Rugzak voor fast hiking Helium 17 liter grijs

Ref :
8358968
Pluspunt van het artikel
Wandelrugzak van 17 l speciaal voor fast hiking of mountain trail! Licht en praktisch model dankzij de opening en het compartiment voor een waterzak.
Users reviews
4 / 5 1 Reactie
vanaf
34,99 €*

Users reviews

4 / 5 1 Reactie
1 gebruikers bevelen dit product aan
Verdeling van de scores
 • Vrouw
  40-49
  15 August 2016
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  Geverifieerde review
  Super klettersteig rugzak
  je kunt je helm makkelijk kwijt geen bescherming monstuk waterzak wordt dan vuil

  Mijn zoon van bijna 12 heeft ermee gelopen in de bergen. Hij was er erg tevreden over.
  Alleen het mondstuk heeft geen bescherming andere merken waterzakken hebben dat wel. Alles paste erin klettersteig spullen, eten,drinken en helm.

Productvoordelen

Inhoud
17 l.
Draaggemak
Stabiel dankzij het omhullende model. Borstriempje en buikgordel.
Ventilatie
Enkele rug zonder ventilatiesysteem.
Verdeling van opbergvakken
3 zakken — 1 compartiment voor waterzak — 1 net.

DE KENMERKEN

Ontworpen voor
wie regelmatig aan fast hiking doet en op zoek is naar een erg lichte rugzak met veel zakken.
Garantie
10 jaar

Bijkomende informatie

Laboratoriumtest
We doen tests in een lab om de onderdelen goed te keuren: stoffen, gespen, riempjes, schuimvulling, ritsen... Zo testen we een stof bijvoorbeeld op: slijt- en scheurvastheid, bestandheid van de kleuren tegen uv-stralen en vaak wassen, waterdichtheid... Vervolgens onderwerpen we de volledige rugzak aan een versnelde slijtagetest, om de sterkte van de assemblages te controleren. We vullen de rugzak met gewichten en hangen hem op een pop die stapbewegingen nabootst, gedurende duizenden cycli.
10 jaar garantie
De garantie dekt gebreken aan de rugzak, tenzij die veroorzaakt zijn door normale slijtage of door abnormale gebruiksomstandigheden. De bijzondere garantie van 10 jaar wordt enkel toegekend op vertoon van het product en van de kassabon. Is het product gedekt door de garantie, dan wordt het kosteloos hersteld of omgeruild. Deze commerciële garantie sluit de wettelijke garantie in het land van aankoop niet uit.
Gebruikstests
Quechua doet tests om de slijtage en veroudering van zijn rugzakken te simuleren. Daarbij worden de stoffen, de onderdelen, de naden en ook het afgewerkt artikel onder de loep genomen. Dankzij de resultaten van die tests kan Quechua op de geteste rugzakken 10 jaar garantie geven vanaf de aankoopdatum vermeld op de kassabon.
Milieumaatregelen
Oxylane en Quechua informeren hun klanten vrijwillig over de milieu-impact van de rugzakken over hun hele levenscyclus. Dit naar aanleiding van een experiment dat startte in juli 2011 in samenwerking met het Franse ministerie van Leefmilieu. De scores ABCDE werden toegekend bij een vergelijking tussen uitsluitend rugzakken van Quechua. Meer informatie over dit project en de berekeningswijzen vind je op www.oxylane.com/20/demarche-environnementale
NAAR BOVEN