Vanaf
5,95 €*

Reviews on

T-shirt korte mouwen trekking heren TechFresh 50 lichtgrijs

3.8 / 5 22 Reacties
18 gebruikers bevelen dit product aan
  • Vrouw
    60 of ouder
    15 October 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    zit lekker
    vochtdoorlatend geen

    Het shirt zit lekker en ik ben er heel tevreden mee

  • Vrouw
    19 September 2016
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    T-shirt
    snel droog,weinig ruimte in koffer, mooie prijs geen

    Heb er 2 gekocht voor een vriend in Afrika. Hij is er ontzettend blij mee, want ze zijn snel droog en ze dragen comfortabel vooral door de luchtgaatjes onder de oksels.

  • 60 of ouder
    29 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Heren T-shirt
    Geeft prima gevoel

    geen

    Antwoord van het merk :

    Beste Paul,

    Eerst en vooral wil ik je bedanken om ons je mening te geven over deze sneldrogende t-shirt van Quechua.
    Het doet ons veel plezier te lezen dat je tevreden bent met je Decathlon aankoop.
    Heb je nog enkele leuke foto's van je aankoop, aarzel dan niet om deze op onze website te posten.

    Met sportieve groeten!

    Mieke Theys Monitor en Expert Quechua DECATHLON

    Paul find this answer useful

  • Man
    60 of ouder
    24 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Sportshirt
    Kwaliteit Geen

    Super fijn wandelsport lekker dun en draagt heerlijk.

  • Man
    60 of ouder
    24 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Sportshirts
    Geen

    Lekker licht materiaal, hopelijk ook luchtig met het dragen in Afrika

  • Man
    50-59
    14 August 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Top shirt

    Voert het vocht echt af en is super snel droog.

  • Man
    30-39
    20 July 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Prima shirt voor deze prijs
    Ademt goed

    Valt een beetje aan de kleine kant

  • Man
    50-59
    02 June 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Heren t shirt trekking techfresh
    aangenaam om te dragen, lage prijs nog geen gevonden

    geen

    Antwoord van het merk :

    Geachte,

    eerst en vooral bedankt om even de tijd te nemen om ons je gedacht te geven over deze T-shirt van Quechua.
    Het doet ons steeds veel plezier om te lezen dat de mensen tevreden zijn over hun aankoop bij Decathlon.
    Moest u nog eventueel enkel leuke foto's hebben van je aankoop, aarzel dan niet om deze op onze website te posten.

    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

  • Man
    30-39
    28 May 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    " Relaxed feeling "
    40 10

    Wonderful feeling during sunny days , relaxing evenings and sporty activities .... Personal opinion and desire is to have front neck a bit higher ...

    Antwoord van het merk :

    Geachte,

    Alvast bedankt om ons een review te schrijven over de techfresh 50 wandel T-shirt van Quechua.
    Het doet ons steeds plezier om te lezen dat de mensen tevreden zijn over hun aankoop bij Decathlon.
    Moest je nog een leuke foto hebben van je aankoop, aarzel dan niet om deze op onze site te posten!

    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

  • Vrouw
    40-49
    17 May 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    lekker sportshirt
    Elasticiteit

    Prima prijs-kwaliteit verhouding

NAAR BOVEN