Regenjack voor trekking heren Raincut rits blauw
14,99 €*

Reviews on

Regenjack voor trekking heren Raincut rits blauw

3.9 / 5 24 Reacties
21 gebruikers bevelen dit product aan
  • Vrouw
    50-59
    29 September 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Geen
    Lekker licht om mee te nemen Ademt niet wat ik verwacht had, en soepele stof

    Prima

  • Vrouw
    50-59
    11 September 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Zeker goed produvt
    Licht gewicht Kon wat heter ademen

    Goed voor dagelijks gebruik

    Antwoord van het merk :

    Beste Martine,

    Eerst en vooral wil ik je bedanken om ons je mening te geven over deze waterdichte trekking jas van Quechua.
    Het doet ons plezier te horen dat je tevreden bent met je Decathlon aankoop.
    Heb je nog leuke foto's van je aankoop, aarzel dan niet om deze op onze website te posten!

    Met sportieve groeten!

    Mieke Theys Monitor en Expert Quechua DECATHLON

  • Vrouw
    40-49
    15 August 2016
    That review has been deposited on this product version
    Prima jasje, mis alleen de opbergzak.
    Geen opbergmogelijkheid

    Jasje is prima, ik mis alleen de zak om het in op te bergen...dat was wel één van de redenen waarom ik het gekocht heb.

  • Vrouw
    50-59
    01 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    regenjas
    heel licht niets

    geen opmerking

    Antwoord van het merk :

    Beste Ines,

    eerst en vooral bedankt om even de tijd te nemen om ons je gedacht te geven over de junior regenjas van Quechua.
    Het doet ons deugd om te lezen dat de mensen tevreden zijn met hun aankopen bij Decathlon.
    Moest je nog enkele leuke foto's hebben van de regenjas in actie, aarzel dan niet om deze op onze site te posten.

    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

  • Man
    40-49
    17 July 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Regenjack Heren
    Voor de lage prijs een prima jas Geen

    Goede prijs kwaliteit verhouding. Goede pasvorm. Bij een matige bui is hij waterdicht.

  • Vrouw
    60 of ouder
    29 June 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Geen riempje, foto zou van de site worden gehaald.

    Ik heb de jasjes net gekregen, zien er goed uit, maar toen ik ze bestelde (3 dagen geleden) stonden deze nog steeds afgebeeld met riempjes. Ook daarvoor had ik ze besteld, omdat ik weet dat dat erg handig kan zijn. Dat is dus een tegenvaller.

  • Man
    60 of ouder
    23 June 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    50
    50 50

    ZEERGOED

    Antwoord van het merk :

    Beste Johnny,

    Eerst en vooral wil ik je bedanken om ons je mening te geven over deze regenjas van Quechua.
    Het doet ons steeds veel plezier te lezen dat mensen tevreden zijn met hun aankoop bij Decathlon.
    Heb je nog leuke foto's van je aankoop, aarzel dan niet om deze op onze website te posten.

    Met sportieve groeten!

    Mieke Theys Monitor en Expert Quechua DECATHLON

  • Vrouw
    40-49
    20 April 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    riempjes voor rond middel?

    Op de site staat vermeld dat er riempjes zijn om het zakje rond de middel te dragen. Ik kocht 2 jasjes voor mijn zonen, maar de riempjes zijn er niet bij. Jammer!

    Antwoord van het merk :

    Geachte,

    bedankt alvast met je review over de regenjas raincut zip van Quechua,
    het doet ons deugd om te lezen dat u zeer tevreden bent over onze producten. De riempjes worden jammer genoeg bij de nieuwe modellen niet meer voorzien. Wij proberen om dit snel mogelijk aan te passen op onze website!
    Moest je toch nog een leuke foto hebben van jezelf met je aankoop, aarzel dan niet om deze op onze site te posten!

    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

  • Man
    60 of ouder
    25 February 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Regenjack voor tracking.
    Goed wind en waterdicht jack. Geen

    Gebruik het jack bij koud en nat weer als ik ga hardlopen en voldoet zeer goed aan mijn verwachtingen.

  • Vrouw
    20-29
    11 November 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Niet waterdicht
    pasvorm niet waterdicht

    Na een half uur in gewone regen begon de jas te lekken op de naden met als resultaat nog steeds een hele natte, koude trui.

    Antwoord van het merk :

    Geachte,

    bedankt alvast voor de review van onze regenjas raincut van Quechua.

    Deze jas is voorzien van een coating en de belangrijkste naden zijn ook waterdicht gemaakt. Dit houd in dat de jas zeker bestand moet zijn tegen een normale niet te lange regenbui!
    Onze jassen worden ook uitvoerig getest en aan controles onderworpen, doch gebeurt het dat er soms een productiefout sluipt in één van onze modellen.
    Wij nodigen u daarom graag uit in de dichtsbijzijnde Decathlon winkel om u regenjas om te ruilen.

    Mt sportieve groeten,

    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

NAAR BOVEN