WELDRA UITGEPUT
 • No image

Rugzak Symb. 50 EasyFit dames

Ref :
8207936
Pluspunt van het artikel
Kwalitatief draagsysteem geschikt voor dames die verschillende dagen rondtrekken met vrij veel bagage. Dankzij het EasyFit systeem kun je de rugzak gemakkelijk aanpassen wanneer je hem aan hebt.
Users reviews
5 / 5 1 Reactie
vanaf
89,95 €0,25 €*
Prijs geldig van 08/07/2016 tot einde voorraad

Users reviews

5 / 5 1 Reactie
1 gebruikers bevelen dit product aan
Verdeling van de scores
 • 15 November 2013
  That review has been deposited on this product version
  Geverifieerde review
  Goede trekrugzak
  Comfortabel, handige opberging, mooi, regenproof Meer opbergvolume zou handig zijn.

  Nog iets meer opbergvolume voorzien.

Productvoordelen

Inhoud
Inhoud 51 liter / gewicht 1,9 kg / afmeting gevulde rugzak: H69 x B36 x D32.
Aanpasbaarheid
Automatische afstelling rugpartij. Draagsysteem aangepast aan vrouwen

DE KENMERKEN

Kleur
paars
Waterdichtheid
ingewerkte regenhoes
Samenstelling
buitenstof: 79% polyester, 21% polyamide; binnenstof: 100% polyamide; vulling: 100% polyethyleen.
Tests
Al onze rugzakken worden uitgetest tijdens het gebruik, door gebruikers die representatief zijn voor de mensen voor wie het artikel bedoeld is, in omstandigheden die identiek zijn aan die tijdens het gebruik. Tijdens onze "mission tests" werkt de product manager samen met mensen die niet aan QUECHUA gebonden zijn, om de artikelen uit te testen en te beoordelen.
Ontworpen voor
dames die trektochten van 2 tot 3 dagen maken, in elk soort weer.
Garantie
Garantie van 10 jaar

TIPS

Onderhoudstips
Om ervoor te zorgen dat de stoffen hun kwaliteiten behouden (met name de waterdichtheid), is het aan te bevelen de rugzak niet in de machine te wassen of in de droger te drogen, noch chemisch te laten reinigen of bleekwater te gebruiken. Niet strijken. Was deze rugzak met de hand in een lauw sopje, gebruik eventueel een borstel. Na enkele jaren kun je de stof opnieuw waterafstotend maken met een waterdichtmakende spray.
Opslag Tips
Berg de rugzak op een droge plaats op.
Gebruikslimiet
draagwijze te controleren wanneer je groter bent dan 1m80.

Bijkomende informatie

Waterdichtheid
ingewerkte regenhoes
Technische testen voor rugzakken.
In het labo testen wij alle elementen: stoffen, gespen, riemen, schuim, ritsen, ... Zo wordt een stof gecontroleerd op: slijt- en scheurvastheid, bestandheid van de kleuren tegen uv-stralen en vaak wassen, waterdichtheid, ... Vervolgens onderwerpen we het afgewerkte artikel aan een versnelde slijtagetest, om de sterkte van de verbindingen te controleren. De rugzak wordt verzwaard en aan een pop gehangen die de bewegingen van snel stappen nabootst, gedurende duizenden cycli.
10 jaar garantie, technische partner
Het materialenmerk Strenfit, de partner van Quechua voor onderzoek en keuring van materialen en assemblages, heeft verouderingstesten uitgevoerd op de rugzakken. Die testen worden uitgevoerd op de materialen, de naden en het afgewerkte product. De resultaten zorgen ervoor dat Quechua en Strenfit op de geteste rugzakken 10 jaar garantie kunnen geven, te beginnen vanaf de aankoopdatum die vermeld staat op de kassabon.
Garantie van 10 jaar, voorwaarden
De garantie dekt de gebreken aan de rugzak, met uitzondering van normale slijtage en bij abnormale gebruiksomstandigheden. De bijzondere garantie van 10 jaar wordt alleen gegeven op voorlegging van het artikel en de kassabon, indien het artikel gedekt is door de garantie wordt het gratis hersteld of omgeruild. Deze garantie vormt geen uitsluiting van de in jouw land geldende wettelijke garanties.
Hoe wordt de inhoud van de rugzakken berekend?
De inhoud van elke rugzak wordt gemeten volgens een standaardmethode: wij gebruiken kleine balletjes om het hoofdvak en elk ander vak mee op te vullen. Vervolgens legen wij de rugzak in een maatbak met schaalverdeling, waardoor we de inhoud in liter kunnen aflezen.
Milieu-indicatoren
Oxylane en Quechua willen je informeren over de milieu-impact van onze trekkingrugzakken gedurende hun hele levensduur. Dit als een gevolg van een experiment dat vanaf juli 2011 werd uitgevoerd in samenwerking met het Franse "ministère de l’écologie". De scores ABCDE werden toegekend bij een vergelijking tussen uitsluitend rugzakken van Quechua. Meer informatie over dit project en de berekeningswijzen vind je op www.oxylane.com/20/demarche-environnementale
Hoe pas ik mijn rugzak aan?
MAAK alle riemen LOS (schouderriemen, heupgordel, stabilisatieriemen). TREK DE RUGZAK AAN. Bij rugzakken van 50 l en meer plaats je de HEUPGORDEL OP HEUPHOOGTE (om het bekken) en TREK AAN. Bij kleinere rugzakken zit die gordel rond de taille. TREK DE SCHOUDERRIEMEN AAN. Stel als laatste de STABILISATIERIEMEN naar wens AF.
Hoe regel ik de hoogte van de rug van mijn rugzak?
"Verstel tot een hoogte die je geschikt lijkt, pas dan de rugzak aan (zie. "Hoe pas ik mijn rugzak aan?"). Met de heupgordel op het bekken moeten de schouderriemen over het voorste deel van de schouders komen en moeten de stabilisatieriemen (soms ook verstelbaar in de hoogte) een hoek van ongeveer 45° maken (ze mogen niet horizontaal noch verticaal lopen). Als bij de test blijkt dat de rug te lang of te kort is, verstel hem dan opnieuw en blijf proberen tot hij goed zit."
Hoe pak ik mijn rugzak in?
Leg onderaan je slaapgerei. Zware spullen (tent, kooktoestel, eten) draag je zo dicht mogelijk op je rug. Stop je kleding daar omheen. Het grondzeil kan onder de klep; de tent kan onder de zak als er binnenin geen plaats meer is. Stop een waterdicht jack en fleece ergens waar je gemakkelijk bij kunt. In de vakken steek je dan het "kleine" materiaal voor tijdens de dag (zonnecrème, kaarten, zonnebril,...). De waterzak wordt in het daarvoor voorziene vak gestopt, meestal langs de rug.
Het systeem Symbium Easyfit
Combineert de bewegingsvrijheid van een Symbium met het EasyFit concept zodat je de rugzak heel eenvoudig en gemakkelijk kunt verstellen wanneer je hem aan hebt: maximaal comfort.
Testen over de doeltreffendheid van het EasyFit systeem uitgevoerd door onze afdeling Research and Development
Gebruikscomfort van het concept: een Easyfit rugzak is 2 tot 3 keer sneller afgesteld; aantal keren opnieuw beginnen = 0 bij een EasyFit rugzak. Zelfde kwaliteit van verstelling als bij een rugzak met klassieke verstelling: het comfort van een EasyFit werd duidelijk verkozen, zoals bleek uit een statistische Friedman test 4%; en 6 keer meer een juiste afstelling.
Concept
Rugzakken met een "Air Cooling" label werden in het labo getest om te meten of de ventilatie van het draagsysteem efficiënt is: met behulp van een pop die warm wordt en transpireert, kan wetenschappelijk en objectief worden gemeten in welke mate de rugzak transpiratie beperkt. Het label wordt alleen uitgereikt aan rugzakken die beduidend beter presteren dan een "basismodel" (zonder speciaal verluchtingssysteem). We vergelijken de rugzak ook met concurrerende artikelen op de markt
NAAR BOVEN