Regenjas heren trekking Raincut blauw
7,99 €*

Reviews on

Regenjas heren trekking Raincut blauw

4.4 / 5 22 Reacties
21 gebruikers bevelen dit product aan
  • Man
    40-49
    26 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    De easy regenjas.
    Makkelijk, snel in gebruik.Goede wateresistentie.

    Ideaal om droog te blijven bij plotse hevige regnbuien (gebruikt tijdens regenseizoen in Thailand). Zeer makkelijk mee te nemen en op te bergen.

    Antwoord van het merk :

    Beste Jozef,

    Eerst en vooral wil ik je bedanken om ons je mening te geven over deze regenjas van Quechua.
    Het doet ons veel plezier te lezen dat je tevreden bent met je Decathlon aankoop.
    Heb je nog enkele leuke foto's van je aankoop, aarzel dan niet om deze op onze website te posten.

    Met sportieve groeten!

    Mieke Theys Monitor en Expert Quechua DECATHLON

  • Vrouw
    50-59
    11 August 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Voor het geld wat hij gekost heeft een prima jas.
    Makkelijk mee te nemen Niet ademend

    Hij is niet ademend, maar dat verwacht ik ook niet voor dit bedrag.

  • Vrouw
    50-59
    02 August 2016
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Een goed regenjasje
    Echt waterdicht reuze fijn Geen

    Deze regenjas is lekker licht om te dragen en is toch waterdicht ,de kleuren zijnik heel mooi .

    Antwoord van het merk :

    Beste Nicole,

    bedankt om even de tijd te nemen om ons je gedacht te geven over de regenjas van Quechua.
    Het doet ons steeds deugd om te lezen dat de mensen tevreden zijn met hun aankopen bij Decathlon.
    Moest je nog enkele leuke foto's hebben van de jas in actie, aarzel dan niet om deze op onze site te posten.

    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

  • Vrouw
    40-49
    21 July 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Regenjack trekking
    De maat, deze is groot genoeg Is geen riTsjechie in en geen elastiek

    rits in doen en elastiek om rond je middel te dragenda zou makkelijk zijn

    Antwoord van het merk :

    Beste Monica,

    Eerst en vooral wil ik je bedanken om ons je mening te geven over deze regenjas van Quechua.
    We zijn blij te lezen dat je tevreden bent met je aankoop bij Decathlon.
    Deze regenjas is onze eerste prijs die wij aanbieden in de familie van de regenjassen.
    Indien je een volledige rits wil, kan ik je onze Raincut zip Ref: 8207363 aanraden.
    Deze had ook een elastiek om rond het middel te dragen maar dit is ondertussen vervangen door een lus die je ,met eventueel een musceton, aan je broek kunt bevestigen.
    Hopelijk ben je hiermee verder geholpen.
    Indien je nog leuke foto's hebt van je aankoop, mag je deze steeds op onze website posten.

    Met sportieve groeten!

    Mieke Theys Monitor en Expert Quechua DECATHLON

    monica find this answer useful

  • 06 July 2016
    That review has been deposited on this product version
    Goed maar veel te groot

    Heel goed maar veel te groot, juist een tent. Had xl genomen omdat ik toch over de 1m90 ben maar heb me spijtig genoeg degelijk vergist. Had een L moeten zijn spijtig genoeg

    Antwoord van het merk :

    Beste Kevin,

    bedankt om even de tijd te nemen en ons je gedacht te geven over de regenjas van Quechua!
    Het is steeds met veel plezier dat wij lezen dat onze klanten tevreden zijn over hun aankopen bij Decathlon.
    Ik lees dat de jas echt veel te groot is! U mag deze zeker omruilen voor een kleinere maat. U gaat gewoon langs u dichtsbijzijnde Decathlon en ruilt deze om voor de juiste maat.
    Moest je nog leuke foto's hebben van je regenjas, aarzel dan niet om deze op onze site te posten!

    Droge groeten,

    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

  • Man
    60 of ouder
    30 June 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    aankoop regenjack

    regenjack is prima

  • Vrouw
    50-59
    27 June 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Regenjack Quechua
    Goed passend, waterdicht geen negatieve punten

    Besteld, omdat het niet duur is en lekker dun voor de zomerregen. Ook genoeg ruimte in de jas, om kleding eronder te dragen.

  • Man
    30-39
    24 June 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    regenjack
    gaat wel

    Mag lxxxx.
    Iets groot mat

  • Vrouw
    30-39
    31 May 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Regenjack

    Goed product voor een goede prijs

    Antwoord van het merk :

    Geachte,

    bedankt alvast om ons je mening te geven over deze regenjas van Quechua.
    Het doet ons steeds een plezier om te lezen dat de mensen tevreden zijn over hun aankopen bij Decathlon.
    Moest je nog enkele leuke foto's hebben van je aankoop, aarzel dan niet deze op onze site te posten.

    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

  • Man
    04 March 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    prima Jackje...

    praktisch, goedkoop, kan ingevouwen in zijzakje overal mee!

NAAR BOVEN