Schuiltent 3 m x 3 m Fresh Quechua wit
149,99 €*

Reviews on

Schuiltent 3 m x 3 m Fresh Quechua wit

4.5 / 5 37 Reacties
37 gebruikers bevelen dit product aan
  • 24 September 2016
    That review has been deposited on this product version
    Echt een uitkomst!

    Al 2 zomers intensief gebruikt! Zelfs met storm en regen. Voldoet aan alle verwachtingen! Wij gebruiken hem als schaduwtent en om onder te koken en bij regen om onder te zitten.

  • Vrouw
    50-59
    20 September 2016
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Extra raam zou leuk zijn
    handig opzetbaar, goede prijs/kwaliteit haringen, ontbreken van een extra raam

    Super-partytent die wij gebruiken als extra leef-bergruimte met de camper. Goed waterdicht, makkelijk strak op te zetten (ook alleen). Haringen mochten steviger, die heb ik gelijk vervangen door betere exemplaren. Jammer dat er niet nog een raam is, zodat je minder "opgesloten" zit als het regent. Het gaas kan dan immers niet open blijven. Toch super-tevreden!

    Antwoord van het merk :

    Peggy,

    bedankt om ons je mening te geven over de partytent van Quechua.
    Het doet ons veel plezier om te lezen dat de mensen tevreden zijn met hun aankopen bij Decathlon.
    Moest je nog leuke foto's hebben van je aankoop, aarzel dan niet om deze op onze site te zetten!

    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

  • Man
    30-39
    28 August 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Toptent!
    Snel op te zetten en af te breken. Geen

    Doet perfect wat ie moet doen...

    Antwoord van het merk :

    Beste Tom,

    Eerst en vooral wil ik je bedanken om ons je mening te geven over deze shelter van Quechua.
    Het doet ons veel plezier te lezen dat je tevreden bent met je Decathlon aankoop.
    Heb je nog enkele leuke foto's van je aankoop, aarzel dan niet om deze op onze website te posten.

    Met sportieve groeten!

    Mieke Theys Monitor en Expert Quechua DECATHLON

  • Vrouw
    40-49
    17 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Leeftent als luifel
    Handig op te zetten en af te breken

    - gemakkelijk op te zetten en af te breken
    - zonwerend
    - fijn dat drie zijdes open of dicht kunnen
    - raam met gaas
    - ruim

  • Vrouw
    50-59
    16 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    goed
    alles geen

    goed

  • Man
    50-59
    15 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    partytent
    50

    ben zeer te spreken snel opzetten die partytent

  • Vrouw
    40-49
    12 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Heel handig als extra leefruimte, heel blij mee!
    Ziet er mooi uit, snel opgezet,echt waterdicht

    Ik vind deze shelter heel handig als extra leefruimte bij het kamperen.
    Wat ik jammer vind is dat er geen raam in zit aleen een raam met gaas, maar dat staat ook in de beschrijving.

  • Vrouw
    Jonger dan 20
    11 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Praktische schuiltent
    Waterdicht, makkelijk opstellen en afbreken

    We hebben deze schuiltent een week gebruikt. Het heeft 2 dagen bijna continu geregend en alles bleef kurkdroog binnenin. Super.

  • Vrouw
    50-59
    03 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    toffe party tent
    handig mss één kant rechte piketten ipv schuin

    leuke tent ...vlug opgezet...
    met 1zijde recht is ze makkelijker tegen een caravan te plaatsen of twee naast elkaar...

    Antwoord van het merk :

    Beste Jeannine,
    bedankt alvast om even de tijd te nemen om ons je gedacht te geven over de partytent van Quechua.
    Het doet ons steeds deugd om te lezen dat mensen tevreden zijn met hun aankopen bij Decathlon.
    Moest je nog een leuke foto hebben van je aankoop, aarzel dan niet om deze op www.decathlon.be te posten.
    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

  • Vrouw
    40-49
    31 July 2016
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    super
    goed tegen de wind mss de ene zijde ook kunnen openzetten

    hebben dit gebruikt voor weekend dacht het voor mijn tent te zetten maar hebben het gebruikt om samen onder te zitten en snel alles op te slaan als we ergens heen gingen nu gebruik ik het in de tuin om gewoon gezellig onder te zitten elk jaar al partytent gekocht moeten wegsmijten omdat ze kapot was door wind deze is super al veel wind en regen gehad en ze staat nog steeds rechtop zeker zijn geld waard :)

    Antwoord van het merk :

    Hey Ilse,

    bedankt met je review over de partytent van Quechua,
    Het is steeds leuk om te lezen dat de mensen tevreden zijn met hun aankopen bij Decathlon.
    Vroeger konden alle zijdes van de tent geopend worden maar onderzoek heeft uitgewezen dat dit niet vaak gedaan werd, daarom en om kosten te besparen heeft Quechua ervoor geopteerd om één zijde vast te zetten.
    Ik hoop dat de tent nog getuige mag zijn van de vele gezellige momenten die er in worden doorgebracht

    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

NAAR BOVEN