Garantie op de tenten van QuechuaBij normaal gebruik geldt op elk onderdeel van de tenten van Quechua (kamers, dubbele daken, tentdoeken, verbindingsstukken van de tentstokken en tentstokken) twee jaar garantie.

In geval van fabrieksfouten of abnormale zwakte van het product, kan het defecte element worden vervangen. Om gebruik te maken van de garantie heeft u uw kassabon waarop de datum van uw aankoop staat vermeld nodig. Ga ermee naar de Klantenservice van het dichtstbijzijnde Decathlonfiliaal.

Belangrijk om te weten:

-Windbestendigheid:

Behalve de bergtenten (modellen Bionnassay T1 en T3) zijn onze tenten niet bestand tegen windstoten van meer dan 70 km/u of het gewicht van de sneeuw. Enkele centimeters sneeuw kunnen genoeg zijn om de tentstructuur aan te tasten.

-Vriesbestendigheid:

De tentstokken van glasvezel zijn niet bestand tegen vrieskou. De kans dat de tentstokken breken is klein, maar wel aanwezig.

-Intensief gebruik (groepsgebruik):

Alle tenten van Quechua zijn niet gemaakt voor intensief "groepsgebruik". Voor een dergelijk gebruik, heeft u een tent met een speciale sluiting nodig. Tenslotte moeten tenten voor sommige vormen van groepsgebruik voldoen aan een aantal normen ter brandpreventie ("M1, M2 of M3" in Frankrijk).

-Veroudering in de zon:

Alle tenten van Quechua zijn voorzien van een dubbel dak van polyester, onder andere gekozen omdat dit zeer goed tegen UV-straling bestand is. Een zeer lange of permanente blootstelling aan UV-straling (bijvoorbeeld de hele zomer in een tuin in de volle zon) kan echter leiden tot vervroegde aantasting van de delen van de tent die het meest blootgesteld zijn.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vote
NAAR BOVEN