Slaapzak voor trektochten Forclaz 5° Light groen rechterrits
59,99 €*

Reviews on

Slaapzak voor trektochten Forclaz 5° Light groen rechterrits

3.2 / 5 18 Reacties
12 gebruikers bevelen dit product aan
  • Vrouw
    40-49
    16 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    goede slaapzak voor niet al te koude nachten
    sluit goed rond lichaam, niet krap bij benen Comforttemperatuur ligt iets hoger

    Inmiddels 3 weken met hiken gebruikt naar tevredenheid, goede slaapzak voor zomer-kamperen in niet zo warme landen of voor- en najaar-kamperen in het zuiden
    Goede vulling die lekker 'vol' aan voelt en is niet te smal bij de benen.
    Sluit goed om het lichaam.
    Alleen de comforttemperatuur ligt ietsje hoger en ik twijfel of de limiet temperatuur van 0 haalbaar is in deze slaapzak.

  • 08 August 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Oncomfortabele, zweterige slaapzak
    De prijs

    Ik heb de slaapzak nu een maand lang elke nacht gebruikt, het is helaas een miskoop geweest, hij is aan de krappe kant waardoor omdraaien is vrijwel onmogelijk is, de synthetische stof is erg onprettig en zweterig. Verder is de verpakking helaas niet waterdicht en je moet goed je best doen om hem weer opgerold te krijgen.

    Antwoord van het merk :

    Beste Iveaux,

    Bedankt voor het schrijven van een review over de slaapzak Forclaz 5° light van Quechua.
    Vervelend om te horen dat de slaapzak niet naar wens is.
    Doordat de slaapzak krap is kan er makkelijker warmte vastgehouden worden. Het zakje voor de slaapzak is aan de kleine kant zodat deze zo min mogelijk ruimte in beslag neemt bij het vervoeren. De feedback over het materiaal hebben we aan de hand van eerdere reeds eerder gedeeld met Quechua, hopelijk kunnen ze hier in het vervolg rekening mee houden.
    Wanneer je niet tevreden bent met je aankoop is het mogelijk het product te ruilen of te retourneren.

    Sportieve groet,
    Luke - Online Merchandiser DECATHLON

  • Man
    20-29
    18 May 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Goede slaapzak, maar niet comfy bij 5 graden
    Compact, licht en ligt gemakkelijk Niet comfortabel rond 5 graden

    Deze slaapzak al enkele keren gebruikt. Bij temperaturen rond de 10 graden is hij perfect, maar als het kouder wordt en rond de 5 graden komt voel je de kou toch wel. Geen al te groot probleem aangezien ik hem als zomerslaapzak kocht, maar toch een beetje jammer dat hij zijn naam niet waar maakt.

  • 24 April 2016
    That review has been deposited on this product version
    doet wat hij moet doen

    Heb deze slaapzak gebruikt tijdens een overnachting in een tent in Nederland. De temperatuur was rond de 5 graden. Heb het niet koud gehad met alleen onderkleding aan. De capuchon is makkelijk aan te trekken, waardoor je in de slaapzak kunt kruipen. In combinatie met een goed matje voldoet hij aan de wensen. Bij een luchtmatras zal de lucht in het matras opgewarmd worden door je lichaamstemperatuur, waardoor je het kouder krijgt.

  • Man
    Jonger dan 20
    19 April 2016
    Gebruikt voor 7 tot 12 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Goede prijs, goede kwaliteit
    Warm, degelijk

    Heb deze slaapzak nu al enkele keren gebruikt, telkens met temperaturen van rond de 5 tot 10 graden. Iedere keer lekker warm gehad, zelfs als je alleen in een onderbroek ligt. Het is dan wel belangrijk dat je de bovenkant dichttrekt met het elastiek. Bij 5 graden worden je voeten wel niet zo heel warm meer, dat is het enige.

  • Man
    60 of ouder
    04 February 2016
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Komt temperatuurbelofte niet na
    Lekker lichte slaapzak. Niet comfortabel bij lagere temperatuur

    Bij de keuze van de zomer van een slaapzak heb ik bewust voor een goed isolerende gekozen omdat ik nogal een koukleum ben. In juli heb ik een week goed erin geslapen, echter toen ik hem onlangs nog een paar nachten gebruikte bij lage temperatuur - 5 tot 10 graden - bleek hij het beloofde comfort bij lange na niet waar te maken.

  • Man
    20-29
    18 November 2015
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Redelijke Slaapzak

    Opzich een comfortable slaapzak. Genoeg ruimte om te kunnen bewegen en de kap is eenvoudig afstellen. Is makkelijke op te bergen en neemt niet veel ruimte in. Echter ga niet uit van de comfortabele temperatuur van 5 graden. Daar is hij zeker niet goed genoeg voor. Tijdens vakantie in schotland genoodzaakt om 2 lagen thermall te dragen om redelijk te kunnen slapen. Conclusie: fijne slaapzak maar gebruik hem alleen bij temperaturen van minstens 10 graden warmer.

  • Vrouw
    40-49
    12 September 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Slaapzak trekking 5'light
    Een fijne lichtgewicht slaapzak Er zat meteen een scheur bovenin de naad

    Ik denk dat de naad niet goed gestikt was. Ik had twee slaapzakken gekocht, er is er maar een die scheurde.

  • Man
    20-29
    10 August 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Te koud
    Prima slaapzak Bij 5 graden zeker niet comfortabel

    Opzich prima basic slaapzak, echter eerder comfort temperatuur van 10 graden ipv 5 graden. Beetje jammer dat het wel 5 graden was...

    Antwoord van het merk :

    Beste Erik,

    Ik wil je bedanken voor het delen van je ervaring met de lichte trekking slaapzak van Quechua.
    Vervelend dat de warmte van de slaapzak niet aan je verwachtingen voldoet.
    De temperatuur waarin de warmte van de slaapzak comfortabel is, is afhankelijk van meerderefactoren zoals de luchtvochtigheid, de isolatie tussen de grond en de slaapzak, de lichaamstemperatuur voordat je in de slaapzak gaat en is ook nog per persoon verschillend.
    De comfort-temperatuur van 5 graden Celcius is vastgesteld na testen op de norm van het onafhankelijk laboratorium AITEX.
    Je feedback wordt wel gedeeld met Quechua zodat ze op de hoogte zijn dat de temperatuur beneden verwachting kan zijn.
    Wanneer je niet tevreden bent met je slaapzak, kun je deze ruilen of retourneren.
    Ik hoop je hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.

    Sportieve groet,
    Luke van Ravensberg Online Merchandiser DECATHLON

    Erik find this answer useful

  • 10 August 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    wakker liggen van de kou

    Ik heb deze slaapzak gekocht voor een trektocht door scandinavië, maar de paar nachten dat de temperatuur onder de 10graden Celsius kwam werd ik s nachts wakker van de kou, ondanks dat ik een joggingbroek, t-shirt en een fleecetrui aan had in mijn slaapzak. Comfort tot 5 graden lijkt mij dus nogal hoog gegrepen.. ik zou eerder zeggen comfort 10 :(

    Antwoord van het merk :

    Beste S Zijlstra,

    Ik wens u mijn verontschuldigen aan te bieden voor de ongemakken die u hebt ondervonden tijdens het gebruik van dit product.
    Deze slaapzaak geeft de mogelijkheid bij temperaturen rond de 5°C te slapen. Maar inderdaad reageert niet iedereen op dezelfde wijze als temperaturen rond de 5°C is.
    Onze salaapzakken hebben 5 jaar garantie. Dus nodig ik u uit uw slaapzaak te ruilen of uw geld terug te krijgen. Dit kan in uw decathlon winkel naar keuze.. Als u wilt zullen onze verkopers met veel plezier u helpen te kiezen de slaapzaak waar u echt nodig ervan hebt.

    Met vriendelijke groeten
    Maxime Mathieu VDSP Quechua

NAAR BOVEN