Rugzakje voor kinderen Arpenaz 15 liter blauw

Ref :
8357823
Pluspunt van het artikel
Wil je kind mee gaan wandelen? Zorg ervoor dat het zijn eigen rugzak kan meenemen, dankzij deze wandelrugzak specifiek op maat van kinderen vanaf 7 jaar!
Users reviews
4 / 5 1 Reactie
vanaf
7,99 €*

2 BESCHIKBARE KLEUR(EN)

Users reviews

4 / 5 1 Reactie
1 gebruikers bevelen dit product aan
Verdeling van de scores
 • Vrouw
  30-39
  13 May 2016
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  Geverifieerde review
  Fijne tas
  Ruim en aan de zijkant vakken voor je flesje

  Geen

Productvoordelen

Draaggemak
Rug en schouderriemen met schuim, duimsteunen en borstriempje.
Ventilatie
Opencellig schuim op de rug voor een goede luchtcirculatie.
Inhoud
15 l.
Verdeling van opbergvakken
1 zak, 2 netjes.
Makkelijk te openen / sluiten
Ritssluiting.
Schuurbestendig
10 jaar garantie.

DE KENMERKEN

Duur
Dag
Volume
15L
Comfort
Eenvoudig
Waterzak
Niet mogelijk
Regenhoes
Niet beschikbaar
Samenstelling
Hoofdstof : 100.0% Polyester
Tests
Al onze rugzakken worden getest door representatieve gebruikers en in omstandigheden die overeenkomen met het normale gebruik in de praktijk. Meer bepaald tijdens onze "mission tests", waar de product manager samenwerkt met mensen die niet aan Quechua gebonden zijn om de artikelen te testen, te verbeteren en goed te keuren.
Ontworpen voor
kinderen van 7 tot 10 jaar die tochten van een paar uur maken met hun ouders. Ideaal voor de eerste wandelingen van een halve dag.
Garantie
10 jaar

TIPS

Opslag Tips
Berg de rugzak op een droge plaats op.

Bijkomende informatie

Laboratoriumtest
Alle onderdelen worden getest in ons lab: stoffen, gespen, riempjes, schuimvulling, ritsen... Zo testen we een stof bijvoorbeeld op: slijt- en scheurvastheid, bestandheid van de kleuren tegen UV-stralen en vaak wassen, waterdichtheid,... Vervolgens onderwerpen we het afgewerkte artikel aan een versnelde slijtagetest, om de sterkte van de verbindingen te controleren. We vullen de rugzak met gewichten en hangen hem op een pop die stapbewegingen nabootst, gedurende duizenden cycli.
10 jaar garantie
De garantie dekt gebreken aan de rugzak, tenzij die veroorzaakt zijn door normale slijtage of door abnormale gebruiksomstandigheden. De bijzondere garantie van 10 jaar wordt enkel toegekend op vertoon van het product en van de kassabon. Is het product gedekt door de garantie, dan wordt het kosteloos hersteld of omgeruild. Deze commerciële garantie sluit de wettelijke garantie in het land van aankoop niet uit.
Gebruikstests
Quechua doet tests om de slijtage en veroudering van zijn rugzakken te simuleren. Daarbij worden de stoffen, de onderdelen, de naden en ook het eindproduct onder de loep genomen. Dankzij de resultaten van die tests kan Quechua op de geteste rugzakken 10 jaar garantie geven vanaf de aankoopdatum vermeld op de kassabon.
Milieumaatregelen
De milieu-impact van dit artikel wordt berekend voor de hele levensduur ervan en met verschillende indicatoren. Er wordt een algemene score van A tot E gegeven zodat in een vergelijking tussen artikelen van eenzelfde type (T-shirts, broeken, rugzakken... ) de artikelen met de beste milieuprestatie gemakkelijker te herkennen zijn. Decathlon past dit systeem van milieu-etikettering vrijwillig toe. Voor meer info: http://sustainability.decathlon.com/

U hebt misschien ook interesse in deze producten

2,99 €*
4.60 / 5 95 Reacties
  2,99 €*
  4.50 / 5 1975 Reacties
   2,99 €*
   4.60 / 5 95 Reacties
    NAAR BOVEN