WELDRA UITGEPUT

Rugzak Forclaz 30 Air+ heren blauw/rood 30 liter - air cooling label

Ref :
8337455
Pluspunt van het artikel
30 l: maximale ventilatie van de rug. Luchtige schouderriemen en heupgordel. Lichte rugzak, geschikt voor dagtochten. Schouderriemen en heupgordel aangepast voor vrouwen. Regenhoes. Gewicht: 1,24 kg.
Users reviews
3.8 / 5 4 Reacties
vanaf
49,99 €*

Users reviews

3.8 / 5 4 Reacties
3 gebruikers bevelen dit product aan
 • Man
  60 of ouder
  22 August 2016
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  Geverifieerde review
  Prima rugzak voor hiking
  Lekker licht en vrij van de rug Geen zitzakken voor flesje oid

  Lekkere lichte hiking-rugzak. Vrijwel vrij van de rug waardoor minder (niet geen)
  Transpiratie van de rug bij warme omstandigheden.
  Grote inhoud van zij- en bovenkant benaderbaar.
  Veel opbergvakjes met rits.
  Helaas geen zijzakjes voor een flesje of kleine spulletjes.

 • Man
  40-49
  18 August 2016
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  Geverifieerde review
  Niet gebruiksvriendelijk
  Confort dragen Inhoud

  Het ijzer stel om de rugzak van je rug te houden staat zodanig naar binnen dat het onhandig laden is binnen in de rugzak

  Antwoord van het merk :

  Beste Serge,

  Bedankt om ons even je gedacht te geven over de rugzak van Quechua.
  U bent zeker niet de eerste persoon die deze negatieve eigenschap aanhaalt, ikzelf heb dit jammer genoeg ook proefondervindelijk ondervonden.
  Dit probleem is reeds doorgegeven aan onze designers en ikzelf neem het probleem mee naar onze hoofdbureau binnen drie weken.


  Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

  SERGE find this answer useful

 • Man
  40-49
  12 August 2016
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  Geverifieerde review
  rugzak

  Nergens last van gehad geen drukpunten of last van de schouders

Productvoordelen

Inhoud
Inhoud: 30 liter. Gewicht: 1,24 kg.
Draaggemak
Rug en schouderriemen met schuim van hoge dichtheid. Gordel dubbele afstelling.
Ventilatie
Gespannen net op de rug (AirCooling), luchtige schouderriemen en heupgordel.
Verdeling van opbergvakken
Zakken: 2 buitenzakken, 1 binnenzak, 2 netstof zakken opzij, 2 in heupgordel.
Schuurbestendig
10 jaar garantie.
Milieuvriendelijk
Vergelijking van de levenscyclus: rugzak - sustainability.decathlon.com

DE KENMERKEN

Duur
dagtochten
Inhoud
30 l
Comfort
uiterst geventileerde rug
Afstelling
verstelbare rug
Waterzak
compatibel
Samenstelling
Hoofdstof : 100.0% Polyester Voering : 100.0% Polyester Inzetstuk : 100.0% Polyamide
Tests
Al onze rugzakken worden uitgetest tijdens het gebruik, door gebruikers die representatief zijn voor de mensen voor wie het artikel bedoeld is, in omstandigheden die identiek zijn aan die tijdens het gebruik. Tijdens onze "mission tests" werkt de product manager samen met mensen die niet aan QUECHUA gebonden zijn, om de artikelen uit te testen en te beoordelen.
Ontworpen voor
wie dagtochten maakt en op zoek is naar een lichte rugzak met verluchte rug.
Garantie
10 jaar

TIPS

Onderhoudstips
Om te verzekeren dat de stoffen hun kwaliteiten behouden (in het bijzonder hun waterdichtheid), raden we aan om de rugzak niet in de machine te wassen of in de wasdroger te stoppen, noch chemisch te laten reinigen of bleekwater te gebruiken. Niet strijken. Was deze rugzak met de hand in een lauw sopje, gebruik eventueel een borstel. Na enkele jaren kun je de stof opnieuw waterafstotend maken met een waterdichtmakende spray.
Opslag Tips
Berg je rugzak op een droge plaats op.

Bijkomende informatie

Waterdichtheid
Ingewerkte regenhoes.
Technische tests voor rugzakken.
In het lab testen wij alle elementen: stoffen, gespen, riemen, schuim, ritsen... Zo wordt een stof gecontroleerd op: slijt- en scheurvastheid, bestandheid van de kleuren tegen uv-stralen en vaak wassen, waterdichtheid... Vervolgens onderwerpen we de volledige rugzak aan een versnelde slijtagetest, om de sterkte van de assemblages te controleren. De rugzak wordt verzwaard en aan een pop gehangen die de bewegingen van snel stappen nabootst, gedurende duizenden cycli.
10 jaar garantie, technische partner
Onze O&O-afdeling voor zware confectie, partner van Quechua in het onderzoek en de goedkeuring van stoffen en assemblages, deed een aantal tests die de veroudering van een rugzak nabootsen. Die tests werden uitgevoerd op de materialen, de naden en het afgewerkte product. Op basis van de resultaten kan Quechua 10 jaar garantie geven op alle geteste rugzakken, vanaf de datum van aankoop vermeld op de kassabon.
Garantie van 10 jaar, voorwaarden
De garantie dekt de gebreken aan de rugzak, met uitzondering van defecten veroorzaakt door normale slijtage of een abnormaal gebruik. De bijzondere garantie van 10 jaar wordt alleen gegeven op voorlegging van het artikel en de kassabon, indien het artikel gedekt is door de garantie wordt het gratis hersteld of omgeruild. Deze garantie vormt geen uitsluiting van de in jouw land geldende wettelijke garanties.
Hoe wordt de inhoud van de rugzakken berekend?
De inhoud van elke rugzak wordt gemeten volgens een standaardmethode: we gebruiken kleine balletjes om het hoofdvak en elk ander vak mee op te vullen. Vervolgens wordt de rugzak uitgegoten in een maatbak, waardoor we de inhoud in liter kunnen aflezen met een marge van een paar %. Het opgegeven leeggewicht is dat van ons referentiestaal. Lichte variaties zijn mogelijk.
Hoe pas ik mijn rugzak aan?
MAAK alle riemen LOS (schouderriemen, heupgordel, stabilisatieriemen). TREK DE RUGZAK AAN. Bij rugzakken van 50 l en meer plaats je de heupgordel op heuphoogte (om het bekken) en trek aan. Bij kleinere rugzakken zit die gordel rond de taille. TREK DE SCHOUDERRIEMEN AAN. Stel als laatste de STABILISATIERIEMEN naar wens AF.
Hoe pak ik mijn rugzak in?
Leg onderaan je slaapgerei. Zware spullen (tent, kooktoestel, eten) draag je zo dicht mogelijk op je rug. Stop je kleding daar omheen. Het grondzeil kan onder de klep; de tent kan onder de rugzak als er binnenin geen plaats meer is. Stop een waterdicht jack en fleece ergens waar je gemakkelijk bij kunt. In de vakken steek je dan het "kleine" materiaal voor tijdens de dag (zonnecrème, kaarten, zonnebril,...). De waterzak wordt in het daarvoor voorziene vak gestopt, meestal langs de rug.
Een score om de milieu-impact van artikelen te vergelijken
De milieu-impact van dit artikel wordt berekend voor de hele levensduur ervan en met verschillende indicatoren. Er wordt een algemene score van A tot E gegeven zodat in een vergelijking tussen artikelen van eenzelfde type (T-shirts, broeken, rugzakken... ) de artikelen met de beste milieuprestatie gemakkelijker te herkennen zijn. Decathlon past dit systeem van milieu-etikettering vrijwillig toe. Meer informatie op: http://sustainability.decathlon.com/
NAAR BOVEN