Vanaf
4,95 €*

Reviews on

TechFRESH 50 KM blauw

4 / 5 8 Reacties
7 gebruikers bevelen dit product aan
  • Man
    20-29
    19 January 2015
    Gebruikt voor meer dan 2 jaar
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Comfortabel en licht
    Comfortabel, licht, goede pasvorm, plaatsbesparend Al dan niet rekker?

    Tijdens mijn reis naar Rwanda had ik 4 van deze exemplaren in mijn bagage. Voordeel van deze shirts is dat ze praktisch geen plaats innemen als je ze oprolt met de rekker. Ook zijn ze superlicht en passen ze goed rond het lichaam. Deze worden ook gebruikt tijdens wandeltochten en squash spellen.

    Ook al is de rekker handig, deze kan soms naar buiten komen of wrijven op de rug. Dit is natuurlijk een persoonlijke keuze of je de rekker verwijderd of niet.

  • 01 December 2014
    That review has been deposited on this product version
    Goedkoop en licht

    Goedkoop shirt wat lekker zit en niet veel weegt. De stof kan wat snel slijten maar de prijs is niet hoog. Droogt snel

  • Vrouw
    40-49
    19 September 2014
    Gebruikt voor meer dan 2 jaar
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    T-Shirt Quechua
    Snel droog, neemt niet veel plaats in, luchtig. Voor vrouwen mag hij iets modieuzer.

    Zeer goed T-Shirt om te wandelen in de bergen. Aangezien je er 1/dag nodig hebt is het super dat ze geen plaats innemen.

  • Man
    60 of ouder
    21 July 2014
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    zeer goed
    is licht en luchtig en snel droog geen

    liefst meer kleuren ook voor de vrouwen

  • Vrouw
    20-29
    09 July 2014
    Gebruikt voor 7 tot 12 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Prima!
    Luchtig, snel droog snel pluisjes

    Op plaatsen waar de schouderband van de rugtas op het shirt komt. Kwamen al snel pluisjes. Jammer.

  • 16 June 2014
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Niet geschikt voor tocht met rugzak
    Houdt lichaam droog Snelle slijtage stof door rugzak

    Na een tocht van 1 dag met de rugzak trok het t-shirt op verschillende plaatsen samen. De stof rafelt uit en je ziet duidelijk waar de rugzak heeft gezeten. Dit verbetert niet na het wassen.

    Antwoord van het merk :

    Bedankt om je feedback omtrent de techfresh 50 met ons te delen.Bij deze wens ik u mijn verontschuldigen aan te bieden voor de ongemakken die je hebt ondervonden tijdens het gebruik van dit product.Het is absoluut niet normaal dat de stof van deze t-shirt snelle slijtage veroorzaakt door de rugzakOnze producten hebben 2 jaar garantie en nodig ik u dus uit om uw t-shirt om te ruilen of om uw geld terug te krijgen. Dit kan in uw decathlon winkel naar keuze.
    Met sportieve groeten,
    Vincent Chabot DSP Sports de randonnée DECATHLON

  • 24 May 2014
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    t-shirt quechua
    prijs en pascomfort raffelen na circa 30 wasbeurten

    uitstekende prijs-kwaliteit verhouding

  • 07 May 2014
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Super
    Stof die huidniet irriteert bijlangeafstandslopen Afwerking niet consistent maar redelijk voor prijs

    Meer van deze!!! En in nog meer kleuren. Bv zwart. Ook een bijpassende slip en short zou het goed doen!

NAAR BOVEN