Schuiltent 2 Seconds XL 0 Quechua groen
29,99 €*

Reviews on

Schuiltent 2 Seconds XL 0 Quechua groen

4.2 / 5 9 Reacties
9 gebruikers bevelen dit product aan
  • Man
    60 of ouder
    16 September 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    mooi
    vlug klaar moeilijk toe te doen

    moeilijk toe te doen, daarom blijven er misschien zoveel staan op festivals

    Antwoord van het merk :

    Didier,

    bedankt om ons je mening te geven over de schuiltent van Quechua.
    Het doet ons veel plezier om te lezen dat de mensen tevreden zijn met hun aankopen bij Decathlon.
    Als het op het opvouwen aankomt, heeft Quechua de voorbije jaren best wel wat progressie geboekt. Al blijft het niet het meest evidente, maar hier luid maar één gouden regel: Oefening baart kunst.
    En aarzel zeker niet om de hulp in te roepen van één van onze verkopers.
    Moest je nog leuke foto's hebben van je aankoop, aarzel dan niet om deze op onze site te zetten!

    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

  • Man
    30-39
    10 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    doet wat het moet doen
    snel opgezet, zeer licht opvouwen vereist veel oefening. geen handleiding

    Super tentje. Het feit dat het afgesloten kan worden is zeker een plus.
    Er is geen handleiding bij, dus sommige mogelijkheden (deur oprollen met haakjes bvb) moet je zelf ontdekken.

    Opzetten duurt een minuutje (geen 0 seconden). Terug opvouwen is wel wat anders. Als dit op een festivalweide of op een strand moet gebeuren, best eerst thuis oefenen met voorbeeldje op youtube bij de hand :)

  • Man
    50-59
    17 May 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Ideaal voor dagje strand
    Snel op te zetten en compact te vervoeren Geen

    Dit is mijn 2e tent van dit type. Jarenlang veel plezier gehad van vorige. Voor strand wel beter om houten haringen te gebruiken bij hardere wind.

  • Vrouw
    40-49
    29 August 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Handig schuiltentje
    Zeer makkelijk op te zetten en ruim Het materriaal is vrij dun.

    Het materiaal is vrij dun waardoor de zonnestralen er te veel doorheen komen. Een dikkere soort materiaal of desnoods een binnententje erin, dan zou het schuiltentje perfect zijn. Heel makkelijk op te zetten en in elkaar te vouwen. Een prima formaat w.b. de afmetingen.

  • Man
    30-39
    28 August 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Schuil tent xl
    Stevig en makkelijk op te zetten. En bevestiging voor touwtjes aan de ringen.

    Hele fijne schuiltent die makkelijk op te stellen is. Op het strand staat vaak toch wel wat wind en vind ik het jammer dat er in de ringen geen bevestiging voor extra touwtjes zit. Dit is namelijk wel te zien op de foto op de website. Zowel links en rechts van de ring. Beetje jammer.

  • Vrouw
    40-49
    22 August 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Ook gebruikt als bagagetent
    Je kan hem helemaal dichtritsen Geen

    Gebruikt om bagage in om te ruimen en als strandtent. Veel regen gehad maar bagage was nog helemaal droog. Ideaal multifuctioneel tentje

  • Man
    30-39
    10 August 2015
    Gebruikt voor meer dan 1 jaar
    That review has been deposited on this product version
    Fijn als beachshelter
    Ruim, makkelijk opgezet Boven windkracht 3 nogal wiebelig

    Het is een ideaal tentje om snel neer te zetten en snel weer op te ruimen. Het levert een windvrije schaduwplek voor de kinderen, die het 'tentje' sowieso leuk vinden om in te spelen. Wij wonen dicht aan zee en gaan deze maanden veel naar het strand, deze gaat altijd mee.

  • Man
    40-49
    20 July 2015
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    lekker aan het strand
    makkelijk, licht, snel, schaduw

    makkelijk, licht, snel, schaduw, uit de wind, je spullen achter een ritssluiting, droog bij regen.
    - ideaal kadootje voor strandliefhebbers
    - een paar (3) strandharingen erbij is handig bij harde wind

  • Man
    40-49
    15 July 2014
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Ideale tent
    Snel op te zetten en afsluitbaar Had wel iets groter gemogen

    Deze tent gebruiken we als uitvalsbasis voor atletiek wedstrijden. Je zet hem zo op en daar kunnen dan de spullen en personen in de schaduw zitten

NAAR BOVEN