39,99 €*

Reviews on

Slaapmatje Forclaz Air rood

4.3 / 5 24 Reacties
23 gebruikers bevelen dit product aan
  • Man
    20-29
    07 October 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Zeer compact en degelijk
    compact leeglaten+oprollen is niet heel makkelijk

    Het is een zeer handig formaat en vrij comfortabel.

  • Vrouw
    40-49
    28 September 2016
    Gebruikt voor meer dan 1 jaar
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Lekker compact
    Lichtgewicht en compact nog niet ontdekt.

    Goed matje voor onze fietsvakanties. Compact en licht.

  • 28 August 2016
    That review has been deposited on this product version
    Fijn matje

    Eigenlijk is het geen matje maar een klein luchtbedje. Wij hadden bet meegenomen op motorvakantie en beide matjes hebben de vakantie overleefd. Ze liggen stukken beter dan je denkt als je ze ziet.

  • Man
    20-29
    24 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Compact maar vatbaar voor gaatjes.
    Licht, compact, slaapt goed vergt behendigheid, vatbaar voor lekken

    Door de positie van het ontluchtingsgat is het niet eenvoudige de laatste restjes lucht uit het matrasje te persen.
    Beter zou zijn als dit gat zich op de naad aan het uiteinde van het matje zou bevinden.
    Het vergt ook wat handigheid om de terugslagklep in te duwen terwijl men het matje oprolt.
    Maar eens je het onder knie hebt, bergt het matje zéér compact op. Het opblazen duurt écht niet lang. Ik zie weinig redenen om een zelfopblazend matje te kopen, tenzij je astma hebt ;)
    Als je niet groot bent, is het comfortabel slapen op het matje.
    Mijn tentgenoot, met zelfde matje, had na enkele nachten wel al een lek, en zelfs na het dichten van het lek bleef het matje (traag) lucht lekken.
    Misschien heeft ze gewoon pecht gehad, mijn matje heeft 3 weken overleefd in een tentje op redelijk zachte terreinen.
    Conclusie:
    Aanrader voor niet al te grote mensen die op zoek zijn naar een matje die na enige oefening héél compact kan worden opgeborgen.
    Tip: zorg dat je altijd fietsplakkers bij hebt om gaatjes te stoppen!

  • Vrouw
    20-29
    19 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Al lek na een week
    licht, comfortabal snel lek

    Na lang wikken en wegen voor dit superlichte matje gegaan en aanvankelijk heel tevreden: compact en comfortabel!

    Het matje overleefde echter het eerste gebruik niet: na amper een week reizen had ik een eerste lek, dat ik stopte. (Ondanks zachte ondergrond zoals gras.) Even later nog een minuscuul gaatje, tevens gestopt, maar het matje lijkt zijn beste tijd gehad te hebben en lost lucht. Mijn tentgenoot had meer geluk: zijn Forclaz-matje overleefde de 3 volle weken. Jammer!

    Antwoord van het merk :

    Beste Vicky,

    Dit product is ontworpen om te gaan rondtrekken met de rugzak. Er werd dus zeker rekening gehouden dat je niet steeds de kans hebt om op de perfecte ondergrond te slapen. Als dit matje het zelfs al begeeft op gras- ondergrond is er duidelijk iets mis met het matje van Quechua;
    Ik raad u dus aan om naar je dichts bijzijnde Decathlon winkel te gaan en daar samen het probleem met een verkoper te bekijken. Zij gaan u bijstaan met raad en daad en het matje omruilen.
    Onze excuses voor het ongemak en betere nachten toegewenst met je volgende matje.

    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

  • 06 August 2016
    That review has been deposited on this product version
    Top matje

    Top matje. 2 weken prima op geslapen. Hij is een beetje smal, maar dat is prima te doen. Gewicht en compactheid maken het een geweldig trekkers matje.

  • Vrouw
    20-29
    31 July 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Goed matje
    Licht, compact, zacht oprollen vergt wat moeite

    Ideaal matje om mee te nemen op trektochten! Het is heel compact en licht en biedt een goed slaapcomfort. Ook goede prijs-kwaliteit verhouding!

    Antwoord van het merk :

    Beste Vanessa,

    bedant om ons je mening te geven over het slaapmatje van Quechua.
    Het doet ons steeds deugd om te lezen dat de mensen tevreden zijn met hun ankopen bij Decathlon.
    Het opplooien vergt inderdaad enige handigheid, maar eens je de manier gevonden hebt blijkt het wel mee te vallen.
    Moest je nog enkele leuke foto's hebben van je slaapmatje in actie, aarzel dan zeker niet om deze op onze site te posten!

    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

  • 18 July 2016
    That review has been deposited on this product version
    Zaalig geslapen

    Een week gaan trekken in Zweden. Zeer goed geslapen.
    Neemt weinig plaats in de rugzak.
    Weegt zeer licht.
    Eens je de truk hebt om hem op te rollen, zeer simpel.
    Kan er eigenlijk niets negatiefs van zeggen, zelfs is mijn ding! :)

    Antwoord van het merk :

    Beste Tine,

    Bedankt om ons je mening te geven over deze trekking matras van Quechua.
    We zijn blij te horen dat je tevreden bent met je aankoop bij Decathlon.
    Heb je nog een leuke foto van je aankoop, aarzel dan niet om deze op onze website te posten.

    Met sportieve groeten!

    Mieke Theys Monitor en Expert Quechua DECATHLON

  • Man
    30-39
    14 June 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Super matras
    Zeer licht Oprollen vereist een beetje handigheid

    Heel tevreden van dit licht matrasje.
    Meerdere dagen al op geslapen en nooit moeten bijblazen.
    Geeft voldoende steun en isolatie zelfs op losse keien.
    Vergt wat oefening om het terug opgerold te krijgen.

    Antwoord van het merk :

    eachte,

    bedankt met je review over de trekkersmatras van Quechua.
    Het doet ons steeds plezier om te lezen dat mensen tevreden zijn over hun aankopen bij Decathlon.
    Moest je nog een leuke foto hebben van je aankoop, aarzel dan niet om deze op onze site te posten.

    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

  • Man
    20-29
    17 March 2016
    Gebruikt voor 7 tot 12 maanden
    That review has been deposited on this product version
    3 maanden dagelijks gebruikt in Nieuw-Zeeland
    prijs/kwaliteit, lichtgewicht, compact, comfort ok je moet een trucje leren met leeglopen en oprollen

    Ik heb dit matje 3 maanden lang dagelijks gebruikt tijdens mijn rondreis door Nieuw-Zeeland, prima ding!
    Zelfs toen het sneeuwde tijdens flinke vrieskou in de bergen heeft ie mij geïsoleerd van de grond gehouden, uiteraard in mijn trekkerstentje, waar het formaat ook weer precies goed voor is.
    Hij is ook erg licht van gewicht en compact als pakketje.
    Nooit leeggelopen en ligt nog comfortabel ook, terwijl ik van andere reizigers hoorde dat ze niet tevreden waren over hun dure, zware en soms zelfs lekkende Thermarest matjes.
    Wel moet je even kundig worden in het opvouwen en rollen van het matje, maar na drie maanden was dat absoluut geen probleem meer. Gewoon een pen o.i.d. tussen het terugslag klepje doen zodat deze open blijft staan en alle lucht eruit laat wanneer je hem opvouwt.

NAAR BOVEN