Ontdek de Forclaz 50 fleece gemaakt van 100% gerecycleerd materiaal!

Ontdek de Forclaz 50 fleece gemaakt van 100% gerecycleerd materiaal!

ONZE AMBITIE BIJ DE UITWERKING VAN DIT PROJECT...

 

emmanuelle-francois-quechua

Alles is begonnen met een idee van Emmanuelle François, productmanager bij Quechua. Zij werkte mee aan hetmilieuvriendelijk ontwerp van de Forclaz 50 fleece:

"Wij maken producten. Daardoor besef ik als geen nader dat we een impact hebben op de natuur, maar ook dat er manieren bestaan om die te beperken.Als fervent wandelaarster én moeder ligt het milieu me na aan het hart. Ik hou van de bergen en wil graag mijn steentje bijdragen om ze te vrijwaren. Ik heb dan ook de kans gegrepen om een daad te stellen die ertoe doetmet de Forclaz 50 fleece: een onmisbare bondgenoot van trekkers wereldwijd! 

We hebben de nodige inspanningen geleverd om zowel onze materialen als onze productieprocessen te veranderen. Met deze eerste stap hoop ik trekkers te kunnen inspireren, zodat ze kiezen voor een milieuvriendelijk ontworpen product en op hun beurt denken aan het milieu".

 

EEN KIJKJE ACHTER DE SCHERMEN VAN DE PRODUCTIE!

Dankzij de Forclaz 50 fleece geven we een tweede leven aan 39 miljoen plastic flessen.Ontdek hoe in het filmpje:

 

WIL JE GRAAG HET VERSCHIL MAKEN?  GEEF JE FLEECE DAN EEN TWEEDE LEVEN!

Bekijk onzetutorialdie toont hoe je fleece wordt gerecycled tot een handig accessoire: een tasje om overal mee naartoe te nemen...

tuto-pochette

 

ONTDEK AL ONZE MILIEUVRIENDELIJK ONTWORPEN FLEECES

De "Forclaz 50"-modellen voorheren en damesen de "Hike 100" modellen voor kinderen.

polaires-hommes_2  polaires-hommes_3  polaires-hommes_1  polaire-femme_4  polaire-femme_2  polaire-femme_1  polaire-femme_3  polaire-enfants  polaire-enfant  polaires-enfants

Geniet van heerlijke en warme trektochten met je fleece Forclaz 50!

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vote
NAAR BOVEN