Rugzak Arpenaz 40: met klepsluiting
19,99 €*

Reviews on

Rugzak Arpenaz 40: met klepsluiting

4.5 / 5 8 Reacties
8 gebruikers bevelen dit product aan
  • Vrouw
    20-29
    13 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Super handige trekkingrugzak
    De prijs, handigheid en draagcomfort Mis een binnenvakje.

    Er past meer in dan je in eerste instantie zou denken. Goed draagcomfort en een super prijs.

  • Man
    30-39
    15 July 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    ruime rug zak
    hij is fijn voor opde rug en gewoon groot in ruim kan niks verzinnen aan min punten

    ik heb weinig opmerkingen voor de rug zak een prima product ik gebruiken hem voor waar ik hem nodig heb hij is ruim met een 40 liter inhoudt en makkelijk mee te nemen.
    op de rug en een stevige rugzak voor het geld zeker een aanrader.

  • Vrouw
    30-39
    11 July 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Goede kwaliteit voor een fijne prijs
    Goede kwaliteit, ruim, makkelijk instelbaar

    We hebben twee van deze tassen gekocht voor een fietstocht door Nederland. De tassen hebben het uitstekend gedaan en veel goedkoper dan vergelijkbare tassen. We hebben alle kleding in doorzichtig plastiek zakken gedaan om snel overal bij te kunnen. Geen aparte vakjes in de tas maar was zo makkelijk opgelost. Zeker een aanrader!

  • Vrouw
    30-39
    14 May 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Prima prijs kwaliteit verhouding
    Lekker groot, goed bereikbaar vak, voelt degelijk de tas kan niet gecomprimeerd worden

    Het in een fijne lekker grote tas. Ik heb hem gebruikt voor een weekend weg, waarmee hij voor de reis al mijn bagage kon bevatten en daarna gewoon als day-pack gebruikt kon worden. Het enige wat daarbij jammer is, is dat het vak dan te groot is en je eigenlijk via elastieken o.i.d. de zijkant wil kunnen comprimeren.

  • Man
    Jonger dan 20
    04 May 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Tevreden over product & service, maar levering..
    Ruim compartiment, Comfortabel op rug Maar 2 compartimenten, LEVERING

    De tas zelf is ruim en de prijs ligt voor een 40-liter backpack laag. Wel jammer dat er maar 1 echte compartiment is.

    Product & service zijn allebei heel erg goed, maar de levering? Het uiteindelijk 2 HELE WEKEN voordat ik eindelijk het product in huis had.

  • Vrouw
    30-39
    14 April 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Rugzak

    Niks speciaal te melden

  • Man
    20-29
    30 August 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    best oke
    grote tas, prijs/kwaliteitverhouding goed! sticksel van de opening van de tas laat snel los..

    zoals beschreven, het sticksel van de opening van de tas is niet zo sterk, verder heeft de tas 1 groot vak, als je een paar sokken van onderop moet hebben moet alles de tas uit. prijskwaliteitverhouding is wel goed, grote tas voor niet te veel geld.

  • Vrouw
    20-29
    24 July 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Great backpack
    Can fit a lot in the bag, but it's still compact -

    The bag is very light even when completely full, and is actually very spacious. It is hand luggage size which is convenient for travelling by plane.

NAAR BOVEN