Slaapmat Forclaz 400 L blauw
17,99 €*

Reviews on

Slaapmat Forclaz 400 L blauw

3.9 / 5 13 Reacties
11 gebruikers bevelen dit product aan
  • Vrouw
    50-59
    22 September 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Toppertje
    Makkelijk formaat. Goede dikte.

    Het Slaapmatje forclaz 400 heb ik aangeschaft voor de beklimming van de Kilimanjaro. Op grote hoogte is het koud en de ondergrond steen. Het slaapmatje heeft me prima de nachten doorgeholpen.

  • Vrouw
    40-49
    01 September 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    comfortabele lichte slaapmat
    lichtgewicht, compact & comfortabel is moeilijk om strak gevuld te krijgen

    Deze slaapmat is comfortabel & lichtgewicht. Prima te gebruiken, ook voor meerdere nachten, bij kamperen.

  • Man
    20-29
    30 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Prima product voor zijn prijs
    Goede isolatie van grond, lekker stevig. mogelijk ietwat te veel afgerond en klein?

    Heb deze slaapmat gekocht om mee te nemen op een fietsvakantie. Vanaf de winkel komt de slaapmat al in een prettig klein formaat en is goed mee te nemen. Het uitvouwen en klaarmaken van de mat is netjes uitgelegd in bijgevoegde handleiding en het word een mooi stevig matje waar je goed op kunt slapen. In tegenstelling tot het matje wat ik hiervoor had lig je echt los van de grond en trekt hij zelf goed lucht naar binnen als je hem uitvouwt. Even een beetje blazen om hem echt op druk te krijgen en dan is het prima slapen

  • Vrouw
    20-29
    24 August 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Prima
    Makkelijk in gebruik Beetje oncomfortabel

    Matje is makkelijk op te blazen, en de volgende ochtend weer op te ruimen. Geen moeite gehad om hem terug in het zakje te krijgen. Comfort, ja het is geen luxe boxspring, maar voor een paar nachten prima te doen.

  • Vrouw
    20-29
    01 August 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Slaapmatje quechua
    Zeer compact om mee te nemen /

    Neemt zeer weinig plaats in in je valies, gaf goede ondersteuning tijdens het slapen.

    Antwoord van het merk :

    Beste Charlotte,

    eerst en vooral bedankt om even de tijd te nemen om ons je gedacht te geven over het zelfopblazend matje van Quechua.
    Het doet ons deugd om te lezen dat de mensen tevreden zijn met hun aankopen bij Decathlon.
    Moest je nog enkele leuke foto's hebben van het zelfopblazend matje in actie, aarzel dan niet om deze op onze site te posten.
    Verder wens ik je nog veel aangename nachten toe op je zelfopblazend matje van Quechua.

    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

  • Vrouw
    Jonger dan 20
    26 July 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    ça va
    prijs niet de zachtste mat om op te slapen

    Qua prijs-kwaliteitsverhouding is dit een degelijke slaapmat. Niet geschikt om langer dan een week te gebruiken. Neemt weinig plaats in en is makkelijk weer in de zak te steken.

  • Man
    Jonger dan 20
    11 October 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Zeker aan te raden
    zelfopblazend Smal in de breedte

    Compact om mee te nemen en op te bergen.

  • Man
    50-59
    15 September 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    fijn matje voor de hiking
    licht, voldoende ondersteuning nvt

    afgelopen vakantie 2 matjes gekocht en vervolgens samen met mijn zoon wezen hiken. Heerlijk geslapen en voldoende steun voor onze vermoeide lijven.

  • Man
    40-49
    24 August 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Prima
    Lekker geslapen,

    Niet zwaar en blaast zich zelf op. Eenvoudig leeg te laten lopen en past ok weer in zakje :-)

  • Vrouw
    30-39
    29 July 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Super
    Makkelijk en in tasje

    Heel gebruiksvriendelijk,en handig in gebruik

NAAR BOVEN