Softshell herenjack voor trekking WindWarm 100 groen
29,99 €*

Reviews on

Softshell herenjack voor trekking WindWarm 100 groen

4.6 / 5 9 Reacties
8 gebruikers bevelen dit product aan
  • Man
    40-49
    07 October 2016
    Gebruikt voor meer dan 2 jaar
    That review has been deposited on this product version
    Superjas
    licht, warm, kwalitieit, prijs Boordjes van de mouwen mogen breder.

    Heb de jas nu reeds 5 jaar, veel gedragen en bevalt nog steeds erg goed! Is ook nog steeds erg mooi, niet afgeleefd.
    Is lekker warm voor zo'n relatief licht jasje, temperaturen tot 5-6 graden zijn prima te doen als je buiten actief bent.
    Een nadeel: de boordjes van de mouwen zouden wat breder mogen zijn, dan blijft de warmte nog beter binnen, en zou deze jas helemaal af maken.
    Prima jas dus voor een super prijs!

  • Man
    40-49
    27 September 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    QUECHUA jas
    Zit lekker, winddicht en mooie stijl De prijs was te goedkoop.

    Hij zit zo lekker dat ik hem zelfs op bed aan heb. Normaal sliep ik naakt, maar nu ik de QUECHUA heb ontdekt is dat verleden tijd.

  • Man
    50-59
    02 July 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Softshell jas
    Jas is lekker winddicht nvt

    Jas aan gehad op de mountainbike in de regen en dat beviel zeer goed.
    De jas houdt je in ieder geval warm en droog.

  • Man
    30-39
    06 February 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    super
    MOOIE JASJES GEEN

    GEEN

  • Man
    40-49
    25 December 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Top jas
    Prima draag comfort en lekker warm Had een borstzak of binnenzak in gemogen

    Super fijne jas, welke een soepel draag comfort heeft.
    Draag hem met heel veel plezier.
    Fijne afsluitbare zakken.
    Al mis ik wel een afsluitbare borstzak of binnenzak.

  • Man
    60 of ouder
    11 December 2015
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Matig
    softshell is op zich een plezierige stof pasvorm, open mouwen

    Gesloten manchetten zijn minder koud op de fiets

  • Man
    40-49
    31 October 2015
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Heerlijke jas
    Wind en waterdicht niks

    Geweldige jas zit perfect en is handig

  • 29 October 2015
    That review has been deposited on this product version
    Mooie jas voor een mooie prijs!
    Warm, opstaande kraag met voldoende zakken. Is zeker niet bedoeld voor een zware regenval.

    Dit is een mooie jas voor op de fiets, het houd je goed warm tijdens de herfstdagen. Wel een regenjas meenemen bij zware regenval. Verder is het een fijn product.

  • Man
    60 of ouder
    08 October 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Vest zeer goed
    Zeer goed Geen

    geen

NAAR BOVEN