Tent T6.2 XL AIR - 6 personen, 2 binnententen
Vanaf
399,95 €*

Reviews on

Tent T6.2 XL AIR - 6 personen, 2 binnententen

4.6 / 5 9 Reacties
9 gebruikers bevelen dit product aan
  • Man
    Jonger dan 20
    01 November 2014
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    super goed
    groot goed verlucht zeker kopen niets

    super groot alles is goed beetje zwaar maar echt kopen maar kunnen wel doorzichtege raampjes maken waterdicht echt kopen

  • Man
    40-49
    05 August 2014
    Gebruikt voor meer dan 1 jaar
    That review has been deposited on this product version
    Beste tent ooit
    Ruim, comfortabel, volledig dicht voor insecten Nog niet ontdekt

    We hebben deze tent gekozen omdat door de vele openingen je wel voldoende ventilatie hebt en je toch uit de zon kunt zitten wanneer er onvoldoende schaduw is. En tegelijkertijd ben je volledig tegen insecten beschermd door het gaas. En gaat het regenen kan alles van binnenuit dicht gemaakt worden, je hoeft niet naar buiten de regen in. Beste tent die we ooit gehad hebben

  • Man
    30-39
    13 July 2014
    Gebruikt voor meer dan 1 jaar
    That review has been deposited on this product version
    Mooi en ruim
    ruim van binnen, veel opbergvakjes Opzetten kan lastig zijn

    Wij hebben de tent vorig jaar zomer gebruikt. Het was even lastig om hem mooi op te zetten zonder dat het in één hoek teveel trekt maar als hij eenmaal staat dan heb je ook wat! Meer dan genoeg ruimte binnenin met veel opbergvakjes. Het bijbehorende grondzeil met opstaande rand is ook ideaal. De eerste regenbui is altijd spannend (wij hadden een code oranje in Frankrijk) maar de tent heeft het prima doorstaan. Het gaf een veilig gevoel. Wij zijn ontzettend tevreden met deze tent!

  • 02 June 2014
    That review has been deposited on this product version
    Ideale gezinstent voor langer verblijf
    ruimtelijk en flexibel indeelbaar Grote bomen vangen veel wind, dus ook deze tent...

    Opbouw vereist een beetje kennis van zaken. De hevige onweders van zomer 2013 leerde me dat een paar dikkere haringen aan te raden zijn. Valwinden drukten de tent plat maar ze hield toch prima stand. Onder normale omstandigheden is het een goede tent wanneer ze volledig openstaat. Ze ondergaat dit jaar een derde seizoen met enkel een kapotgetrapte lus aan grondzeil en verder (nog) geen schade. Enkel het transport ervan gaat beter met de wagen...Te hard opspannen kan ritsen beschadigen.

  • 12 January 2014
    That review has been deposited on this product version
    Mega tent een topper voor een gezin
    Groot, staan hoogte deueren ramen enz is denken ? mss doorzichtige raampjes

    We hebben ze nog maar een keer gebruikt en is echte aanrader. als gezin van 4 is dit een luxe. er past echt alles in een keukentje, koelkastje drie eettafeltjes en al onze pakken en zakken. Als je graag ruimte wil is deze met bijna 12m² leefruimte en 8m² slaapruimte een aanrader . En met de open air is het ni snel puffen bij warm weer. Dus 90% positief alles.

  • 23 August 2013
    That review has been deposited on this product version
    prima gezinstent
    de leefruimte, het horregaas als het regent zit je erg opgesloten

    goede tent voor een gezin, een 2 en 1 persoonsluchtbed passen samen precies in 1 slaapcabine. Als het regent is het jammer dat je niet meer naar buiten kunt kijken omdat achter het raam alleen horrengaas zit. Groot voordeel is dat de voorkant gewoon open kan, zonder ruimteverlies door schuine kanten. Ook kan je een gedeelte opendoen en de rest afschermen met horrengaas.

  • 03 July 2013
    That review has been deposited on this product version
    Ontzettend veel ruimte en woongemak
    Ruimte, relatief snelle opzet, flexibiliteit Zwaar! Niet zo snel opgezet als de 2-second serie

    Wij gebruiken deze tent al meerdere jaren voor op de festivals, etc. Deze vormt de "base camp" waarin er wordt gekookt, relaxed en meer. Een groep van 10 man kan zich makkelijk droog houden in de woonruimte. Stahoogte is geweldig.

    Maar voor wat hoort wat - opzet is zeker geen 2-seconds snelheid. Gezien de grootte valt het alsnog mee, maar inmiddels zijn er net-iets-kleinere modellen van Quechua die wel 2-seconds zijn. Ingepakt is het ook een best zware pakket - wagentje aanbevolen ipv sjouwe

  • 18 May 2013
    That review has been deposited on this product version
    Goed maar kan beter
    Ruim en toch compacte vorm, goede ventilatie Geen voordeur, voorkant vangt wind, ritsen kapot

    De voorkant kan volledig open met een ritssluiting, maar doordat de voorkant veel wind vangt gaat de ritssluiting door de druk vroegtijdig kapot. Decathlon vervangt echter geen ritssluitingen! Een schuine voorkant met een echte voordeur had beter geweest. De deuren achteraan zijn moeilijk bereikbaar als je dicht op mekaar staat op de camping. Er zijn geen plexi ramen! Als het regent of waait kunt je niet naar buiten kijken. De muggennetten zitten aan de buitenkant en vangen veel regenwater.

  • 26 July 2012
    That review has been deposited on this product version
    Opzetten van deze tent
    Heel comfortabele ruimte tent, echt een aanrader Kan zwaar zijn om van de zolder te halen

    Bij het opzetten van de tent is het raadzaam om ipv "de paaltje te buigen naar de pinnen" gebruik te maken van de afstandslinten die de pinnen verbinden. Eerst de eene kant in de pinnen doen en daarna de andere kant een voor een toetrekken mbv de afstandslinten. Dit zorgt voor een veel mooiere verspreiding van trekkrachten. Je kan immers WEL een paaltje stuktrekken.

NAAR BOVEN