Rugzak Forclaz 20 Air roze/grijs: prijstopper onder de geventileerde rugzakken.
19,99 €*

Reviews on

Rugzak Forclaz 20 Air roze/grijs: prijstopper onder de geventileerde rugzakken.

4.2 / 5 20 Reacties
18 gebruikers bevelen dit product aan
  • Man
    20-29
    08 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    martin van kammen
    stevig, ruim, zweetvrij, duurzaam ik mis eigenlijk nog een kleiner voorvakje

    Prima rugzak, zeker voor deze prijs! Het adem-gedeelte werkt echt goed tot een temperatuur van 30°C, afhankelijk van hoeveel je normaal zweet. Groot vak, grote inhoud, mijn 17 inch laptop past er ook gemakkelijk in, de banden zitten lekker op de schouders, de rug geeft goede steun door het schuimonderdeel tegen de rug aan en de rugzak zit goed dicht met een koord en klemmetjes.

  • Vrouw
    40-49
    05 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Rugzak
    Design,comfort Geen

    Prijs kwaliteit! Heel comfortabel.
    Bovendien mooi voorkamperende pubers.

    Antwoord van het merk :

    Beste,
    bedankt alvast om even de tijd te nemen om ons je gedacht te geven over de rugzak van Quechua.
    Het doet ons steeds deugd om te lezen dat mensen tevreden zijn met hun aankopen bij Decathlon.
    Moest je nog een leuke foto hebben van je aankoop, aarzel dan niet om deze op www.decathlon.be te posten.
    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

    TL find this answer useful

  • Man
    30-39
    25 July 2016
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    fijne rugzak, snel kapot
    handig, ventilatie op rug werkt zeer goed. hechting aan schouder stuk

    De hechting aan de schouder was al na 1 week trekken gescheurd. Naden zijn niet sterk genoeg.
    Geen plek om regenhoes in op te bergen.
    Bevestiging voor wandelstokken zitten schuin, de stokken gaan dus ook schuin zitten.
    Enkel aan te bevelen voor zeer korte trips.
    Ik gebruikte hem als dagrugzak bij een meerdaagse bergbeklimming. Voldeed hierin niet aan mijn verwachtingen.

    Antwoord van het merk :

    Beste Robrecht,

    Eerst en vooral wil ik je bedanken om ons je mening te geven over deze trekking rugzak van Quechua.
    Wij geven op onze rugzakken een garantie van 10 jaar omdat wij ook garanderen dat deze vervaardigd zijn uit zeer sterk materiaal.
    Dit is een productiefout dus raad ik je zeker aan om met deze rugzak naar je dichtsbijzijnde Decathlon winkel te gaan om deze om te ruilen.
    Hopelijk ben je hiermee verder geholpen.
    Bij verdere vragen mag je mij steeds mailen.

    Met sportieve groeten!

    Mieke Theys Monitor en Expert Quechua DECATHLON

    Robrecht find this answer useful

  • Vrouw
    30-39
    01 July 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    :)

    Super

  • Man
    50-59
    17 June 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    rugzak forclaz 20 air
    prijs-kwaliteit verhouding niet waterdicht.

    Je kunt hem waterdicht te krijgen door er een losse hoes voor kopen, maar dat vind ik gedoe. Verder een uitstekende rugzak.

  • 15 June 2016
    That review has been deposited on this product version
    Toprugzak

    Licht maar toch ruim, meer dan ik verwacht had voor de prijs die ik betaalde. Supertevreden van deze aankoop, we trokken er bij niet al te slecht weer mee op dagtrip in de bergen en alle essentials voor 2 personen (zonnecrème, technische truitjes, regenjassen, beetje eten, 2 drinkbussen, fototoestel, hoedje, portemonnee en gsms) gingen er vlotjes in en hij zat supercomfortabel. Er werd niet gevochten om wie hem 'moest' dragen, integendeel!

    Antwoord van het merk :

    Geachte,

    bedankt om even de tijd te nemen om ons je mening te geven over de rugzak van Quechua.
    Het is steeds leuk om te lezen dat de mensen tevreden zijn over hun aankoop bij Decathlon.
    Moest je nog een goede actiefoto hebben van jezelf en de rugzak in actie, aarzel dan niet om deze op onze site te posten.

    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

    An find this answer useful

  • Vrouw
    30-39
    18 May 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    goed zittende rugzak met veel ruimte
    op alle mogelijke manieren verstelbaar het ritsvakje is erg klein

    Zeer goede rugtas die lekker draagt. Er zit veel ruimte in. Alle draagbanden zijn makkelijk eb goed verstelbaar. Je voelt de rugtas bijna niet op je rug. Een aanrader.

  • Man
    20-29
    16 May 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Top rugzak
    Ruimte Nog niet ontdekt

    Gebruikt voor me citytrip naar Barcelona en was perfect. Niet te groot (je loopt er toch veel mee) maar alles paste er goed in. Met de prijs -kwaliteit zit het helemaal goed.

  • Vrouw
    30-39
    29 April 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Rugzak zwart
    Licht, praktisch, ruim

    Voor kleine dagwandelingen prima rugzak. Fijne vakken voor drinkglas. Voldoende ruimte.

  • Vrouw
    20-29
    06 April 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Hard rugpand
    Kan veel in, stevig Hard rugpand, niet geschikt voor korte ruggen

    Enorm tevreden over een vorige tas van de decathlon, daarom hier een nieuwe gekocht. Bewust eentje met ventilatie in rugpand, echter zit de tas hierdoor niet fijn. De bolling die uitsteekt valt niet samen met de holling van mijn rug, tenzij ik de tas heel erg hoog optrek (ben maar 1,55 m). Dit loopt echter niet lekker omdat de schouderbanden dan in mijn oksels trekken. Kaartjes etc. helaas al afgeknipt en de tas in gebruik genomen, anders ging hij voor mij terug. Verder is het wel een goede tas, stevig, en kan er veel in.

NAAR BOVEN