Tarp Quechua kaki
24,99 €*

Reviews on

Tarp Quechua kaki

4 / 5 14 Reacties
13 gebruikers bevelen dit product aan
  • Man
    40-49
    10 September 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Tarp Quechua
    De kleur

    Kaki is olive drab groen(gelukkig)

  • Vrouw
    50-59
    16 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    tarp quechua kaki
    gewicht en maat tarp zware stokken

    goede prijs voor goede tarp.
    genoeg scheerlijnen, en lang, om op verschillende manieren te kunnen gebruiken.
    wel is gewicht stokken en haringen relatief zwaar.

  • Man
    40-49
    04 July 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    te klein en niet sterk
    scheurt gemakkelijk

    Deze kleine tarp knispert enorm en met een beetje druk (wind) scheurt hij heel gemakkelijk. Slecht 1 keer gebruikt en weg kunnen gooien.

    Antwoord van het merk :

    Beste Henk,

    Hartelijk bedankt voor het schrijven van een review over de tarp van Quechua.
    Wat vervelend dat de tarp zo snel is gescheurd. Dat had natuurlijk nooit mogen gebeuren.
    Ik wil je er graag op wijzen dat producten die niet voldoen, altijd geretouneerd mogen worden.
    Tevens zal ik de feedback doorgeven aan de productmanager.
    Mocht u nog verdere vragen hebben, hoor ik het graag.
    Mathijs Wiggers Online merchandiser DECATHLON

  • Man
    20-29
    10 May 2016
    Gebruikt voor meer dan 1 jaar
    That review has been deposited on this product version
    Cheap alternative
    cheap, nice fabric, nice color attachement points, not square, poles

    Light, strong and silent fabric, i also like the drab olive color which doesn't stick out too much. It's cheap.
    However, a few adaptations would be nice:
    -More attachment points (AT LEAST 2 more, its ridiculous the long edges don't have attachment points in the middle)
    -Make it square 285x285 cm, not the nonsensical 290x285 cm, which can never give you a clean setup if used in any kind of pyramid setup.
    -Make lighter poles, or better yet, ditch them and sell them separately, so the tarp can fold up in a tight little bag.

    However, it's a nice tarp for the price, and a good alternative for more expensive brands. I've been using mine a lot for lightweight backpacking and hammock camping. the minor changes in the design would make it excellent though.

  • Man
    40-49
    12 January 2016
    Gebruikt voor meer dan 1 jaar
    That review has been deposited on this product version
    Super
    Licht, prijs, ideaal formaat, touw lengte OK Stokken/piketten zwaar, maar die gebruik ik niet

    Lichter dan werd gezegd (zonder stokken) 780gr

  • 30-39
    08 December 2015
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Goedkoopste op de markt?
    Waarschijnlijk goedkoopste op de markt. Er mochten meer bevestigingpunten zijn.

    De inbegrepen stokken zijn zwaar, maar voor bivakeren overbodig want je kan er wandelstokken of gevonden stokken voor gebruiken of tussen bomen opspannen. Het zeil, picketten en scheerlijnen wegen samen 1 kg, wat vergelijkbaar is met duurdere tarps.

    Antwoord van het merk :

    Geachte,

    bedankt met de feedback over de Quechua Tarp,

    De opmerking die u maakt ivm. de bevestigingspunten, is een opmerking die wij geregeld horen.
    Wij hebben dit reeds gemeld aan onze product ontwikkelaars om hier rekening mee te houden. Wij hoepen dat zij dit ter harte nemen en bij de toekomstige modellen dit wel voorzien.

    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

    Wouter find this answer useful

  • Man
    50-59
    10 September 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Quenchua Tarp Kaki
    goede prijs kwaliteit verhouding. Water/winddicht beperkt aantal verbindingspunten

    prima prijs kwaliteit verhouding
    Product is zeer divers toepasbaas. Als open tent, als schaduwdoek, als regendoek, voor in een prieel etc. Stokken erbij maakt het dat het los kan staan

  • Man
    40-49
    02 September 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    geweldig en waterdicht
    waterdicht en makkelijk op te zetten maar 2 stokken

    Makkelijk op verschillende manieren op te zetten en waterdicht. Met extra stokken nog beter

  • Man
    30-39
    31 August 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Prima tarp. Voelt degelijk aan.
    Goed geschikt voor survival. Te weinig bevestigingspunten

    Had er graag wat meer bevestiging punten aan gehad om meerdere modellen tent van te maken. Verder voelt t materiaal stevig aan en is vrij licht van gewicht.

  • Man
    26 August 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Tarp kaki
    Waterdicht, genoeg scheerlijnen. Prima tarp Beetje laag voor lange mensen. Extra stokken must

    Ik heb de tarp aan een kant met scheerlijnenaan tent gekoppeld en dan de twee stokken gebruikt aan de voorkant als luifel. Als je wat langer bent ga je het niet met deze stokken redden. Mijn tip: van geleverde 2 stokken 1 iets langere en 1 iets kortere maken. 1 stok erbij kopen zodat je op 2 plekken 'hoge ingang' kunt maken. Dat ie dan aan 1 kant lager is maakt niet zoveel uit.

NAAR BOVEN