TENTHOUDER VOOR CLIC

Ref :
8304058
Pluspunt van het artikel
Met dit exclusieve accessoire hang je je lamp waar je wilt in je tent. Dankzij het handige magneetsysteem kan je ze verplaatsen zoveel je wilt.
vanaf
6,99 €*

Productvoordelen

Veelzijdig
Met deze speciale tenthouder hang je je CLIC-lamp waar je wilt.

DE KENMERKEN

Samenstelling
Onderstel : 100.0% Polypropyleen Main part : 100.0% Polyethyleen
Ontworpen voor
wie zijn CLIC-lamp wil ophangen in zijn tent. Een houder geschikt voor alle tenten.
Garantie
2 jaar

TIPS

Opslag Tips
Bewaren op een schone en droge plaats.
Gebruikslimiet
Clic-lamp niet inbegrepen

Bijkomende informatie

DE CLIC-HOUDER INSTALLEREN
De houder bestaat uit twee delen, een metalen plaatje met een strap en een lamphouder. Om de houder te installeren: 1/ Beide delen losmaken 2/ Het touwtje afrollen en het haakje vastmaken aan de houder in de kamer van je tent, tussen het buitenzeil en de kamer. 3/ Het metalen plaatje zo dicht mogelijk bij de plek gooien waar de lamp moet komen 4/ In het slaapcompartiment gaan en de magneethouder tegen het plaatje bevestigen.
DE CLIC-HOUDER VERPLAATSEN
Je hebt de magneethouder nu aan het metalen plaatje bevestigd. Dankzij het draagoor kan je de houder gemakkelijk verplaatsen, om de lamp te hangen op de plaats waar je wilt. Om ze gemakkelijker te verplaatsen, de stof van het slaapcompartiment met één hand strak houden. Hangt de houder op de juiste plek, dan kan je de lamp eraan vastmaken en de lichtstraal richten met het scharniersysteem.
DE CLIC-HOUDER DEMONTEREN
Gewoon de magneethouder af het metalen plaatje nemen. Dankzij het touwtje raak je het plaatje niet kwijt. De tent opvouwen: Je mag de houder gerust laten hangen wanneer je je tent opvouwt. De magneet verliest haar sterkte niet
NAAR BOVEN