Rugzak Helium voor fast hiking 27 liter grijs

Ref :
8245760
Pluspunt van het artikel
Deze rugzak van 27 l en 740 g onderscheidt zich door de grote opening en het compartiment voor een waterzak. Hij is zeer stabiel dankzij het omhullend model.
Users reviews
4.3 / 5 4 Reacties
vanaf
44,99 €*

Users reviews

4.3 / 5 4 Reacties
4 gebruikers bevelen dit product aan
 • Man
  30-39
  09 October 2016
  Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
  That review has been deposited on this product version
  Geverifieerde review
  Nice!
  Design, ruimte en handige waterdichte hoes geen

  Super handige rugzak voor elke situatie. ik gebruik hem voornamelijk voor woon-werkverkeer (20km/dag) met de fiets. Je voelt het amper dat hij op je rug hangt.

 • Man
  50-59
  29 June 2015
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  Geverifieerde review
  Rugzak Quechua MT27I
  Makkelijk in gebruik, licht gewicht te weinig kleine vakken

  Een fijne rugzak voor sport en vakantiedoeleinden.

 • 02 June 2014
  That review has been deposited on this product version
  Geverifieerde review
  knappe dagrugzak met watersysteem
  handige zijvakjes en goed drinkwatersysteem regenhoes bedekt niet volledige rugzak

  We hebben deze rugzakken uitvoerig getest tijdens wandelingen in de schotse hooglanden. Handig is ook de regenhoes, groot genoeg compartiment voor mondvoorraad, regenkledij en extra trui en het drinksysteem waarbij je al wandelend kan drinken. Beetje opletten dat waterbuisje niet afnijpt.

Productvoordelen

Inhoud
27 liter.
Draaggemak
Stabiel dankzij het omhullende model. Borstriempje en buikgordel.
Ventilatie
Enkele rug zonder ventilatiesysteem.
Verdeling van opbergvakken
3 zakken — 1 compartiment voor waterzak — 1 net.

DE KENMERKEN

Tests
Al onze rugzakken worden getest door gebruikers die representatief zijn voor de personen voor wie de rugzak wordt ontworpen, in omstandigheden die overeenkomen met het normale gebruik in de praktijk. Tijdens onze "testmissies" werkt de product manager samen met personen die niet gebonden zijn aan QUECHUA om de artikelen te testen, te verbeteren en goed te keuren.
Ontworpen voor
wie op zoek is naar een lichte en stabiele rugzak voor fast hiking of raids.
Garantie
5 jaar garantie op de rugzak, 2 jaar op de waterzak.

TIPS

Onderhoudstips
om ervoor te zorgen dat de stoffen hun kwaliteiten behouden (met name de waterdichtheid), is het aan te bevelen de rugzak niet in de machine te wassen of in de droger te drogen, noch hem chemisch te laten reinigen of bleekwater te gebruiken. Niet strijken. Was deze rugzak met de hand in een lauw sopje, gebruik eventueel een borstel. Na enkele jaren kun je de stof opnieuw waterafstotend maken met een waterdichtmakende spray.
Opslag Tips
berg de rugzak op een droge plaats op.
Gebruikslimiet
Niet geschikt voor bergbeklimmen.

Bijkomende informatie

Technische tests van onze rugzakken
Alle onderdelen worden getest in ons lab: stoffen, gespen, riempjes, schuimvulling, ritsen... Zo testen we een stof bijvoorbeeld op: slijt- en scheurvastheid, bestandheid van de kleuren tegen uv-stralen en vaak wassen, waterdichtheid... Vervolgens onderwerpen we het afgewerkte product aan een versnelde slijtagetest, om de sterkte van de assemblages te controleren: we vullen de rugzak met gewichten en hangen hem op een pop die de bewegingen van snel stappen nabootst, gedurende duizenden cycli.
10 jaar garantie
De garantie dekt gebreken aan de rugzak, tenzij die veroorzaakt zijn door normale slijtage of door abnormale gebruiksomstandigheden. Die speciale garantie van 10 jaar wordt alleen gegeven op voorlegging van het artikel en de kassabon. Indien het artikel onder garantie valt, wordt het gratis gerepareerd of omgeruild. Deze commerciële garantie sluit de wettelijke garantie in het land van aankoop niet uit.
Gebruikstests
Quechua doet tests om de slijtage en veroudering van zijn rugzakken te simuleren. Daarbij worden de stoffen, de onderdelen, de naden en ook het afgewerkt artikel onder de loep genomen. Dankzij de resultaten van die tests kan Quechua op de geteste rugzakken 10 jaar garantie geven vanaf de aankoopdatum vermeld op de kassabon.
Milieumaatregelen
Quechua informeert zijn klanten vrijwillig over de milieu-impact van zijn trekkingrugzakken gedurende hun hele levenscyclus. Dit naar aanleiding van een experiment dat startte in juli 2011 in samenwerking met het Franse ministerie van Leefmilieu. De scores ABCDE werden toegekend bij een vergelijking tussen uitsluitend rugzakken van Quechua. Meer informatie over dit project en de berekeningswijzen vind je op www.oxylane.com/20/demarche-environnementale
NAAR BOVEN