Slaapzak voor trekking Forclaz 0° Light kaki rechtse ritssluiting
69,99 €*

Reviews on

Slaapzak voor trekking Forclaz 0° Light kaki rechtse ritssluiting

3.4 / 5 12 Reacties
9 gebruikers bevelen dit product aan
  • 19 August 2016
    That review has been deposited on this product version
    Grootste miserieslaapzak ooit gekocht

    Ik snap niet dat ik deze miserieslaapzak ooit heb gekocht. Ik ga volgende keer wel naar een echte kampeerwinkel voor mijn uitrusting. Schande dat zoiets mag verkocht worden.

    Antwoord van het merk :

    Beste Patrick,

    Bedankt voor het schrijven van een review over de Forclaz light slaapzak van Quechua.
    Vervelend om te horen dat de slaapzak niet naar wens is.
    Zou je iets meer kunnen vertellen over waarom de slaapzak tegenvalt? We delen alle feedback die ontvangen wordt door de product reviews met de Quechua zodat ze op de hoogte zijn van de klantenervaringen.
    Wanneer je niet tevreden bent kun je het product terugbrengen.

    Sportieve groet,
    Luke - Online Merchandiser DECATHLON

    Patrick find this answer not useful

  • Vrouw
    Jonger dan 20
    18 July 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Trekking slaapzak
    Easy en lekker warm gebruikt op kamp

    Geen

    Antwoord van het merk :

    Beste Lena,

    Leuk te horen dat je tevreden bent met je aankoop van onze trekking slaapzak 0° van Quechua.
    Bedankt dat je de tijd genomen hebt om ons je mening te geven over je Decathlon aankoop.
    Aarzel niet om leuke foto's, van je aankoop, op onze website te posten!

    Met sportieve groeten!

    Mieke Theys Monitor en Expert Quechua DECATHLON

  • Man
    40-49
    29 June 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Prima slaapzak
    Lekker warm Nog niets

    Slaapzak is pas één nacht gebruikt door mijn dochter.

  • Man
    20-29
    05 June 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Goed
    Goed tijdens koude nachten

    Antwoord van het merk :

    Geachte,

    eerst en vooral bedankt om even de tijd te nemen om ons je gedacht te geven over deze slaapzak van Quechua.
    Het doet ons steeds veel plezier om te lezen dat de mensen tevreden zijn over hun aankoop bij Decathlon.
    Moest u nog eventueel enkel leuke foto's hebben van je aankoop, aarzel dan niet om deze op onze website te posten.

    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

  • 11 May 2016
    That review has been deposited on this product version
    Warm, klein en licht

    Dit moet het vlaggenschip zijn In z'n prijsklasse.
    Heb m nu gebruikt op drie meerdaagse hikes waarvan 2 in temperaturen rond het vriespunt. Geen moment koud gehad in m'n ondergoed. Zelfs niet toen het zeil dat we gespannen hadden doorzakte en de hele nacht voor condens aan de buitenkant van mn slaapzak zorgde... Door de compressie zak goed compact te maken. Ik stop m standaard onderin m'n 38 liter rugzak.

  • 06 May 2016
    That review has been deposited on this product version
    Niet voor rond de "0" graden!

    Slaapzak is niet echt geschikt voor rond de 0 graden! Aangeschaft voor nachttemperatuur rond de 7 a 8 graden maar toch dan niet comfortabel warm.
    Ik heb de xl versie, maar is dan toch nog te klein voor mij. (1.85 m / 90 kg).
    Omdraaien in slaapzak niet mogelijk.
    Wel voordelig maar uiteindelijk geen voldoende.

  • Man
    60 of ouder
    02 May 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Prima mummie slaapzak
    Licht en lekker warm Niet echt klein voor je backpack

    Begin maart op trekking in Nepal (Anapurna) meegenomen. Het werd ´s nachts niet onder de min twee dus dat was prima te doen met deze slaapzak. Aanrader. Wat jammer was: het is ondanks de redelijke compactheid toch wel een ruimte innemer in je backpack. Maar gezien de prijs is een echte dons vulling wel een stuk duurder. Het was voor mij ook meteen een prima uitdaging om nog beter te overwegen welke spullen mee te nemen.

  • Vrouw
    20-29
    28 April 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Niet koud gehad
    Warm compact Rits gaat bovenaan open

    Ik heb het heerlijk warm gehad in deze slaapzak met temperaturen rond het vriespunt. Dit terwijl ik het tot nu toe, tijdens het kamperen, vrijwel altijd koud heb gehad. Daarbij vind ik het een voordeel dat deze slaapzak verschillende maten heeft zo hoef ik geen onnodig extra gewicht mee te nemen. Ik ben 1,64 en heb maat M deze past prima.
    Het enige nadeel vind ik dat de rits aan de bovenkant vanzelf een stukje open gaat.

  • Man
    20-29
    13 November 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    ok for the money
    seems warm enough for 0 degrees zipper opens, inside fabric not so nice.

    In my experience, the sleeping bag seems to live up to the promise of being able to sleep at 0degrees. The zipper opens a little bit at the top though, and I personally ddon't like the polyester inside fabric to touch.my skin.

  • Vrouw
    30-39
    22 October 2015
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    een aanrader in deze categorie slaapzakken
    vorm, voetruimte, warm, goed af te sluiten, kap bij hogere temperaturen te warm

    Intensief gebruikt tijdens wandeltrektocht (40 dagen). Als je slaapt in een thermolegging of zo dan kan deze slaapzak idd gemakkelijk lage temperaturen (rond 3) aan. Als het warm is, zweet je eruit. Ik had de M met lengte 1.66 en vond het perfect. Vond het prettig om in de breedte ook nog wat ruimte te hebben. Vond de extra rand bovenaan juist fijn! (tussen schouders en hoofd); Alles is aan te trekken met koorden. De kap vond ik ook een fijne vorm hebben voor zijslapers dat je niet gelijk met neus helemaal in de stof ligt. Heb de slaapzak ook iedere dag terug in zijn hoesje gekregen zonder al te grof geweld. Tussendoor een keer in wasmachine was ook geen probleem. Het enige waar ik aan moest wennen is dat het materiaal nat aanvoelt als het erg koud is; dat is dus illusie.

NAAR BOVEN