34,99 €*

Reviews on

Regenjack voor trekking heren Arpenaz 300 marineblauw flash

4.7 / 5 38 Reacties
38 gebruikers bevelen dit product aan
  • Vrouw
    20-29
    03 January 2017
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Jas gekocht om in de lente/zomer te dragen
    Goede prijs-kwaliteit!

    Deze jas wordt door mij en mijn collega's gedragen om in de tuin te werken.

    Antwoord van het merk :

    Beste,

    Alvast bedankt voor uw tijd om ons product te beoordelen. Het doet ons steeds plezier om te zien dat onze klanten tevreden zijn met onze producten. Mocht u nog foto's hebben van momenten of avonturen met uw jas, aarzel dan niet om deze ook met ons te delen.

    Met vriendelijke groeten,

    Karl Van Der Auwera Verkoper monitor Quechua by DECATHLON

  • Man
    60 of ouder
    20 December 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Prima jack voor dikke en dunne onderkleding
    Pasvorm, afwerking, waterdichtheid en ademend Geen

    Mijn oude Tenson MPC jack moest vervangen worden toen ik dit jack tegenkwam voor een werkelijk zeer laag prijsje. Ik heb er inmiddels mijn eerste wandeling van zo'n twee uur in de uiterwaard van onze mooie Waal mee gedaan. Alle bovenstaande positieve punten werden bevestigd. Het jack zit goed en comfortabel.
    Kwaliteit ziet er goed uit, capuchon onder de kraag gerold waardoor in de nek de kraag dikker wordt, wat ik ook een pluspunt vind. Aanrader!

  • Man
    40-49
    07 December 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Super cool
    Goed

    Goed

  • Vrouw
    40-49
    03 November 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Jas beoordeling
    50

    De jas van een goede kwaliteit, perfecte pasvorm

  • 03 October 2016
    That review has been deposited on this product version
    Super waterdicht

    Ik zocht een waterdichte jas voor het paardrijden en kwam met deze tegen. Gisteren twee uur in de stromende regen op het strand paardgereden, en ik was nog helemaal droog! De jas was binnen no time opgedroogd nadat ik hem uit had gedaan. Super tevreden!

  • Vrouw
    60 of ouder
    03 October 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Eindelijk een tegenjack wat doet wat ie belooff

    Sportief Jack wat echt geen regen doorlaat!

  • Man
    50-59
    05 September 2016
    Gebruikt voor 7 tot 12 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Super fietsjas
    Bescherming wind en regen. Verluchting mouwen

    Ik fiets regelmatig in wat slechter weer en deze jas is een ideale bescherming en ademt toch nog enigszins. Alleen de mouwen zouden iets "luchtiger" kunnen.
    Toch een zeer positieve ervaring voor een goede prijs.

  • Vrouw
    40-49
    26 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Prima jas voor prima prijs
    Opstaande hoge kraag

    Mooi jack, sluit mooi aan, opstaande kraag lekker warm, prima voor hiking bijvoorbeeld

  • Vrouw
    24 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Fijn jack in prachtige kleur
    Kleur!!, winddichtheid, pasvorm klittenband; Weinig ademend.

    Maat kan ik niet goed beoordelen, want deze vrouw kocht een herenjack.
    Stop s.v.p. met het toepassen van klittenband aan jassen? Onderkleding en shawls gaan stuk omdat ze aan klittenband kleven. Graag voortaan drukknopen toepassen.
    Ik heb alle hakende klittenband losgetornd en weggegooid.

  • Vrouw
    60 of ouder
    15 August 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    zocht een andere jas, maar was reeds uitverkocht.
    de kleur zocht damesmodel, niet meer beschikbaar

    net verleden jaar zocht ik deze jas, omdat mijn vriend er ook zo één had, verleden jaar waren deze niet meer beschikbaar, nu vond ik er toch zo ene

NAAR BOVEN