T-shirt met korte mouwen trekking dames Arpenaz 100 oranje
9,99 €*

Reviews on

T-shirt met korte mouwen trekking dames Arpenaz 100 oranje

4.1 / 5 15 Reacties
13 gebruikers bevelen dit product aan
  • Vrouw
    60 of ouder
    25 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Luchtig, mooi en snel droog
    mooie kleuren en prettig om dragen nog niets

    Dit T shirt kocht ik vorig jaar en ook dit jaar weer omdat het zo handig is om mee te nemen op wandel en andere vakanties. Lichtgewicht, leuke kleuren prints, snel gewassen en gedroogd, kreukt nauwelijks.

    Antwoord van het merk :

    Beste Hilde,

    Eerst en vooral wil ik je bedanken om ons je mening te geven over deze t- shirt van Quechua.
    Het doet ons veel plezier te lezen dat je tevreden bent met je Decathlon aankoop.
    Heb je nog enkele leuke foto's van je aankoop, aarzel dan niet om deze op onze website te posten.

    Met sportieve groeten!

    Mieke Theys Monitor en Expert Quechua DECATHLON

  • Vrouw
    60 of ouder
    22 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    T-shirt Met korte mouw
    Kleur, luchtig, gewoon comfortabel Geen

    Frisse T-shirt

    Antwoord van het merk :

    Beste Greet,

    bedankt om ons je mening te geven over de T-shirt van Quechua.
    Het doet ons steeds een plezier te lezen dat mensen tevreden zijn met hun aankopen bij Decathlon.
    Moest je nog een leuke foto hebben van je aankoop in actie, aarzel dan niet om deze op onze site te posten.

    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

  • 20-29
    16 August 2016
    Gebruikt voor meer dan 2 jaar
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    t-shirt

    fijn shirt met goede pasvorm

  • Vrouw
    50-59
    09 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    zeer goed
    model geen

    aangenaam in dragen bij fietsen en wandelen.

  • Vrouw
    50-59
    31 July 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    aan te bevelen t shirt
    aangenaam om te dragen en gemakkelijk in onderhoud geen negatieve opmerkingen

    zeker aan te raden T shirt om te gaan wandelen en bergwandelingen te doen

    Antwoord van het merk :

    Beste Linda,

    bedant om ons je mening te geven over de t-shirt van Quechua.
    Het doet ons steeds deugd om t e lezen dat de mensen tevreden zijn met hun ankopen bij Decathlon.
    Moest je nog enkele leuke foto's hebben van je t-shirt in actie, aarzel dan zeker niet om deze op onze site te posten!

    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

  • Vrouw
    50-59
    26 July 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    LEUKE SHIRTS, SLECHTE KWALITEIT
    Leuk en licht. Na 1 dag al gaatjes in de voorkant bij 2 shirts

    Na 1 dag dragen zitten er in beide shirts al gaatjes in de voorkant.
    Ik heb niets bijzonders gedaan en denk dat het aan de kwaliteit van de shirts ligt.

    Antwoord van het merk :

    Beste klant,

    Bedankt voor het delen van uw ervaring met het Arpenaz 100 shirt van Quechua.
    Vervelend om te horen dat er snel gaatjes in de shirts zijn gekomen. De shirts zijn van dun en licht materiaal gemaakt om een ademende werking te hebben tijdens het wandelen.
    We delen het voorval met het merk Quechua zodat ze op de hoogte zijn van dit voorval.
    Bij ontevreden aankopen kunt u uw aankoop retourneren.

    Sportieve groet,
    Luke - Online Merchandiser DECATHLON

    A find this answer useful

  • 17 July 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Licht keuk zomershirt
    Lekker lichte stof

    Andere shirts in deze serie zijn ook leuk

  • Vrouw
    30-39
    16 July 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    tshirt
    kleur te wijd te kort

    zeer wijd en kort bij grote maat

  • Vrouw
    50-59
    15 July 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Heerlijk modieus comfotabel
    Prima pasvorm en zit heerlijk. Plakt niet

    Tijdens het wandelen geen klam gevoel of stof die aan de huid kleeft. Droogt snel na het wassen. Zit fijn en comfortabel en is modieus. Top!!

  • Vrouw
    60 of ouder
    30 April 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    goede kwaliteit en licht materiaal
    licht en toch degelijk niets

    materiaal is goed en licht.

    Antwoord van het merk :

    Geachte,

    bedankt met je review over de Arpenaz 100 t-shirt van Quechua.
    Moest je nog enkele leuke foto's hebben van jezelf en je aankoop, aarzel dan zeker niet om deze op onze site te posten.

    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

NAAR BOVEN