Regenjas voor trekking jongens Hike 900 blauw

Ref :
8355988
Pluspunt van het artikel
Deze wandeljas voor meisjes beschermt je kind optimaal tegen de regen! De waterdichtheid werd gevalideerd bij een test onder een douche van 60 l/m²/u gedurende 2 uur.
Users reviews
4.2 / 5 6 Reacties
vanaf
39,99 €*

4 BESCHIKBARE KLEUR(EN)

Users reviews

4.2 / 5 6 Reacties
5 gebruikers bevelen dit product aan
 • Vrouw
  40-49
  19 July 2016
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  Geverifieerde review
  Zeer tevreden met prima zomerjasje!
  Soepele stof, licht en mooi felle kleur, kwaliteit 2 Kleuren liggen wel wat dicht bij elkaar

  Geen tips

 • Vrouw
  30-39
  08 July 2016
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  Geverifieerde review
  Super product
  Kleur en model Niets

  Bied dit product ook in de winkel aan en niet enkel via online verkoop.

  Antwoord van het merk :

  Hey Liesbeth,

  leuk om te lezen dat je zeer tevreden bent met de regenjas van Quechua die je bij Decathlon gekocht hebt.
  Je zegt ons dat het een goed idee zou zijn om deze ook in de winkel te verkopen, wel in sommige filialen van Decathlon ga je deze zeker vinden.
  Mits niet elke winkel evenveel plaats heeft, moeten wij soms keuzes maken over welke producten we al dan wel of niet in onze rekken hangen.
  Ik hoop dat je nog veel regenweer mag trotseren in deze jas, maar dat hij voorlopig de kast in mag omdat het zonnetje van de partij is.

  Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

  Liesbeth find this answer useful

 • Vrouw
  40-49
  09 May 2016
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  Geverifieerde review
  mooie jas
  pasvorm goed, kleuren mooi, functioneel niet gevoerd, eigenlijk 'slechts' regenjas

  de jas is erg dun dus alleen als regenjas geschikt bij wat warmer weer. Ik had gedacht dat er een soort vest / binnenjas bij zou zitten, waardoor de jas ook in het voorjaar goed te dragen zou zijn.

Productvoordelen

Waterdichtheid
Geslaagd voor de douchetest, 100% waterdichte naden.
Ventilatie
Verluchtingsritsen onder de armen om de transpiratie sneller af te voeren.
Stevigheid
2 jaar garantie.
Ademend vermogen
De stof voert de transpiratie af. Netstof voering.
Lichtheid
Slechts 327 g in maat 10 jaar.
Milieuvriendelijk
Vergelijking van de levenscyclus: kinderregenjas - sustainability.decathlon.com

DE KENMERKEN

Maten
8, 10, 12, 14 jaar
Samenstelling
Hoofdstof : 100.0% Polyester Hoofdvoering : 100.0% Polyester
Approved by
Onze teams van jonge testers aan de voet van de Mont Blanc en door ons lab voor Onderzoek en Ontwikkeling dat als taak heeft de beste materialen te selecteren.
Tests
Ons ontwerpteam is gevestigd aan de voet van de Mont Blanc, in de Haute-Savoie (Frankrijk). Het hele jaar door bedenken en ontwikkelen we er mooie, eenvoudige en technische artikelen. Vervolgens worden die artikelen ongenadig getest op het terrein, we zijn er immers van overtuigd dat we enkel door te testen in echte situaties onze artikelen voortdurend kunnen verbeteren.
Ontworpen voor
meisjes die regelmatig wandelen en op zoek zijn naar een doeltreffende bescherming tegen slecht weer in de bergen.
Garantie
2 jaar

TIPS

Opslag Tips
Ophangen op een kleerhanger of opvouwen en op een schone en droge plaats bewaren.
Gebruikslimiet
Verwijderd houden van warmtebronnen.

Bijkomende informatie

Waterdichtheid van de stof
Men meet in hoeverre een stof bestand is tegen waterdruk, die wordt uitgedrukt in mm waterkolom (test gebaseerd op de ISO-norm 811). Hoe hoger de druk, hoe beter de stof waterdicht is. Een stof met een waterdichtheid van 2000 mm weerstaat dus aan een druk van 2000 mm water (wat ongeveer overeenkomt met een regenbui van 2 uur). De waterdichtheid wordt uitgedrukt in Schmerber (bijvoorbeeld: 2.000 Schmerber).
Ademend vermogen van de stof
Om te weten of een stof ademend is, wordt de waterdampdoorgangsweerstand (RET) berekend (test gebaseerd op ISO-norm 11092). Hoe lager die weerstand, hoe beter de stof het vocht dat het lichaam afgeeft laat ontsnappen en hoe beter ze dus ademt. Bijvoorbeeld: RET < 9 = bijzonder goed ademende stof / 9 < RET < 12 = goed ademende stof / 12 < RET < 20 = ademende stof / RET > 20 = stof die weinig of niet ademt.
Waterafstotend vermogen van de stof
Afparelend vermogen is het vermogen om water over het oppervlak te laten glijden, zonder absorberen. Zo slorpt de kleding geen water op en blijft ze licht, ademend en warm. Dit waterafstotend vermogen wordt verkregen door de buitenkant van de stof te behandelen. Die behandeling moet geregeld worden herhaald tijdens de levensduur van het kledingstuk (we raden aan om de 3 wasbeurten). Alle waterdichte jassen van Quechua zijn waterafstotend behandeld.
Kenmerken
Met waterdichte ritsen voor een optimale bescherming tegen de regen. Kap met koordstoppers. Elastische stukken aan de polsen om beter aan te sluiten. Netstof voering. Met ritsopeningen aan de zijkant voor de verluchting.
Bestandheid van de stoffen
Test op slijtvastheid en bestandheid tegen wrijving: zo testen we in het lab of de fleece stoffen na verloop van tijd geen pilling vertonen. Test op kleurvastheid: De kleurvastheid wordt streng gecontroleerd om er zeker van te zijn dat de kleuren niet afgeven bij contact met speeksel. Verouderingstest: de eigenschappen, het gedrag, de dikte of het uitzicht van een stof mogen zelfs na vaak wassen niet veranderen.
Milieumaatregelen
De milieu-impact van dit artikel wordt berekend voor de hele levensduur ervan en met verschillende indicatoren. Er wordt een algemene score van A tot E gegeven zodat in een vergelijking tussen artikelen van eenzelfde type (T-shirts, broeken, rugzakken... ) de artikelen met de beste milieuprestatie gemakkelijker te herkennen zijn. Decathlon past dit systeem van milieu-etikettering vrijwillig toe. Voor meer info: http://sustainability.decathlon.com/
NAAR BOVEN