T-shirt korte mouwen trekking heren TechTil 100 beige
Vanaf
9,99 €*

Reviews on

T-shirt korte mouwen trekking heren TechTil 100 beige

4.4 / 5 20 Reacties
19 gebruikers bevelen dit product aan
  • Man
    40-49
    10 November 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Mooi shirt
    Maat

    Een goed en mooi shirt
    Stevig materiaal

  • 30-39
    30 October 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Prima product!!!!!
    Fijne stof goede maataanduiding Andere kleuren optie

    Super!!

  • 40-49
    02 September 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Slechte kwaliteit
    Vilten letters na 1 maal wassen aangetast

    2 x gewassen en ondanks binnenste buiten te keren zijn de letters afgewassen. Slechte kwaliteit. Na 1 x wassen aangetast, na 2× wassen is het T-shirt niet meer draagbaar.

    Antwoord van het merk :

    Beste Sven,

    Eerst en vooral wil ik je bedanken om ons je mening te geven over deze t-shirt van Quechua.
    Dit is zeker niet de kwaliteit die wij garanderen!
    Dit gaat een fout in de productie zijn, ik raad je dus aan hiermee terug naar je dichtsbijzijnde Decathlon winkel te gaan om deze om te ruilen.

    Met sportieve groeten!

    Mieke Theys Monitor en Expert Quechua DECATHLON

  • 60 of ouder
    17 July 2016
    Gebruikt voor meer dan 2 jaar
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Lekkere t-shirts.
    goede pasvorm, draagcomford, prijsstelling. Vaak moeilijk verkrijgbaar/niet op voorraad.

    Ik vind het fijne shirts en ik koop er regelmatig een paar, alleen jammer dat ze vaak niet op voorraad/verkrijgbaar zijn.

  • Man
    60 of ouder
    16 July 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    goed
    35 15

    De maat die erop staan klopt ,veel te krap,mocht hem niet meer ruilen,jammer !!!!

  • Vrouw
    40-49
    05 May 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    45
    45 5

    JAMMER ALS JE IETS KOOPT BIJ DECATHLON, DAT JE ALLES MOET IN JE ARMEN
    GEWOON MEENEMEN.

    Antwoord van het merk :

    Geachte,

    bedankt met je review over de t-shirt van Quechua.
    De reden dat wij standaard geen zakje mee geven om je producten in te stopppen is om puur ecologische redenen. Je kan steeds een zakje of tas aankopen, een deel van die opbrengst wordt doorgestort naar enkele goede doelen trouwens.
    Het doet ons verder steeds deugd om te lezen dat de mensen zeer tevreden zijn over hun aankoop in Decathlon!
    Moest je nog een leuke foto hebben van jezelf en je aankoop van Decathlon, aarzel dan niet om deze op onze site te posten.

    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

    sofie find this answer useful

  • Man
    40-49
    08 September 2015
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    goed

    zeer goed

  • Vrouw
    40-49
    25 August 2015
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Prettig shirt
    Fijne dunne stof x

    Prettig shirt om in te sporten

  • Man
    40-49
    16 August 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    koele titel
    design, materie, kleur geen

    geen

  • Man
    12 August 2015
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    cool t-shirt
    blijft zijn vorm en kleur behouden geen

    leuk om dragen en goed te onderhouden

NAAR BOVEN