Short Arpenaz 100 heren trekking karamel
14,99 €*

Reviews on

Short Arpenaz 100 heren trekking karamel

4.5 / 5 10 Reacties
10 gebruikers bevelen dit product aan
  • Vrouw
    60 of ouder
    10 October 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Prachtige bermuda!
    Goede maat, perfecte pasvorm

    Een mooie stof ,goede afwerking. De maten zijn normaal je staat dus niet voor verrassingen.

  • Man
    30-39
    01 October 2016
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Perfecte kwaliteit
    Fijne stof, droogt snel, slijtvast

    Een perfecte werk/wandelbroek van een prettige stof en erg bestendig

  • Man
    60 of ouder
    04 September 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Quechua short
    Geen

    Leuke short om tijdens de vakantie rond te wandelen, strand bezoek af te leggen, veel broekzakken met veel ruimte om iets weg te bergen.

  • Vrouw
    50-59
    28 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    herenshort
    goede kwaliteit niets

    deze maten zijn erg klein, maar gepast in de winkel en zit als gegoten

    Antwoord van het merk :

    Beste Chantal,

    Eerst en vooral wil ik je bedanken om ons je mening te geven over deze wandelshort van Quechua.
    Het doet ons veel plezier te lezen dat je tevreden bent met je Decathlon aankoop.
    Heb je nog enkele leuke foto's van je aankoop, aarzel dan niet om deze op onze website te posten.

    Met sportieve groeten!

    Mieke Theys Monitor en Expert Quechua DECATHLON

  • Man
    60 of ouder
    15 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Heren trekking short
    Prettig draag comfort Heb een riem nodig. Misschien stretch band optie

    Leuke broek.

  • Man
    60 of ouder
    28 July 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Sportieve short
    Lekker luchtig, comfort.om te dragen, snel droog Drukkers bij zakken, niet stevig genoeg

    Vlotte sportieve broek.

    Antwoord van het merk :

    Beste Adrianus,

    Bedankt om ons je mening te geven over deze wandelshort van Quechua.
    Het doet ons plezier te horen dat je tevreden bent over je aankoop bij Decathlon.
    Heb je nog leuke foto's van je aankoop, aarzel dan niet om deze op onze website te posten.

    Met sportieve groeten!

    Mieke Theys Monitor en Expert Quechua DECATHLON

    Ad find this answer useful

  • Vrouw
    20-29
    02 July 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Hike broek
    Mooie, degelijke snel drogende hike broek Nog geen

    Blijft ook mooi na t wassen,
    Leuk model broek

  • Man
    50-59
    23 June 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    ze zit echt zeer goed !

    prima broek !!

    Antwoord van het merk :

    Beste Jozef,

    Eerst en vooral wil ik je bedanken om de tijd te nemen om een review over deze wandelbroek van Quechua te schrijven.
    Het doet ons steeds veel plezier te lezen dat mensen tevreden zijn met hun aankoop bij Decathlon.
    Heb je nog leuke foto's van deze of vorige aankopen, aarzel dan niet om deze op onze website te posten.

    Met sportieve groeten!

    Mieke Theys Monitor en Expert Quechua DECATHLON

  • Vrouw
    50-59
    17 June 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Herenshort trekking Arpenaz 100

    Ik heb deze broek voor mijn partner gekocht en hij is er zeer tevreden over. Zit zeer comfortabel en kreukt niet.

  • Man
    60 of ouder
    06 May 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    zomer short
    prijs - kwaliteit is OK geen

    geen

    Antwoord van het merk :

    Geachte,

    bedankt met je review over de wandelshort van Quechua.
    Het doet ons steeds deugd om te lezen dat de mensen zeer tevreden zijn over hun aankoop in Decathlon!
    Moest je nog een leuke foto hebben van jezelf en je aankoop van Decathlon, aarzel dan niet om deze op onze site te posten.

    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

    EDDY find this answer useful

NAAR BOVEN