Tentbevestiging voor CLIC lampen op trektochten.

Ref :
8304058
Pluspunt van het artikel
Bevestiging voor de tent, speciaal ontworpen voor CLIC lampen! Dankzij deze accessoire kun je de lamp plaatsen waar je hem hebben wilt, verplaatsbaar naar wens dankzij het magneetsysteem.
vanaf
6,99 €*

Productvoordelen

Veelzijdig
Kies zelf waar je de lamp bevestigt dankzij de speciale tentbevestiging.

DE KENMERKEN

Ontworpen voor
een CLIC lamp te bevestigen in een tent. Het bevestigingssysteem is aan te passen aan alle tenten.
Garantie
2 jaar

Bijkomende informatie

Installatie van de tentbevestiging:
De bevestiging bestaat uit twee delen: een metalen plaat met een touw en een houder voor de lamp. Om de bevestiging in je tent vast te maken: 1/ Haal de twee delen uit elkaar 2/ Rol het touw af, maak het haakje vast aan een ophanghaakje van de kamer van je tent, tussen het dak en de kamer. 3/ Leg de metalen plaat zo dicht mogelijk bij de plaats waar je de lamp wilt hebben. 4/ Ga de kamer van de tent terug binnen en bevestig de magneethouder aan de plaat.
Plaatsen van de lamp
Klik de magneethouder vast aan de plaat. Dankzij het handvat kun je de gehele bevestiging verplaatsen om de lamp daar te plaatsen waar je hem hebben wilt. Om de verplaatsing te vergemakkelijken kun je de stof met een hand strak trekken. Als je het systeem aan de tent hebt bevestigd kun je je lamp plaatsen en de lichtbundel richten dankzij de scharnierende houder.
NAAR BOVEN