Rugzak Helium voor fast hiking 27 liter grijs

Ref :
8245760
Pluspunt van het artikel
Een rugzak voor fast hiking en raids. 740 g. Inhoud van 27 liter met grote opening en vak voor waterzak. Heel stabiel dankzij het omhullend model.
Users reviews
4.3 / 5 4 Reacties
vanaf
44,99 €*

Users reviews

4.3 / 5 4 Reacties
4 gebruikers bevelen dit product aan
 • Man
  30-39
  09 October 2016
  Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
  That review has been deposited on this product version
  Geverifieerde review
  Nice!
  Design, ruimte en handige waterdichte hoes geen

  Super handige rugzak voor elke situatie. ik gebruik hem voornamelijk voor woon-werkverkeer (20km/dag) met de fiets. Je voelt het amper dat hij op je rug hangt.

 • Man
  50-59
  29 June 2015
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  Geverifieerde review
  Rugzak Quechua MT27I
  Makkelijk in gebruik, licht gewicht te weinig kleine vakken

  Een fijne rugzak voor sport en vakantiedoeleinden.

 • 02 June 2014
  That review has been deposited on this product version
  Geverifieerde review
  knappe dagrugzak met watersysteem
  handige zijvakjes en goed drinkwatersysteem regenhoes bedekt niet volledige rugzak

  We hebben deze rugzakken uitvoerig getest tijdens wandelingen in de schotse hooglanden. Handig is ook de regenhoes, groot genoeg compartiment voor mondvoorraad, regenkledij en extra trui en het drinksysteem waarbij je al wandelend kan drinken. Beetje opletten dat waterbuisje niet afnijpt.

Productvoordelen

Inhoud
27 liter
Draaggemak
Stabiel dankzij het omhullende model. Borstriempje en buikgordel.
Ventilatie
Eenvoudig rugvlak, zonder ventilatie.
Verdeling van opbergvakken
3 zakken, 1 vak voor waterzak, 1 netzakje

DE KENMERKEN

Duur
dagtochten
Inhoud
27 liter.
Comfort
eenvoudige rug met schuim
Afstelling
geen
Waterzak
compatibel
Samenstelling
Hoofdstof : 100.0% Polyamide Stof binnenkant : 100.0% Polyamide Schuimplastic : 100.0% Polyethyleen
Tests
al onze rugzakken worden uitgetest tijdens het gebruik, door gebruikers die representatief zijn voor de mensen voor wie het artikel bedoeld is, in omstandigheden die identiek zijn aan die tijdens het gebruik. Tijdens onze "mission tests" werkt de product manager samen met mensen die niet aan QUECHUA gebonden zijn, om de artikelen uit te testen en te beoordelen.
Ontworpen voor
wie op zoek is naar een lichte en sterke rugzak voor fast hiking of raids.
Garantie
5 jaar garantie op de rugzak, 2 jaar op de waterzak.

TIPS

Onderhoudstips
Om ervoor te zorgen dat de stoffen hun kwaliteiten behouden (met name de waterdichtheid), raden we aan de rugzak niet in de machine te wassen of in de droger te drogen, noch chemisch te laten reinigen of te behandelen met bleekwater. Niet strijken. Was deze rugzak met de hand in een lauw sopje, gebruik eventueel een borstel. Na enkele jaren kun je de stof opnieuw waterafstotend maken met een waterdichtmakende spray.
Opslag Tips
berg uw rugzak op een droge plaats op.
Gebruikslimiet
Niet geschikt voor alpinisme.

Bijkomende informatie

Technische tests van onze rugzakken
We doen tests in een lab om de onderdelen goed te keuren: stoffen, gespen, riempjes, schuimvulling, ritsen... Zo testen we een stof bijvoorbeeld op: schuur- en scheurvastheid, uv-bestendigheid van de kleuren, wasbestendigheid, waterdichtheid... Dan volgt er een test met het eindproduct, waarbij we jarenlang gebruik versneld simuleren om de stevigheid van de structuur te testen: we vullen de rugzak met gewichten en hangen hem op een paspop die een wandelbeweging nabootst.
10 jaar garantie
De garantie dekt gebreken aan de rugzak, tenzij die veroorzaakt zijn door normale slijtage of door abnormale gebruiksomstandigheden. De bijzondere garantie van 10 jaar wordt enkel toegekend op vertoon van het product en van de kassabon. Is het product gedekt door de garantie, dan wordt het kosteloos hersteld of omgeruild. Deze commerciële garantie sluit de wettelijke garantie in het land van aankoop niet uit.
Gebruikstests
Quechua doet tests om de slijtage en veroudering van zijn rugzakken te simuleren. Daarbij worden de stoffen, de onderdelen, de naden en ook het eindproduct onder de loep genomen. Dankzij die tests kan Quechua 10 jaar garantie gegeven op de geteste rugzakken, vanaf de aankoopdatum vermeld op de kassabon.
Milieumaatregelen
Quechua informeert zijn klanten vrijwillig over de milieu-impact van zijn rugzakken over hun hele levenscyclus. Het merk doet dat naar aanleiding van een experiment uit juli 2011 in samenwerking met het Franse ministerie van milieu. Daarbij werd een score van A tot E toegekend aan de verschillende rugzakken, op basis van een vergelijking met uitsluitend Quechua-modellen. Meer details over dit project en over de gehanteerde methodes zijn te vinden op www.oxylane.com/20/demarche-environnementale
NAAR BOVEN