Rugzak voor snelle wandelingen of fast hiking Helium 10 liter paars

Ref :
8358969
Pluspunt van het artikel
Rugzak speciaal ontworpen voor fast hiking of Mountain Trail. Licht; 390 g. Inhoud van 10 liter met grote opening en vak voor waterzak. Heel stabiel dankzij de omsluitende vorm
Users reviews
4.5 / 5 6 Reacties
vanaf
24,99 €*

2 BESCHIKBARE KLEUR(EN)

Users reviews

4.5 / 5 6 Reacties
6 gebruikers bevelen dit product aan
 • Man
  60 of ouder
  25 June 2016
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  Geverifieerde review
  rugzakje van 10 liter
  licht-ruim voor zijn grootte en goedkoop

  zou er zo weer eentje kopen

 • Vrouw
  40-49
  26 May 2016
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  Geverifieerde review
  handig met een kleine opmerking
  licht in gewicht; goede pasvorm, makkelijk tablet paste net niet en die is soms toch handig

  Ik heb de trekrugzak gebruikt in Jordanië waar we een tablet bij ons hadden voor de navigatie en informatie. Als er bovenin iets meer ruimte is in het grote vak, past dit net even beter. En dat geldt ook voor de oranje sluiting van de waterzak. Ook die is net even breder dan de vorm van de ritsen.
  Misschien is het een wat oneigenlijk gebruik, maar juist voor een trektocht zoek je een lichtgewicht rugzak, waar ook de dagelijkse dingen naast het water mee kunnen. Als het design iets wordt aangepast kan ook de tablet mee. Nu heb ik het opgelost door de waterzak niet te gebruiken en losse flesjes mee te nemen. Dan paste het net, maar het is toch jammer.

 • Vrouw
  08 May 2016
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  Geverifieerde review
  praktisch, doch schurende pijn in armen
  praktisch, lichtgewicht, stoer bredere zijkant, die langs arm schuurt bij wandele

  als ik wandel en mijn armen beweeg schuurt de rugzak langs mijn armen. De rugzak had iets minder breed moeten zijn. Dan was deze ideaal geweest!

Productvoordelen

Inhoud
10 liter / 390 g zonder de waterzak
Draaggemak
Stabiel dankzij het omhullende model. Borstriempje en buikgordel.
Ventilatie
Eenvoudig rugvlak, zonder ventilatie.
Verdeling van opbergvakken
3 zakken - 1 vak voor je waterzak.

DE KENMERKEN

Samenstelling
Stof buitenkant : 100.0% Polyamide Stof binnenkant : 100.0% Polyester
Tests
Quechua is gevestigd aan de voet van de Mont-Blanc, in de Franse Haute-Savoie. Het hele jaar door bedenken en ontwikkelen onze teams er mooie, eenvoudige en technische producten. Die worden vervolgens in de meest veeleisende omstandigheden getest op het terrein, in samenwerking met technische partners en ervaren, professionele bergsporters. We zijn er immers van overtuigd dat enkel door te testen in reële omstandigheden onze producten perfect voldoen aan de wensen en noden van onze klanten.
Ontworpen voor
regelmatige hikers die snel wandelen en op zoek zijn naar een lichte rugzak met zakjes.
Garantie
10 jaar

TIPS

Onderhoudstips
Om ervoor te zorgen dat de stoffen hun kwaliteiten behouden (met name de waterdichtheid), is het aan te bevelen de rugzak niet in de machine te wassen of in de droger te drogen, noch chemisch te laten reinigen of bleekwater te gebruiken. Niet strijken. Was deze rugzak met de hand in een lauw sopje, gebruik eventueel een borstel. Na enkele jaren kun je de stof opnieuw waterafstotend maken met een waterdichtmakende spray.
Opslag Tips
Berg de rugzak op een droge plaats op.
Gebruikslimiet
Niet geschikt voor alpinisme.

Bijkomende informatie

Technische tests van onze rugzakken.
We doen tests in een lab om de onderdelen goed te keuren: stoffen, gespen, riempjes, schuimvulling, ritsen... Zo testen we een stof bijvoorbeeld op: schuur- en scheurvastheid, uv-bestendigheid van de kleuren, wasbestendigheid, waterdichtheid... Dan volgt er een test met het eindproduct, waarbij we jarenlang gebruik versneld simuleren om de stevigheid van de structuur te testen: we vullen de rugzak met gewichten en hangen hem op een paspop die een wandelbeweging nabootst.
10 jaar garantie
De garantie dekt gebreken aan de rugzak, tenzij die veroorzaakt zijn door normale slijtage of door abnormale gebruiksomstandigheden. De bijzondere garantie van 10 jaar wordt enkel toegekend op vertoon van het product en van de kassabon. Is het product gedekt door de garantie, dan wordt het kosteloos hersteld of omgeruild. Deze commerciële garantie sluit de wettelijke garantie in het land van aankoop niet uit.
Gebruikstests
Quechua doet tests om de slijtage en veroudering van zijn rugzakken te simuleren. Daarbij worden de stoffen, de onderdelen, de naden en ook het eindproduct onder de loep genomen. Dankzij die tests kan Quechua 10 jaar garantie gegeven op de geteste rugzakken, vanaf de aankoopdatum vermeld op de kassabon.
Milieumaatregelen
Quechua informeert zijn klanten vrijwillig over de milieu-impact van zijn rugzakken over hun hele levenscyclus. Het merk doet dat naar aanleiding van een experiment uit juli 2011 in samenwerking met het Franse ministerie van milieu. Daarbij werd een score van A tot E toegekend aan de verschillende rugzakken, op basis van een vergelijking met uitsluitend Quechua-modellen. Meer details over dit project en over de gehanteerde methodes zijn te vinden op www.oxylane.com/20/demarche-environnementale
NAAR BOVEN