Rugzak voor fast hiking Helium 10 liter zwart

Ref :
8329368
Pluspunt van het artikel
Wandelrugzak van 10 l speciaal voor fast hiking of mountain trail! Licht en praktisch model dankzij de opening en het compartiment voor een waterzak.
Users reviews
4.5 / 5 6 Reacties
vanaf
24,99 €*

2 BESCHIKBARE KLEUR(EN)

Users reviews

4.5 / 5 6 Reacties
6 gebruikers bevelen dit product aan
 • Man
  60 of ouder
  25 June 2016
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  Geverifieerde review
  rugzakje van 10 liter
  licht-ruim voor zijn grootte en goedkoop

  zou er zo weer eentje kopen

 • Vrouw
  40-49
  26 May 2016
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  Geverifieerde review
  handig met een kleine opmerking
  licht in gewicht; goede pasvorm, makkelijk tablet paste net niet en die is soms toch handig

  Ik heb de trekrugzak gebruikt in Jordanië waar we een tablet bij ons hadden voor de navigatie en informatie. Als er bovenin iets meer ruimte is in het grote vak, past dit net even beter. En dat geldt ook voor de oranje sluiting van de waterzak. Ook die is net even breder dan de vorm van de ritsen.
  Misschien is het een wat oneigenlijk gebruik, maar juist voor een trektocht zoek je een lichtgewicht rugzak, waar ook de dagelijkse dingen naast het water mee kunnen. Als het design iets wordt aangepast kan ook de tablet mee. Nu heb ik het opgelost door de waterzak niet te gebruiken en losse flesjes mee te nemen. Dan paste het net, maar het is toch jammer.

 • Vrouw
  08 May 2016
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  Geverifieerde review
  praktisch, doch schurende pijn in armen
  praktisch, lichtgewicht, stoer bredere zijkant, die langs arm schuurt bij wandele

  als ik wandel en mijn armen beweeg schuurt de rugzak langs mijn armen. De rugzak had iets minder breed moeten zijn. Dan was deze ideaal geweest!

Productvoordelen

Inhoud
10 l, 390 g zonder waterzak.
Draaggemak
Stabiel dankzij het omhullende model. Borstriempje en buikgordel.
Ventilatie
Enkele rug zonder ventilatiesysteem.
Verdeling van opbergvakken
3 zakken --- 1 vak voor je waterzak.

DE KENMERKEN

Tests
Ons ontwerpteam is gevestigd aan de voet van de Mont-Blanc, in de Haute-Savoie (Frankrijk). Het hele jaar door bedenken en ontwikkelen we er mooie, eenvoudige en technische artikelen. Vervolgens worden die artikelen ongenadig getest op het terrein, we zijn er immers van overtuigd dat we enkel door te testen in reële situaties onze artikelen voortdurend kunnen verbeteren.
Ontworpen voor
wie regelmatig aan fast hiking doet en op zoek is naar een erg lichte rugzak met veel zakken.
Garantie
10 jaar

TIPS

Onderhoudstips
Om te verzekeren dat de stoffen hun kwaliteiten behouden (in het bijzonder hun waterdichtheid), raden we aan om de rugzak niet in de machine te wassen of in de wasdroger te stoppen, noch chemisch te laten reinigen of bleekwater te gebruiken. Niet strijken. Was deze rugzak met de hand in een lauw sopje, gebruik eventueel een borstel. Na enkele jaren kun je de stof opnieuw waterafstotend maken met een waterdichtmakende spray.
Opslag Tips
Berg de rugzak op een droge plaats op.
Gebruikslimiet
Niet geschikt voor bergbeklimmen.

Bijkomende informatie

Laboratoriumtest
We doen tests in een lab om de onderdelen goed te keuren: stoffen, gespen, riempjes, schuimvulling, ritsen... Zo testen we een stof bijvoorbeeld op: slijt- en scheurvastheid, bestandheid van de kleuren tegen uv-stralen en vaak wassen, waterdichtheid... Vervolgens onderwerpen we de volledige rugzak aan een versnelde slijtagetest, om de sterkte van de assemblages te controleren. We vullen de rugzak met gewichten en hangen hem op een pop die stapbewegingen nabootst, gedurende duizenden cycli.
10 jaar garantie
De garantie dekt gebreken aan de rugzak, tenzij die veroorzaakt zijn door normale slijtage of door abnormale gebruiksomstandigheden. De bijzondere garantie van 10 jaar wordt enkel toegekend op vertoon van het product en van de kassabon. Is het product gedekt door de garantie, dan wordt het kosteloos hersteld of omgeruild. Deze commerciële garantie sluit de wettelijke garantie in het land van aankoop niet uit.
Gebruikstests
Quechua doet tests om de slijtage en veroudering van zijn rugzakken te simuleren. Daarbij worden de stoffen, de onderdelen, de naden en ook het afgewerkt artikel onder de loep genomen. Dankzij de resultaten van die tests kan Quechua op de geteste rugzakken 10 jaar garantie geven vanaf de aankoopdatum vermeld op de kassabon.
Milieumaatregelen
Oxylane en Quechua informeren hun klanten vrijwillig over de milieu-impact van de rugzakken over hun hele levenscyclus. Dit naar aanleiding van een experiment dat startte in juli 2011 in samenwerking met het Franse ministerie van Leefmilieu. De scores ABCDE werden toegekend bij een vergelijking tussen uitsluitend rugzakken van Quechua. Meer informatie over dit project en de berekeningswijzen vind je op www.oxylane.com/20/demarche-environnementale
NAAR BOVEN