WELDRA UITGEPUT

Tent Arpenaz 3 Fresh - 3 personen

Ref :
8321524
Pluspunt van het artikel
Erg goede verluchting. De stof van de buitentent beperkt opwarming door de zon. 2 deuren.
Users reviews
3.7 / 5 3 Reacties
vanaf
65,95 €5,09 €*
Prijs geldig van 26/12/2016 tot einde voorraad

Users reviews

3.7 / 5 3 Reacties
3 gebruikers bevelen dit product aan
 • Vrouw
  50-59
  14 August 2015
  Gebruikt voor 1 week of minder
  That review has been deposited on this product version
  Geverifieerde review
  prijs kwaliteit ok
  ideaal voor een paar nachten voldoende ruimte

  voldoende verluchting -ruimte -vlug opgezet-prijs ok

 • Vrouw
  13 August 2015
  Gebruikt voor 1 week of minder
  That review has been deposited on this product version
  Geverifieerde review
  Prima compact tentje
  - eenvoudig op te zetten - ritsen lopen minder soepel, zeker voor kinderen

  Goed tentje prima voor 2 personen met bagage. Voor 3 personen met bagage te krap.

 • Man
  40-49
  30 July 2015
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  Geverifieerde review
  Leuke, no-nonsense tent
  Makkelijk op te zetten, 2 kanten kunnen open Nog niets ontdekt

  Tent gekocht om gezellig met de kinderen in de tuin te kunnen kamperen maar ook om af en toe een weekendje te gaan kamperen. Pop-up tent was dus niet nodig en met deze tent kunnen ze leuk meehelpen bij het opzetten en afbreken.

Productvoordelen

Voor meer personen
Slaapbreedte: 60 cm/persoon. Geoptimaliseerde boogvorm voor veel ruimte.
Thermische isolatie
Exclusieve stof voor de buitentent die opwarming door de zon sterk beperkt.
Ventilatie
2 deuren. Binnentent met muggengaas. Hoge verluchting om de warmte af te voeren.
Gebruiksgemak
Buitentent om condensvorming tegen te gaan. Zelfdragende structuur.
Waterdichtheid
Getest onder regendouche (200 mm water/uur) en op het terrein.
Stevigheid
Windbestendigheid: goedgekeurd tijdens een windtest op een draaiplatform.
Milieuvriendelijk
Score A - Vergelijking: tent om in te slapen - details technische info

DE KENMERKEN

Tentzak
Cilindervormig: diameter 20 cm / lengte 57 cm
Plaatsen
3
Slaapruimte
1
Opzetten
Traditioneel
Leefruimte
standaard
Waterdichtheid
Tentdoek/grondzeil: 2000/5000 mm
Samenstelling
Dubbel dak : 85.0% Polyester, 15.0% Polyurethaan Vloerbedekking : 100.0% Polyethyleen Stof binnenkant : 100.0% Polyester Zadelboog : 100.0% Glasvezel Pin : 100.0% ijzer Achtertas : 85.0% Polyester, 15.0% Polyurethaan
Tests
De waterdichtheid van de QUECHUA-tenten wordt getest door de hele tent 4 uur lang te onderwerpen aan 200 l water/u/m². De test met de waterkolom (= mm Schmerber) meet alleen de waterdichtheid van de stof. Onze test gaat na of er geen water binnendringt via de naden, kleppen, openingen, ritsen enz.
Ontworpen voor
3 kampeerders, om te slapen bij warm weer.
Garantie
2 jaar

TIPS

Onderhoudstips
1 Reiniging - indien nodig kan je de tent reinigen met water en zeep en daarna afspoelen (dat mag met de tuinslang). Vervolgens moet je de tent volledig laten drogen. 2. Harsvlekken - … erg moeilijk te verwijderen: laat de vlek eerst goed drogen en krab dan het hars (voorzichtig) weg, hou er een ijsblokje tegen aan de binnenkant van de tent, dan breekt het hars en komt het gemakkelijker los. 3 Opbergen - na gebruik of na het reinigen goed laten drogen om geurtjes of schimmel te voorkomen.
Opslag Tips
Na gebruik of na het reinigen goed laten drogen om geurtjes of schimmel te voorkomen.

Bijkomende informatie

Afmeting en gewicht; afmeting gevouwen.
Slaapruimte van 190 cm breed en 200 cm lang. Max. nuttige hoogte: 121 cm. Gewicht: 3,3 kg. Cilindervormige tentzak: diameter 20 cm / lengte 57 cm.
Opzetten/afbreken
Traditionele "koepel"-montage: je zet eerst de bogen met de binnentent op, doet er de buitentent over en maakt deze vast. Voor het afbreken ga je in omgekeerde volgorde te werk.
Ingang/uitgang
2 deuren. 1 verticale rits voor elke buitendeur. D-rits voor de woonkamer. De ingang kan open blijven en worden opgerold en vastgemaakt aan de boog voor een maximale verluchting.
Thermische isolatie
Exclusieve en gepatenteerde stof voor de buitentent: vermindert sterk de opwarming van een tent die in de volle zon staat dankzij de reflecterende eigenschappen en lage stralingsfactor.
Verluchting
Dubbele hoge verluchting, ruimte tussen de buitentent en de grond rondom de hele tent zodat de lucht kan circuleren tussen de binnen- en buitentent, voor een goede luchtverversing en om condensvorming zoveel mogelijk te beperken. Binnentent met groot muggengaas.
Opbergmogelijkheden
4 opbergzakken in de binnenruimte.
Waterdichtheid
Alle Quechua-tenten zijn getest in het laboratorium: de hele tent wordt 4 uur lang onderworpen aan 200 liter/uur/m² (200 mm/uur)! en tijdens een testmissie. (Buitentent in polyester met PU-coating 2.000 mm, grondzeil in polyethyleen van 120 g/m², alle naden werden waterdicht gemaakt met thermisch gelijmde stroken). Dankzij een binnentent in ademend polyester onder de buitentent is er geen contact met de druppels condens die zich automatisch neerzetten aan de binnenkant van de buitentent.
Windbestendigheid
wij testen onze tenten in een windtunnel op een draaiplaat om elke zijde van de tent bloot te stellen aan de wind. Als de tent correct is opgesteld, met alle scheerlijnen goed aangespannen, is hij geschikt voor een gebruik tot windsnelheden van 50 km/u over de grond.
UV (bescherming tegen ultraviolet stralen)
De gecoate Ti0²-stof heeft een SPF-beschermingsfactor van 50+. Opgelet: gewoon door een openstaande tentingang kunnen heel wat UV-stralen binnenkomen. Bescherm je huid met zonnecrème.
Bogen, haringen
Bogen in holle glasvezel (2 diameters Ø 6,9 en 8,5 mm). 6 haringen in verzinkt staal van 5 mm diameter, goed bestand tegen verbuigen.
Garantie
Op al onze tenten geven wij 2 jaar waarborg bij normaal gebruik (de factuur of kassabon vormen het bewijs voor de aankoopdatum en -prijs). Bij een probleem kan je je tent laten nakijken in de dichtstbijzijnde Decathlonwinkel.
Een score om de milieu-impact van artikelen te vergelijken
De milieu-impact van dit artikel wordt berekend voor de hele levensduur ervan en met verschillende indicatoren. Er wordt een algemene score van A tot E gegeven zodat in een vergelijking tussen artikelen van eenzelfde type (T-shirts, broeken, rugzakken... ) de artikelen met de beste milieuprestatie gemakkelijker te herkennen zijn. Decathlon past dit systeem van milieu-etikettering vrijwillig toe. Filmpje met uitleg: https://youtu.be/8t63KkRwn_8 sustainability.decathlon.com
NAAR BOVEN