Stretch herenfleece voor trektochten Forclaz 400 blauw
29,99 €*

Reviews on

Stretch herenfleece voor trektochten Forclaz 400 blauw

4.6 / 5 8 Reacties
8 gebruikers bevelen dit product aan
  • Man
    60 of ouder
    02 December 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    toch wel tevreden
    de kap is interessant. Was wennen aan de stofkeuze.

    Warm, sluit perfect aan. Goed wasbaar en vormvast.

    Antwoord van het merk :

    Beste Bea,

    bedankt alvast om even de tijd te nemen om een review te schrijven over de fleece van Quechua!
    Het doet ons steeds plezier om te lezen dat klanten tevreden zijn met hun aankopen bij Decathlon.
    Moest je nog een leuke foto hebben van je aankoop in actie, aarzel dan niet om deze op onze site te posten!

    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

  • Man
    60 of ouder
    06 June 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    super
    alles geen

    alles naar wens ,ik vind er geen nadeel aan ,goed warm,beschermend en al wat je nog wil was dan nog koopje ook waar we ons niet aan hadden verwacht

    Antwoord van het merk :

    Roger,

    Eerst en vooral wil ik je bedanken om ons je mening te geven over deze Fleece van Quechua.
    Het doet ons steeds plezier te lezen dat mensen tevreden zijn met hun aankoop van Decathlon.
    Heb je nog enkele leuke foto's van je aankoop, aarzel dan niet om deze op onze website te posten.

    Met sportieve groeten!

    Mieke Theys Monitor en Expert Quechua DECATHLON

  • Man
    20-29
    03 May 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Positief
    Het past, het is een mooie kleur blauw De levertijd

    Goed geholpen door Anne Wil van Tongeren, medewerkster bij Decathlon best

  • Man
    60 of ouder
    14 February 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Forclaz 400 zwart
    Draagt heerlijk met een makkelijke zak voor mobiel

    Draagt lekker en met gemakkelijke ritszak voor mobiele telefoon

  • Man
    30-39
    17 December 2015
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Fijn jack
    Goede kwaliteit. Fijne stof Niet winddicht

    Valt iets kleiner uit

  • Man
    50-59
    03 June 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Prettig fietsjack
    Fijne stof, valt strak over het lichaam en is warm geen

    Lekker om mee te fietsen. Eventueel kun je er een regenjack overheen dragen.

  • Vrouw
    50-59
    04 May 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    zeer goede aankoop
    zeer aangenaam om dragen. De duimlus werkt uitstek

    We zochten reeds een tijdje dit kledingsstuk.
    We gebruiken deze als bij het motorrijden en nu hebben we nooit meer koude polsen.

  • Man
    40-49
    03 April 2015
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Super vest!
    warm, comfortabel, lichtgewicht, goede pasvorm -

    Super lekker fleecevest. Heerlijk warm, perfect tijdens outdooractiviteiten als middle layer. Gekocht voor wintersport, en er de hele week in "gewoond". Kan geen minpunten bedenken, of het zou het wat iele, kleine borstzakje moeten zijn. Daar past een iPhone prima in.
    Maatvoering: ik ben zeer tevreden met maat M. Dat is bij mij (1,77 m, 70 kg, waist 33) een soort van slim fit, nauw omsluitend maar toch comfortabel door de stretch. En daardoor dus ook lekker warm.

NAAR BOVEN