Rugzak Forclaz 30 Air: AirCooling-label, voert de transpiratie op de rug af
29,99 €*

Reviews on

Rugzak Forclaz 30 Air: AirCooling-label, voert de transpiratie op de rug af

4.2 / 5 10 Reacties
10 gebruikers bevelen dit product aan
  • Vrouw
    40-49
    24 July 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Prima rugzak voor tieners op backpackvakantie.
    Klein, compact, stevig en relatief veel ruimte. Geen regenhoes.

    Gebruikt voor een backpackvakantie in Thailand. Twee kinderen van 11 en 13 hadden elk dit type rugzak. Ze vonden het prettig lopen met de rugzak, was niet te warm op hun rug en vanwege de felle kleuren waren ze snel terug te vinden.

  • Man
    11 July 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Heel handig
    Wordt niet warm op de rug Geen

    Aanrader

  • Man
    40-49
    23 May 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    erg tevreden
    goed formaat voor paar dagen weg voor kids ca 12 jaar iets teveel druk op schouders

    Niet te groot niet te klein. Ligt gewicht, makkelijk verstelbaar. Goede kwaliteit voor zijn prijs.

  • Man
    23 April 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Goede rugzak voor 'n goede prijs, leuke kleur
    Opvallende kleur, lichtgewicht Meteen al een gaatje bovenin, maar dat is alles

    Levering was chaotisch, aantal artikelen bleken niet voorradig, enzovoort. Verpakking was wel ruimschoots in orde. Prima rugzak voor een dagje eropuit.

  • Man
    60 of ouder
    28 December 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Super
    Uiterst tevreden Niets

    Goed en mooi product

  • Man
    30-39
    28 November 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    goede rugzak en jusite prijs-kwaliteit verhouding
    lekker ligt, voldoende ruim. nog niks

    ben tot op heden zeer tevreden over deze rugzak

  • Vrouw
    40-49
    09 September 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    goede prijs kwaliteit
    inhoud, draagcomfort, stevigheid kleur

    voor mij is dit geen rood maar oranje, jullie kleuren wisselen per jaar wat ik minder vind

    Antwoord van het merk :

    Geachte,

    alvast bedankt voor de feedback over deze rugzak Forclaz 30 air.
    Zoals men in de volksmond zegt kan men eindeloos discuteren over geuren en kleuren en is dit een vorm van perceptie. Doch proberen wij bij Quechua het globale zo dicht mogelijk te benaderen en proberen wij onze kleuren steeds meer dan 1 seizoen te doen meegaan. Bij de grotere volumes slagen wij daar zeer vlot in maar bij de kleinere volumes die meer "fashion" gebonden zijn is dit niet altijd mogelijk.
    Mocht de kleur u echt niet aanspreken, nodig ik u graag uit in u dichtsbijzijnde Decathlon winkel om de rugzak om te ruilen voor een model met de kleur naar keuze.
    Wij hopen dat u nog vele jaren genot heeft van u aankoop!

    Met sportieve groeten,

    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

    Cindy find this answer useful

  • Man
    40-49
    15 August 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Compacte rugzak
    Een lichte rugzak om vlot te wandelen. De stof onderaan geeft zwart af als je zweet

    De stof onderaan geeft aan licht kleding een verkleuring af als je zweet.
    Hierdoor worden er vlekken veroorzaakt die er niet uitgaan bij het wassen.
    Dit heb ik ook al eens gehad bij vroegere modellen, kan je daar rekening mee houden om in de toekomst een andere stof te gebruiken.

  • Vrouw
    30-39
    28 June 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Prima grote rugtas
    Past redelijk veel in. Draagt prettig. Mis wat aparte buitenvakken met rits

    Draagt comfortabel door zachte banden. Past redelijk veel in. Heb hem gebruikt voor handbagage in vliegtuig (naast ruimbagage).
    Formaat is vrij smal en hoog. Hierdoor moet je bagage stapelen en is het wat minder handig om iets onder uit de tas te pakken. En hierdoor ook niet goed overzicht wat waar in de tas zit. Ook het binnenvak is met een volle tas wat moeilijk bereikbaar en zichtbaar.
    Tas blijft helaas niet rechtop staan door schuine onderkant.
    Extra vak op de klep is op zich wel handig alleen de vorm ervan niet. Je kunt er wat moeilijk in kijken doordat de rits aan de rugkant zit en het vak een bolling heeft. Ik mis een extra vakje aan de voorkant van de tas waar je makkelijk wat spullen in stopt die je vaker nodig hebt, zoals sleutels, telefoon, ev. portemonnee.

  • Man
    20-29
    25 March 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Ook voor de kids
    Zeer licht - kinderen kunnen hem ook dragen geen

    Een fijne rugzak voor een volwassene voor een daguitstap, onze dochters van 8 en 11 gebruiken hem ook voor te gaan kamperen. Deze is perfect in te stellen voor de kinderen.

NAAR BOVEN