Rugzak F22 Air voor kinderen groen/grijs: geventileerde rug voor veel comfort

Ref :
8243265
Pluspunt van het artikel
Een wandelrugzak met een draagsysteem dat is aangepast aan jongeren! Comfortabel en praktisch bij elk weer door de regenhoes en de opbergmogelijkheden.
Users reviews
4 / 5 1 Reactie
vanaf
29,99 €*

2 BESCHIKBARE KLEUR(EN)

Users reviews

4 / 5 1 Reactie
1 gebruikers bevelen dit product aan
Verdeling van de scores
 • Man
  40-49
  09 September 2014
  Gebruikt voor 1 week of minder
  That review has been deposited on this product version
  Geverifieerde review
  rugzak
  handig, veel opbergmogelijkheden, soms te groot

  als de kinderen geen jas aanhebben, kan je de rugzak niet hard genoeg aanspannen toch zeker niet bij 11-jarige kinderen

Productvoordelen

Inhoud
Inhoud: 22 l / Gewicht: 910 g / Afmeting: H: 50 cm / B: 32 cm / D: 26 cm.
Draaggemak
Geventileerde rug (AirCooling-label), riemen op tienermaat. Stabilisatieriemen.
Ventilatie
Maximale luchtcirculatie dankzij een systeem met een gespannen net op de rug.
Verdeling van opbergvakken
Zakken: 1 binnen, 1 buiten, 1 heup, 2 netzakjes, stokhouder, plek voor waterzak.
Milieuvriendelijk
Score B - CO²: 4,6 kg Uitputting hulpbronnen: 33,1 g Sb - Details: oxylane.com
Schuurbestendig
10 jaar garantie.

DE KENMERKEN

Samenstelling
Hoofdstof : 100.0% Polyester Voering : 100.0% Polyester Inzetstuk : 100.0% Polyamide
Tests
Al onze modellen worden getest door representatieve gebruikers, in omstandigheden die identiek zijn aan de reële omstandigheden tijdens het gebruik. We zijn er immers van overtuigd dat we alleen door te testen in reële situaties het technisch karakter en design van onze Quechua-artikelen voortdurend kunnen verbeteren.
Ontworpen voor
jongeren van 11 tot 15 jaar die bergwandelingen van een dag maken, in alle weer (warm weer, regen...).
Garantie
10 jaar

TIPS

Onderhoudstips
Om te verzekeren dat de stoffen hun kwaliteiten behouden (in het bijzonder hun waterdichtheid), raden we aan om de rugzak niet in de machine te wassen of in de wasdroger te stoppen, noch chemisch te laten reinigen of bleekwater te gebruiken. Niet strijken. Was deze rugzak met de hand in een lauw sopje, gebruik eventueel een borstel. Na enkele jaren kun je de stof opnieuw waterafstotend maken met een waterdichtmakende spray.
Opslag Tips
Berg de rugzak op een droge plaats op.
Gebruikslimiet
Controleer het draagsysteem volgens de lichaamslengte.

Bijkomende informatie

Waterdichtheid van het artikel
Ingewerkte regenhoes
Laboratoriumtest
We doen tests in een lab om de onderdelen goed te keuren: stoffen, gespen, riempjes, schuimvulling, ritsen... Zo testen we een stof bijvoorbeeld op: slijt- en scheurvastheid, bestandheid van de kleuren tegen uv-stralen en vaak wassen, waterdichtheid... Vervolgens onderwerpen we de volledige rugzak aan een versnelde slijtagetest, om de sterkte van de assemblages te controleren. We vullen de rugzak met gewichten en hangen hem op een pop die stapbewegingen nabootst, gedurende duizenden cycli.
10 jaar garantie dankzij een technisch partnership
Het materialenmerk Strenfit, de partner van Quechua voor onderzoek en keuring van materialen en assemblages, heeft verouderingstesten uitgevoerd op de rugzakken. Daarbij worden de stoffen, de onderdelen, de naden en ook het afgewerkt artikel onder de loep genomen. Dankzij die tests kunnen Quechua en Strenfit op de geteste rugzakken 10 jaar garantie geven vanaf de aankoopdatum vermeld op de kassabon.
10 jaar garantie, de voorwaarden
De garantie dekt gebreken aan de rugzak, tenzij die veroorzaakt zijn door normale slijtage of door abnormale gebruiksomstandigheden. Die speciale garantie van 10 jaar wordt alleen gegeven op voorlegging van het artikel en de kassabon. Indien het artikel onder garantie valt, wordt het gratis gerepareerd of omgeruild. Deze commerciële garantie sluit de wettelijke garantie in het land van aankoop niet uit.
Hoe wordt de inhoud van de rugzakken gemeten?
De inhoud van elke rugzak wordt gemeten volgens een standaardmethode: we gebruiken kleine balletjes om het hoofdcompartiment en alle zakken mee op te vullen. Vervolgens gieten we die balletjes in een grote bak met schaalverdeling zodat we de inhoud kunnen aflezen.
Milieumaatregelen
Oxylane en Quechua informeren hun klanten vrijwillig over de milieu-impact van de rugzakken over hun hele levenscyclus. Dit naar aanleiding van een experiment dat startte in juli 2011 in samenwerking met het Franse ministerie van Leefmilieu. De scores ABCDE werden toegekend bij een vergelijking tussen uitsluitend rugzakken van Quechua. Meer informatie over dit project en de berekeningswijzen vind je op www.oxylane.com/20/demarche-environnementale
Hoe een rugzak op maat afstellen?
1 - Maak alle riemen los (schouderriemen, heupgordel, stabilisatieriemen). 2 - Doe de rugzak om. 3 - Bij rugzakken van 50 l en meer plaats je de heupgordel op heuphoogte (om het bekken) en trek aan. Bij kleinere rugzakken zit die gordel rond de taille. 4 - Trek de schouderriemen aan. 5 - Stel als laatste de stabilisatieriemen naar wens af.
Hoe een rugzak inpakken?
Leg onderin je slaapgerei. Zware spullen (tent, kooktoestel, eten) draag je zo dicht mogelijk op je rug. Stop je kleding daar omheen. Je slaapmatje kun je onder de klep stoppen, de tent hang je onder de rugzak als er binnenin geen plaats meer is. Stop een waterdicht jack en/of fleece ergens waar je gemakkelijk bij kunt. In de zakjes steek je kleine spullen voor tijdens de dag (zonnecrème, kaarten, zonnebril...). De waterzak wordt in het daarvoor voorziene vak gestopt, meestal langs de rug.
Concept
De rugzakken met "Air Cooling"-label hebben in het laboratorium een test ondergaan om de doeltreffendheid van de verluchting van het draagsysteem na te gaan: met behulp van een pop die warm wordt en transpireert, kan wetenschappelijk en objectief worden gemeten in welke mate de rugzak transpiratie beperkt. Dit label wordt alleen toegekend aan rugzakken die merkelijk beter presteren dan een basismodel uit het assortiment (zonder verluchtingssysteem).

U hebt misschien ook interesse in deze producten

7,99 €*
4.50 / 5 57 Reacties
  7,99 €*
  4.30 / 5 524 Reacties
   14,99 €*
   4.30 / 5 184 Reacties
    2,99 €*
    4.50 / 5 1995 Reacties
     NAAR BOVEN