Tactiele handschoenen voor trekking Arpenaz 50, volwassenen, zwart

Ref :
8317964
Pluspunt van het artikel
Aanbevolen gebruikstemperatuur boven 4°C. Handschoenen met touchscreen-stof.
Users reviews
5 / 5 1 Reactie
vanaf
4,99 €*

2 BESCHIKBARE KLEUR(EN)

Users reviews

5 / 5 1 Reactie
1 gebruikers bevelen dit product aan
Verdeling van de scores
 • Man
  60 of ouder
  21 December 2014
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  Geverifieerde review
  uitstekend
  prijs/kwalteitverhouding

  Mijn vrouw heeft geen andere meer gedragen na aankoop en denkt er over om nog een paar in een andere kleur aan te schaffen.

Productvoordelen

Warmte
Dichtgebreid voor nog meer warmte.
Precisie
Touchscreen-stof: in duim en wijsvinger is een geleidende draad ingebreid.

DE KENMERKEN

Samenstelling
Hoofdstof : 81.0% Acryl, Hoofdstof : 15.0% Polyester, Hoofdstof : 3.0% Elastaan, Hoofdstof : 1.0% Metaalvezel
Tests
Ons ontwerpteam is gevestigd aan de voet van de Mont-Blanc, in de Haute-Savoie (Frankrijk). Elk jaar bedenkt en ontwikkelt het team mooie, eenvoudige en technische artikelen. Vervolgens worden die artikelen getest op het terrein, want wij zijn ervan overtuigd dat wij alleen door te testen in reële situaties onze artikelen voortdurend kunnen verbeteren.
Ontworpen voor
bescherming van je handen tegen de kou tijdens trektochten over vlak terrein.
Garantie
2 jaar

TIPS

Onderhoudstips
Machinewasbaar op 30°C; niet in de droger stoppen.
Opslag Tips
Bewaren op een schone en droge plaats.
Gebruikslimiet
Klittenband kan de handschoenen doen pluizen.

Bijkomende informatie

Voorzie een aangepaste outfit
Een lichaam in beweging creëert warmte die door de thermische isolatie van kleding wordt vastgehouden. Bij een slechte isolatie koelt het lichaam af en stroomt er minder bloed naar je handen, om de warmte in de kern vast te houden. Zowel handschoenen als kleding moeten dus aangepast zijn aan het gebruik als je warme handen wilt hebben. Kies bij twijfel altijd beter grotere trekkinghandschoenen dan te kleine handschoenen.
Aanbevolen temperatuur = 10°C.
Komt overeen met een omgevingstemperatuur die 100% van de testers aanvaardbaar vonden. Die temperatuur bedraagt 10°C voor de Arpenaz 50 handschoenen met touchscreen-stof.
Minimumtemperatuur = 4°C.
Komt overeen met een omgevingstemperatuur die 90% van de testers aanvaardbaar vonden. Die temperatuur bedraagt 4°C voor de Arpenaz 50 handschoenen met touchscreen-stof.
Hoe wordt de gebruikstemperatuur gemeten?
Al onze handschoenen zijn in het lab getest op een thermische hand om het warmteniveau en de minimale gebruikstemperaturen te bepalen. De minimale gebruikstemperaturen (advies- en limiettemperatuur) werden bepaald na tests met een panel van 23 testpersonen, die wandelden aan temperaturen van 5 °C tot -20 °C bij een windsnelheid van 10 km/u. Die temperaturen zijn alleen geldig in beweging.
Behendigheid
De behendigheid verwijst naar de mate waarin je met deze handschoenen gemakkelijk voorwerpen kunt hanteren. Onze handschoenen krijgen in het lab een score van 1 tot 5. Hoe hoger de score, hoe meer deze handschoenen het gevoel en de behendigheid met blote handen benaderen. We hebben ook getest hoe gemakkelijk je je jas kan open- en dichtritsen met de handschoenen.
Minimumtemperatuur = 3°C.
Komt overeen met een omgevingstemperatuur die 90% van de testers aanvaardbaar vonden. Die temperatuur bedraagt 3°C voor de Arpenaz 50 handschoenen met touchscreen-stof.
NAAR BOVEN