Shortrokje trekking dames Arpenaz 50 kaki
9,99 €*

Reviews on

Shortrokje trekking dames Arpenaz 50 kaki

4.3 / 5 13 Reacties
11 gebruikers bevelen dit product aan
  • Vrouw
    40-49
    04 October 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Makkelijk rokje
    Echt sportrokje zit erg goed

    Fijn rokje om kilometers in te wandelen

  • Vrouw
    50-59
    16 September 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    short rokje
    lekker licht in gewicht en kreukt niet een ritsje in de zakken zou handig zijn,

    prima shortrokje,mooie kleur en prima pasvorm.

  • Vrouw
    40-49
    09 September 2016
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Fijn om te dragen
    Wassen en terug aandoen Shortje komt altijd naar boven

    Geen

    Antwoord van het merk :

    Beste Anja,

    Eerst en vooral wil ik je bedanken om ons je mening te geven over deze trekking short van Quechua.
    Het doet ons plezier te horen dat je tevreden bent met je Decathlon aankoop.
    Heb je nog leuke foto's van je aankoop, aarzel dan niet om deze op onze website te posten!

    Met sportieve groeten!

    Mieke Theys Monitor en Expert Quechua DECATHLON

  • Vrouw
    50-59
    17 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Comfortabel
    Luchtig & comfortabel Geen

    Comfortabel, licht rokje ! Makkelijk wasbaar en in een wip droog !

    Antwoord van het merk :

    Beste Isabelle,

    alvast bedankt om even de tijd te nemen om ons je gedacht te geven over de wandelrok van Quechua.
    Het doet ons steeds een plezier om te lezen dat mensen tevreden zijn over hun aankoop bij Decathlon.
    Moest je nog een leuke foto hebben van je aankoop in actie, aarzel dan niet om deze op onze site te posten.

    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

  • Vrouw
    50-59
    13 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Gemakkelijk rokje
    Zit gemakkelijk en luchtig Geen hoogstaande kwaliteit

    Gemakkelijk rokje voor de zomer om lange wandelingen in te doen. Prettige pasvorm.

  • Vrouw
    50-59
    08 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    shortrokje

    zeer licht en aangenaam om te dragen;
    makkelijk te wassen en vlug droog

  • Vrouw
    40-49
    02 August 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Trekkers-rokje
    rokje zit aangenaam, broekje is zacht materiaal broekje kruipt wat omhoog

    /

    Antwoord van het merk :

    Hey Nickey,
    bedankt alvast om even de tijd te nemen om ons je gedacht te geven over de wandelrok met short van Quechua.
    Het doet ons steeds deugd om te lezen dat mensen tevreden zijn met hun aankopen bij Decathlon.
    Moest je nog een leuke foto hebben van je aankoop, aarzel dan niet om deze op www.decathlon.be te posten.
    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

  • Vrouw
    50-59
    30 July 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    shortrokje
    rokje zelf zit soepel binnenbroekje is te groot en kruipt op

    binnenbroekje is te wijd en ik heb echt geen dunne benen

  • Vrouw
    50-59
    05 July 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Shortrokje Quechua
    Fijn binnenbroekje en prettig materiaal Geen

    Geen tips

  • Vrouw
    50-59
    01 July 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    heerlijk zomersrokje
    mooie pasvorm, voor natuur en stad niets

    Ik hen er meteen 3 gekocht. Suggestie: meer keuze in vrolijke kleuren.

NAAR BOVEN