WELDRA UITGEPUT

Rugzak Forclaz 30 Air+ dames zwart/roze - air cooling label

Ref :
8333031
Pluspunt van het artikel
30 l: maximale ventilatie van de rug. Luchtige schouderriemen en heupgordel. Lichte rugzak, geschikt voor dagtochten. Schouderriemen en heupgordel aangepast voor vrouwen. Regenhoes. Licht: 1,24 kg
Users reviews
3.5 / 5 2 Reacties
vanaf
49,99 €*

Users reviews

3.5 / 5 2 Reacties
1 gebruikers bevelen dit product aan
Verdeling van de scores
 • Vrouw
  30-39
  22 June 2016
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  Rugzak ok - weinig plaats voor waterzak
  comfort en opbergvakken weinig plaats voor waterzak

  Rugzak op zich is goed, veel opbergplaats, handig en comfortabel.

  Er is echter weinig plaats voor de waterzak. Ik denk dat langwerpige waterzakken er wel in passen maar mijn Hydrapak 2l is echt echt moeilijk.

  Verder is hij nogal hoog omdat de plaats voor de luchtcirculatie moet gecompenseerd worden.

  Antwoord van het merk :

  Beste Lina,

  Eerst en vooral wil ik je bedanken om ons je mening te geven over deze Air + trekkingrugzak van Quechua.
  Het spijt me te horen dat je niet tevreden bent over je aankoop.
  Ik raad je aan je aankoop, in een Decathlon winkel in je buurt, om te ruilen voor een rugzak die wel geschikt is voor je.
  Neem gerust je waterzak mee zodat je deze kan proberen vooraleer je de rugzak mee naar huis neemt.
  Hopelijk ben je hiermee verder geholpen.


  Met sportieve groeten!

  Mieke Theys Monitor en Expert Quechua DECATHLON

  Lina find this answer useful

 • Vrouw
  20-29
  07 March 2016
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  Geverifieerde review
  Fijne rugzak met veel verschillende vakken
  De hoeveelheid vakken en kwaliteit De hoogte van de tas.

  Fijne tas, goede kwaliteit, veel vakken. Enige nadeel is dat het frame net te lang is om als handbagage mee te kunnen in het vliegtuig.

Productvoordelen

Inhoud
Inhoud: 30 liter.
Draaggemak
Schouderriemen aangepast aan vrouwen.
Ventilatie
Gespannen net op de rug (Air Cooling), luchtige schouderriemen en heupgordel.
Verdeling van opbergvakken
Zakken: 2 buitenzakken, 1 binnenzak, 2 netstof zakken opzij, 2 in heupgordel. 
Schuurbestendig
10 jaar garantie.
Lichtheid
1,242 kg.

DE KENMERKEN

Duur
dagtochten
Inhoud
30 l
Comfort
uiterst geventileerde rug
Afstelling
verstelbare rug
Waterzak
compatibel
Regenhoes
ingewerkt
Samenstelling
Hoofdstof : 100.0% Polyester Voering : 100.0% Polyester Inzetstuk : 100.0% Polyamide
Tests
Al onze rugzakken worden uitgetest tijdens het gebruik, door gebruikers die representatief zijn voor de mensen voor wie het artikel bedoeld is, in omstandigheden die identiek zijn aan die tijdens het gebruik. Tijdens onze "mission tests" werkt de product manager samen met mensen die niet aan QUECHUA gebonden zijn, om de artikelen uit te testen en te beoordelen.
Ontworpen voor
dagtochten.
Garantie
10 jaar

TIPS

Onderhoudstips
Om te verzekeren dat de stoffen hun kwaliteiten behouden (in het bijzonder hun waterdichtheid), raden we aan om de rugzak niet in de machine te wassen of in de wasdroger te stoppen, noch chemisch te laten reinigen of bleekwater te gebruiken. Niet strijken. Was deze rugzak met de hand in een lauw sopje, gebruik eventueel een borstel. Na enkele jaren kun je de stof opnieuw waterafstotend maken met een waterdichtmakende spray.
Opslag Tips
Berg je rugzak op een droge plaats op.

Bijkomende informatie

Waterdichtheid
Ingewerkte regenhoes.
Technische tests voor rugzakken.
In het lab testen wij alle elementen: stoffen, gespen, riemen, schuim, ritsen... Zo wordt een stof gecontroleerd op: slijt- en scheurvastheid, bestandheid van de kleuren tegen uv-stralen en vaak wassen, waterdichtheid... Vervolgens onderwerpen we de volledige rugzak aan een versnelde slijtagetest, om de sterkte van de assemblages te controleren. De rugzak wordt verzwaard en aan een pop gehangen die de bewegingen van snel stappen nabootst, gedurende duizenden cycli.
10 jaar garantie, technische partner
De O&O-dienst voor zware confectie, partner van Quechua in het onderzoek en de goedkeuring van stoffen en assemblages, deed een aantal tests die de veroudering van een rugzak nabootsen. Die tests werden uitgevoerd op de materialen, de naden en het afgewerkte product. Op basis van de resultaten kan Quechua 10 jaar garantie geven op alle geteste rugzakken, vanaf de datum van aankoop vermeld op de kassabon.
Garantie van 10 jaar, voorwaarden
De garantie dekt de gebreken aan de rugzak, met uitzondering van defecten veroorzaakt door normale slijtage of een abnormaal gebruik. De bijzondere garantie van 10 jaar wordt alleen gegeven op voorlegging van het artikel en de kassabon, indien het artikel gedekt is door de garantie wordt het gratis hersteld of omgeruild. Deze garantie vormt geen uitsluiting van de in jouw land geldende wettelijke garanties.
Hoe wordt de inhoud van de rugzakken berekend?
De inhoud van elke rugzak wordt gemeten volgens een standaardmethode: we gebruiken kleine balletjes om het hoofdvak en elk ander vak mee op te vullen. Vervolgens wordt de rugzak uitgegoten in een maatbak, waardoor we de inhoud in liter kunnen aflezen met een marge van een paar %. Het opgegeven leeggewicht is dat van ons referentiestaal. Lichte variaties zijn mogelijk.
Milieu-indicatoren
Oxylane en Quechua willen je informeren over de milieu-impact van onze trekrugzakken gedurende hun hele levensduur. Dit naar aanleiding van een experiment dat startte in juli 2011 in samenwerking met het Franse ministerie van Leefmilieu. De scores ABCDE werden toegekend bij een vergelijking tussen uitsluitend rugzakken van Quechua. Meer informatie over dit project en de berekeningswijzen vind je op www.oxylane.com/20/demarche-environnementale
Hoe pas ik mijn rugzak aan?
MAAK alle riemen LOS (schouderriemen, heupgordel, stabilisatieriemen). TREK DE RUGZAK AAN. Bij rugzakken van 50 l en meer plaats je de heupgordel op heuphoogte (om het bekken) en trek aan. Bij kleinere rugzakken zit die gordel rond de taille. TREK DE SCHOUDERRIEMEN AAN. Stel als laatste de STABILISATIERIEMEN naar wens AF.
Hoe pak ik mijn rugzak in?
Leg onderaan je slaapgerei. Zware spullen (tent, kooktoestel, eten) draag je zo dicht mogelijk op je rug. Stop je kleding daar omheen. Het grondzeil kan onder de klep; de tent kan onder de rugzak als er binnenin geen plaats meer is. Stop een waterdicht jack en fleece ergens waar je gemakkelijk bij kunt. In de vakken steek je dan het "kleine" materiaal voor tijdens de dag (zonnecrème, kaarten, zonnebril,...). De waterzak wordt in het daarvoor voorziene vak gestopt, meestal langs de rug.
NAAR BOVEN