cani-raquettes-a-neige-chien-de-traineau

Kent u de cani-sneeuwrackets?

Het is misschien nog een beetje te vroeg om uw toerski's boven te halen, maar het is wel het ideale moment om met uw sneeuwrackets te gaan wandelen! Praktisch en leuk en iedereen kan het. U kunt zelfs het cani-sneeuwracket proberen, eens uw rackets bevestigd zijn, wordt u voortgetrokken door honden. Het is sportiever dan het lijkt en het is een mooi samenspel tussen uw voorspan en zijn musher.


Het perfecte compromis tussen de hondenslee en wandelingen met de klassieke sneeuwschoen: het cani-sneeuwracket zal groot en klein bekoren! Gewapend met een riem en verbonden met een harnas van de hond kunt u met deze activiteit nieuwe ervaringen ontdekken en tegelijkertijd ten volle van de sneeuw genieten.

Wees maar niet ongerust over de compagnon die u toegewezen krijgt. De musher kent zijn honden en hun gewoontes perfect en zal een hond voorstellen die over de juiste fysieke capaciteiten en persoonlijkheid beschikt voor de verschillende deelnemers.

Het is sportiever dan het lijkt en eens u vertrokken bent, vliegen de kilometers voorbij. U krijgt een boost van de energie van de hond die u meetrekt en oneffenheden zijn quasi pijnloos! Ideaal dus om u af te reageren en onvergetelijke herinneringen te delen met de musher en zijn honden.

Wat hebt u nodig? sneeuwrackets, muts, handschoenen, skibroek- en -vest en een paar schoenen voor achteraf. Vergeet zeker niet om water en uw fototoestel mee te nemen om deze toffe uitstap te vereeuwigen.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vote
NAAR BOVEN