Vanaf
399,95 €*

Reviews on

Tent T6.2 XL AIR - 6 personen, 2 binnententen

4.6 / 5 9 Reacties
9 gebruikers bevelen dit product aan
 • Man
  Jonger dan 20
  01 November 2014
  Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
  That review has been deposited on this product version
  super goed
  groot goed verlucht zeker kopen niets

  super groot alles is goed beetje zwaar maar echt kopen maar kunnen wel doorzichtege raampjes maken waterdicht echt kopen

 • Man
  40-49
  05 August 2014
  Gebruikt voor meer dan 1 jaar
  That review has been deposited on this product version
  Beste tent ooit
  Ruim, comfortabel, volledig dicht voor insecten Nog niet ontdekt

  We hebben deze tent gekozen omdat door de vele openingen je wel voldoende ventilatie hebt en je toch uit de zon kunt zitten wanneer er onvoldoende schaduw is. En tegelijkertijd ben je volledig tegen insecten beschermd door het gaas. En gaat het regenen kan alles van binnenuit dicht gemaakt worden, je hoeft niet naar buiten de regen in. Beste tent die we ooit gehad hebben

 • Man
  30-39
  13 July 2014
  Gebruikt voor meer dan 1 jaar
  That review has been deposited on this product version
  Mooi en ruim
  ruim van binnen, veel opbergvakjes Opzetten kan lastig zijn

  Wij hebben de tent vorig jaar zomer gebruikt. Het was even lastig om hem mooi op te zetten zonder dat het in één hoek teveel trekt maar als hij eenmaal staat dan heb je ook wat! Meer dan genoeg ruimte binnenin met veel opbergvakjes. Het bijbehorende grondzeil met opstaande rand is ook ideaal. De eerste regenbui is altijd spannend (wij hadden een code oranje in Frankrijk) maar de tent heeft het prima doorstaan. Het gaf een veilig gevoel. Wij zijn ontzettend tevreden met deze tent!

 • 02 June 2014
  That review has been deposited on this product version
  Ideale gezinstent voor langer verblijf
  ruimtelijk en flexibel indeelbaar Grote bomen vangen veel wind, dus ook deze tent...

  Opbouw vereist een beetje kennis van zaken. De hevige onweders van zomer 2013 leerde me dat een paar dikkere haringen aan te raden zijn. Valwinden drukten de tent plat maar ze hield toch prima stand. Onder normale omstandigheden is het een goede tent wanneer ze volledig openstaat. Ze ondergaat dit jaar een derde seizoen met enkel een kapotgetrapte lus aan grondzeil en verder (nog) geen schade. Enkel het transport ervan gaat beter met de wagen...Te hard opspannen kan ritsen beschadigen.

 • 12 January 2014
  That review has been deposited on this product version
  Mega tent een topper voor een gezin
  Groot, staan hoogte deueren ramen enz is denken ? mss doorzichtige raampjes

  We hebben ze nog maar een keer gebruikt en is echte aanrader. als gezin van 4 is dit een luxe. er past echt alles in een keukentje, koelkastje drie eettafeltjes en al onze pakken en zakken. Als je graag ruimte wil is deze met bijna 12m² leefruimte en 8m² slaapruimte een aanrader . En met de open air is het ni snel puffen bij warm weer. Dus 90% positief alles.

 • 23 August 2013
  That review has been deposited on this product version
  prima gezinstent
  de leefruimte, het horregaas als het regent zit je erg opgesloten

  goede tent voor een gezin, een 2 en 1 persoonsluchtbed passen samen precies in 1 slaapcabine. Als het regent is het jammer dat je niet meer naar buiten kunt kijken omdat achter het raam alleen horrengaas zit. Groot voordeel is dat de voorkant gewoon open kan, zonder ruimteverlies door schuine kanten. Ook kan je een gedeelte opendoen en de rest afschermen met horrengaas.

 • 03 July 2013
  That review has been deposited on this product version
  Ontzettend veel ruimte en woongemak
  Ruimte, relatief snelle opzet, flexibiliteit Zwaar! Niet zo snel opgezet als de 2-second serie

  Wij gebruiken deze tent al meerdere jaren voor op de festivals, etc. Deze vormt de "base camp" waarin er wordt gekookt, relaxed en meer. Een groep van 10 man kan zich makkelijk droog houden in de woonruimte. Stahoogte is geweldig.

  Maar voor wat hoort wat - opzet is zeker geen 2-seconds snelheid. Gezien de grootte valt het alsnog mee, maar inmiddels zijn er net-iets-kleinere modellen van Quechua die wel 2-seconds zijn. Ingepakt is het ook een best zware pakket - wagentje aanbevolen ipv sjouwe

 • 18 May 2013
  That review has been deposited on this product version
  Goed maar kan beter
  Ruim en toch compacte vorm, goede ventilatie Geen voordeur, voorkant vangt wind, ritsen kapot

  De voorkant kan volledig open met een ritssluiting, maar doordat de voorkant veel wind vangt gaat de ritssluiting door de druk vroegtijdig kapot. Decathlon vervangt echter geen ritssluitingen! Een schuine voorkant met een echte voordeur had beter geweest. De deuren achteraan zijn moeilijk bereikbaar als je dicht op mekaar staat op de camping. Er zijn geen plexi ramen! Als het regent of waait kunt je niet naar buiten kijken. De muggennetten zitten aan de buitenkant en vangen veel regenwater.

 • 26 July 2012
  That review has been deposited on this product version
  Opzetten van deze tent
  Heel comfortabele ruimte tent, echt een aanrader Kan zwaar zijn om van de zolder te halen

  Bij het opzetten van de tent is het raadzaam om ipv "de paaltje te buigen naar de pinnen" gebruik te maken van de afstandslinten die de pinnen verbinden. Eerst de eene kant in de pinnen doen en daarna de andere kant een voor een toetrekken mbv de afstandslinten. Dit zorgt voor een veel mooiere verspreiding van trekkrachten. Je kan immers WEL een paaltje stuktrekken.

NAAR BOVEN