Uw outfit heren - trekking

De producten van Forclaz zijn gemaakt voor uw zeer intensieve bergwandelingen.

De producten van dit merk geven veel bewegingsvrijheid, drogen snel en zijn zeer robuust.


- Het T-shirt Techfresh 100 is zeer ademend dankzij de gaasstof onder de armen en op de rug, zodat het zweet kan worden afgevoerd. Bovendien hebben wij het product nog beter gemaakt door de naden niet langer op de schouders te plaatsen. Het product zit daarom comfortabeler als u een rugzak draagt.

- De short Forclaz 100 is licht en ademend en dankzij de Ripstopstof is hij beter bestand tegen beschadiging en scheuring.

- De het fleecevest Forclaz 200 biedt u warmte en is tegelijkertijd licht, zodat u hem makkelijk mee kunt nemen. Dankzij de polyester gaasstof is hij licht en dankzij de ritssluiting is hij makkelijk aan en uit te trekken.

- De jas Forclaz 100 is warm en waterdicht en daarnaast erg ademend dankzij de ventilatieritsen onder de armen en de gaasstoflaag waardoor het afvoeren van zweet makkelijker wordt.

Bovendien kunt u uw outfit aanvullen met een Forclaz rugzak met een inhoud van 50 liter. Hij is licht en functioneel. Daarnaast zijn er nog comfortabele, polyvalente en waterdichte schoenen.

Deze complete outfit heeft u al voor minder dan 200€. Daarnaast zijn alle producten in verschillende kleuren te verkrijgen, zodat u uw eigen combinaties kunt maken.

U bent nu klaar voor het avontuur. Veel succes!

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vote
NAAR BOVEN