouw
    50-59
    25 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    regen jack

    Prima jack .goede prijs

  • Vrouw
    60 of ouder
    13 August 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    uitstekend
    vlug en handig gekreukte levering

    ben er heel tevreden over, ook over de heel korte leveringstermijn MAAR de vest is lelijk gekreukt binnengekomen en na meer dan 3weken dat ze aan de kapstok hangt zijn de kreuken er nog. De vest mag niet gestreken worden

    Antwoord van het merk :

    Geachte Annie,
    bedankt met je review over de regenjas van Quechua.
    Leuk om te lezen dat de jas voldoet aan al zijn beloftes, minder leuk is het om te lezen dat de wijze van levering niet optimaal was.
    Ik ga dit doorgeven aan de bevoegde instantie's en hopelijk valt dit in de toekomst niet meer voor.

    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

    annie find this answer not useful

  • Man
    60 of ouder
    25 July 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    super

    zeer goed

    Antwoord van het merk :

    Beste Patrick,

    Bedankt om ons je mening te geven over deze waterdichte trekkingjas van Quechua.
    Het doet ons plezier te lezen dat je tevreden bent met je aankoop bij Decathlon.
    Leuke foto's van je aankoop mogen steeds op onze website gepost worden.

    Met sportieve groeten!

    Mieke Theys Monitor en Expert Quechua DECATHLON

    Patrick find this answer useful

  • Vrouw
    Jonger dan 20
    23 July 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Fijne goedzittende jas

    Ik heb deze jas gekocht voor een reis in IJsland. Hij zit heel lekker en sluit mooi aan. Hij was goed windafstotend. Het heeft niet veel geregend dus ik kan niet zeggen of die waterafstotend is maar met de kleine buitjes die we hebben gehad was deze jas in ieder geval perfect!

  • Vrouw
    60 of ouder
    23 July 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Regenjas.
    Goed regenbestendig, goede pasvorm. Bij warm weer zoals alle regenjassen, zweterig.

    Hele fijne jas met veel afsluitbare zakken.
    Heel prettig geprijsd.

  • Vrouw
    50-59
    16 July 2016
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    minste product dat ik ooit kocht bij Decathlon
    elegante regenjas in deze jas transpireer je enorm.

    Ik denk dat de binnenafwerking in nylon was waardoor de jas aan je lichaam kleefde bij de minste inspanning. De jas is ook niet waterdicht.

    Antwoord van het merk :

    Beste Herman,

    Eerst en vooral wil ik je bedanken om ons je mening te geven over deze regenjas van Quechua.
    Omdat wij garanderen dat onze regenjassen zowel ademend als waterdicht zijn en dit een productiefout zal zijn, raad ik je aan om deze om te ruilen in de dichtsbijzijnde Decathlon winkel in je buurt.
    Hopelijk kunnen wij je hier toch nog tevreden mee stellen.

    Mieke Theys Monitor en Expert Quechua DECATHLON

    HERMAN find this answer useful

  • Vrouw
    60 of ouder
    15 July 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    regen jas
    licht en luchtig en voorlopig water dicht kap misschien iets te groot

    ik ben content met mijn aankoop

    Antwoord van het merk :

    Beste Annemie,

    Eerst en vooral wil ik je bedanken om ons je mening te geven over deze regenjas van Quechua.
    Het doet ons plezier te horen dat je tevreden bent met je aankoop bij Decathlon.
    Dankzij de touwtjes aan de zijkant en de velcro achteraan is de kap verstelbaar.
    Op onze website kan je een filmpje terugvinden hoe je deze kan verstellen.
    Hopelijk ben je hiermee verder geholpen.
    Indien je nog leuke foto's hebt van je aankoop, aarzel dan niet om deze op onze website te posten.

    Met sportieve groeten!
    Mieke Theys Monitor en Expert Quechua DECATHLON

    annemie find this answer useful

  • Vrouw
    07 July 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    trekking jack
    gode prijs/kwaliteit

    Goed product.

  • Vrouw
    60 of ouder
    04 July 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    regenjack
    heel goed, wind en waterdicht nog niet gemerkt

    Een heel fijn regenjack, mooi en ook nog winddicht. Fijn voor als het kouder wordt in de herfst.

NAAR BOVEN