WELDRA UITGEPUT

Tactiele dameshandschoenen voor trekking Arpenaz 900 oker

Ref :
8344465
Pluspunt van het artikel
Dameshandschoenen in soepel leer met touchscreen-stof, voor meer comfort. Aanbevolen gebruikstemperatuur: van -2° tot 4°C
vanaf
29,99 €14,99 €*
Prijs geldig van 11/01/2017 tot einde voorraad

Productvoordelen

Warmte
Aanbevolen gebruikstemperatuur: van -2° tot 4°C. Fleecevoering.
Precisie
Met deze handschoenen kan je voorwerpen gemakkelijk hanteren.
Precisie
Met touch-functie dankzij de geleidende draad. Handpalm in soepel leer.
Draagcomfort
Handpalm in soepel leer. Lange en aansluitende polsmof.
Gebruiksgemak
Dankzij het lipje op de mof kan je de handschoenen gemakkelijk aantrekken.

DE KENMERKEN

Maten
van XS tot XL
Gewicht
120 g in maat L
Kleur
oker
Samenstelling
Handpalm : 100.0% Lamsvel Voering : 88.0% Polyester, 12.0% Elastaan Handrug : 100.0% Polyester Manchet : 95.0% Polyamide, 5.0% Elastaan
Tests
Ons ontwerpteam is gevestigd aan de voet van de Mont-Blanc, in de Haute-Savoie (Frankrijk). Elk jaar bedenkt en ontwikkelt het team mooie, eenvoudige en technische artikelen. Vervolgens worden die artikelen getest op het terrein, we zijn er immers van overtuigd dat we enkel door te testen in reële situaties onze artikelen voortdurend kunnen verbeteren.
Ontworpen voor
bescherming van je handen tegen de kou tijdens trektochten over vlak terrein.
Garantie
2 jaar

TIPS

Onderhoudstips
Niet chemisch reinigen. Niet wassen met water, mogen niet in de droger.
Opslag Tips
Bewaren op een schone en droge plaats.

Bijkomende informatie

Voorzie een aangepaste outfit
Een lichaam in beweging creëert warmte die door de thermische isolatie van kleding wordt vastgehouden. Bij een slechte isolatie koelt het lichaam af en stroomt er minder bloed naar je handen, om de warmte in de kern vast te houden. Zowel handschoenen als kleding moeten dus aangepast zijn aan het gebruik als je warme handen wilt hebben. Kies bij twijfel altijd beter grotere trekkinghandschoenen dan te kleine handschoenen.
Aanbevolen temperatuur = 4°C
Komt overeen met een omgevingstemperatuur die 100% van de testers aanvaardbaar vonden voor hun handen. Die temperatuur bedraagt 4°C voor de Arpenaz 900 dameshandschoenen.
Minimumtemperatuur = -2°C
Komt overeen met een omgevingstemperatuur die 90% van de testers aanvaardbaar vonden voor hun handen. Die temperatuur bedraagt -2°C voor de Arpenaz 900 dameshandschoenen.
Hoe wordt de gebruikstemperatuur gemeten?
Al onze handschoenen zijn in het lab getest op een thermische hand om het warmteniveau en de minimale gebruikstemperaturen te bepalen. De minimale gebruikstemperaturen (advies- en limiettemperatuur) werden bepaald na tests met een panel van 23 testpersonen, die wandelden aan temperaturen van 5°C tot -20°C bij een windsnelheid van 10 km/u. Deze temperaturen zijn alleen geldig in beweging.
Behendigheid
De behendigheid verwijst naar de mate waarin je met deze handschoenen gemakkelijk voorwerpen kunt hanteren. Onze handschoenen krijgen in het lab een score van 1 tot 5. Hoe hoger de score, hoe meer deze handschoenen het gevoel en de behendigheid met blote handen benaderen. We hebben ook getest hoe gemakkelijk je je jas kan open- en dichtritsen met de handschoenen.
NAAR BOVEN